Guides & Tests

Stofmundbind eller engangsmundbind - hvad er bedst?

kvinde med mundnind

Er du tvivl om hvorvidt, du skal købe et stofmundbind eller engangsmundbind? Det kan være forvirrende at finde rundt i al skal le de forskellige anbefalinger om brug af mundbind. Du kan blive meget klogere på, hvilket mundbind, der er bedst, her. 

Kan børn bruge mundbind?

far giver søn mundbind på

Bruger du ofte selv mundbind men er i tvivl om, hvorvidt dit barn også kan eller skal bruge et? Du kan blive meget klogere på anbefalinger til børns brug af mundbind i denne artikel. Læs om vigtigheden af den rigtige pasform, anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen samt meget andet nyttig information. 

Hjemmelavet bodyscrub – eksfoliering med naturlige ingredienser

kvindehånd på ben-med24

Forkæl dig selv med en lækker hjemmespa og lav din egen bodyscrub. Det er både nemt og billigt, og mange af ingredienserne har du måske i forvejen i køkkenet. De hjemmelavede bodyscrubs er mindst lige så gode, som dem du køber, og du har fuld kontrol over ingredienslisten. Få inspiration og opskrifter på de bedste hjemmelavede bodyscrubs her. 

Den ultimative guide til selvbruner

Ultimativ guide til brug og valg af selvbruner

Selvbruner kan være lidt skræmmende at begive sig ud i, hvis du er bange for ujævne streger eller et orange skær. Her får du en grundig introduktion til forskellige selvbrunere samt en guide til, hvordan du både forbereder huden til selvbruner og påfører den for det bedste og flotteste resultat! Selvbruner er nemlig let og enkelt at bruge, når først du har fundet den bedste selvbruner til din hud og dit behov.  

10 bæredygtige og enkle hverdags-byt!

Grønne blade som resultat af en bæredygtig livsstil

Det kan virke som et uoverskueligt projekt at blive mere bæredygtig i hverdagen, men med disse 10 enkle byt vil du kunne reducere din mængde af affald og bidrage til en grønnere fremtid!  

DIY Duftpinde - Guide til skøn duft i hjemmet

DIY duftpinde med æteriske olier i mørk flaske

Se her, hvordan du let kan blande din egen naturlige duftolie af æteriske olier og sprede god stemning og skøn duft i hjemmet! Med en mørk flaske og fine pinde af træ har du snart en hjemmelavet duftfrisker, som du kan udstyre med lige præcis din yndlingsduft.

Værnemidler og beskyttelse mod virus

Dame køber ind med mundbind på - beskyttelse mod coronavirus

Lær om forskellige former for værnemidler og bliv klogere på, hvordan du bedst kan beskytte dig selv mod smitte fra bakterier eller virus som coronavirus (Covid-19). Læs om håndsprit, hansker, mundbind, håndsæbe og kitler, og få gode råd til at undgå smitte.

Er jeres håndsprit effektivt mod Corona-virus?

Effektiv håndsprit til desinfektion af hænderne mod coronavirus

Vi får mange henvendelser om hvorvidt det håndsprit vi sælger er effektivt mod Corona-virus? Dette er forståeligt, herunder fordi der i medierne har været omtalt produkter på markedet, som ikke har dokumenteret effekt. Men svaret er JA. De er effektive.

Sådan vasker du dine hænder korrekt

Hænder med sæbe

Her kan du finde en guide til hvordan du vasker dine hænder grundigt og dermed kan minimere risikoen for at blive syg, samt undgå at smitte andre. En effektiv håndhygiejne er nemlig essentiel. 
Så hvordan er det lige at du vasker dine hænder rigtigt? Er der nogle steder det er vigtigere at skrubbe end andre? Hvilken sæbe skal du bruge? Skal du bruge varmt eller koldt vand? Og hvordan er det lige med håndsprit? - få svar på det lige her!

Hjemmelavet håndsprit

Hænder der desinficeres med hjemmelavet håndsprit

Lær at lave din egen håndsprit af få ingredienser! Opskriften er baseret på en guide fra WHO (World Health Organization), men du finder også idéer til, hvordan du kan lave en mere naturlig blanding til desinfektion af hænderne med basis i aloe vera gel og æteriske olier.

Få mere miljøvenlige vaner i køkkenet

Bliv bæredygtig i dine køkkenvaner med miljøvenlige produkter som Bee's Wrap, Food Huggers og bomuldsposer

I køkkenet bruger vi både husholdningsfilm, affaldsposer og sugerør, som alle kan erstattes af mere bæredygtige alternativer. Få her hjælp og råd til, hvilke produkter der kan gøre den daglige madlavning og husholdning mere miljøvenlig, og få gode vaner, der sparer klimaet for unødigt affald, kemikalier og plastik. 

Miljøvenlig tøjvask og rengøring

Få tips til en mere miljøvenlig rengøring og tøjvask, og gør dine daglige gøremål mere bæredygtige med effektive produkter!

Ønsker du at gøre en forskel for miljøet, men er i tvivl om, hvordan du kan gøre dine rutiner omkring rengøring og tøjvask mere bæredygtige og grønne? Så læs her en masse gode råd til, hvordan du får gode vaner og kan inddrage mere miljøvenlige produkter i de forskellige aktiviteter i forbindelse med rengøring og husholdning. 

Rygestop – Gode råd og hjælp

En beslutning om et rygestop er en milepæl i manges liv, og rygestoppet vil også kræve en stor mængde energi og opmærksomhed. Vi har her samlet en masse information omkring ændringerne i kroppen ved rygestop samt forskellige præparater og metoder, der kan gøre rygestoppet nemmere.

Sådan undgår du myggestik!

Når sommeren er over os, bliver myg ofte en af de større plager. Det er både deres summen og stik, der får folk til at afsky det lille insekt. Selvom det kan være svært at undgå myggestik findes der stadig en effektiv måde, hvorpå du kan mindske risikoen for at blive stukket. Ønsker du at gardere dig i kampen mod myggen, så læs med her. Vi gør dig både klogere på forebyggelse og behandling af myggestik. Hvorfor...

På ferie med din hund? Vi giver tips til rejsen

Tips til at rejse med hund Det er blevet langt nemmere at rejse med de firbenede, hvor mange nyder den ekstra tid, man pludselig har med sin hund. Men inden I sætter nålen på verdenskortet og pakker rejsetaskerne, er der nogle praktiske ting, der både er gode og nødvendige at forberede sig på – vi guider dig!  Beskyt din hund mod sygdomme Der er desværre insekter og parasitter rundt omkring i hele verden. Derfor skal du, uanset destinationsmål, overveje at beskytte din hund mod bid...

Kom i mål med dine nytårsforsæt - 7 nemme trin til succes

Nytårsforsæt | Kom i mål med dine nytårsforsætter Lad os være ærlige; de fleste af os mislykkes med at overholde vores nytårsforsæt, og ofte sværger mange, at de aldrig laver et forsæt igen - i hvert fald indtil næste år. Men mange af os er evigt håbefulde hvert år, når nytår nærmer sig. Vi tror på, at vi kan forbedre vores liv, at det er muligt at skabe forandringer, og vi er overbeviste om, at vi ikke skal sidde fast i de samme, gamle rutiner i...

Pakkeliste til ferien – 14 ting du skal huske, når du rejser

Bliv klar til ferien med en pakkeliste Har du booket ferien, men er i tvivl om, hvad du skal huske at pakke med til rejsen? Vi har samlet en fuld pakkeliste til ferien med alt du skal huske, når du rejser. Listen dækker alt fra dokumentation til ørepropper. Vigtigste ting til rejseapoteket • Personlig medicin • Plastre, forbinding og kompres • Hånddesinfektion som gel eller servietter • Håndkøbsmedicin mod diarre • Mælkesyrebakterier/probiotika • Solcreme, solstift og aftersun – gerne med forskellig SPF • Smertestillende/lokalbedøvende creme...

Narkotest krydsreaktion - Hvad kan give udslag på en narkotest?

Narkotest - krydsreaktion Krydsreaktionsliste i forhold til narkotest En narkotest skelner ikke mellem misbrugsstoffer og andre medicinske produkter eller substanser. Det er derfor vigtigt at vide hvilke andre "normale" præparater, som kan give udslag på en narkotest. Når lægemidler og andre substanser ud over det konkrete misbrugsstof kan få en narkotest til at vise positiv kaldes det en krydsreaktion. F.eks. kan kodein (som findes i kodymagnyl) give positivt udslag på en test for Opiater, da kodein omdannes til morfin i kroppen. Vi...

Hvor lang tid kan stoffer spores med en narkotest?

Hvor lang tid narkotika (et misbrugsstof) kan spores i en persons urin er forskelligt i forhold til hvilket misbrugsstof der er tale om, hvor meget der er indtaget og hvilken grænseværdi den pågældende narkotest har. Grænseværdier – cut-off på narkotest Alle narkotest har en grænseværdi (cut-off) i forhold til hvor meget af det pågældende misbrugsstof der skal være i urinen for at testen giver et positivt resultat. Grænseværdien på en narkotest angives i ng/ml. Hvis man tager en narkotest der...

Kom i gang med skridttælleren - Sådan måler du din skridtlængde

hvordan måler man skridtlængde Når du har købt din skridttæller, skal den indstilles, så den passer til dig. Det vigtigste i denne sammenhæng er at måle din skridtlængde. Vi giver dig her en guide til, hvordan du får indstillet din skridttæller korrekt. Mål din skridtlængde Det vigtigste er at måle din skridtlængde, det kan ske på flere måder. En af dem er ”de våde fødders metode”: Du hælder noget vand ud på et fortov eller en flisegang. Du går herefter gennem det våde...

Køb billig medicin online i dansk netbutik

medicin Håndkøbs medicin hos Med24.dk Er du på udkig efter billig medicin, så er du kommet til det rette sted. Vi sælger medicin som er liberaliseret til salg uden for apotek i Danmark. Billig medicin er hos os ikke et udtryk for at det er 2. rangs eller falske produkter. Vi tilbyder rabat på alle vores sundhedsprodukter og kan derfor også tilbyde dig billig medicin, når du handler i vores netbutik. Hos Med24.dk kan du derfor købe billige medicin! Vi...

Prøv vores smarte ægløsningsberegner

Beregn ægløsning Hvornår har man ægløsning? Du kan beregne hvornår du har ægløsning ved hjælp af en ægløsningstest. På denne måde kan du få svar på hvornår du har størst chance for at blive gravid, selvom du ikke har en regelmæssig menstruation. Ægløsningstesten tager udgangspunkt i den gennemsnitlige længde på en cyklus, så du til sidst vil stå med en positiv ægløsningstest. OBS: hvis du har en cyklus på mindre end 21 dage eller mere end 39 dage, kan ægløsningstesten ikke...

Brug BMI til at udregne overvægt

BMI og overvægt Hvornår er man overvægtig? Den mest almindelige måde at afgøre, om man er overvægtig, er ved at beregne BMI. BMI er en forkortelse for Body Mass Index. På dansk kaldes det også for kropsmasseindex. Du kan beregne dit BMI på følgende måde: Vægt i kg ------------- = BMI (Højde i m)² Hvis BMI ligger • i intervallet 18,5-25 er du normalvægtig • i intervallet 25-30 er du overvægtig • over 30 er du svært overvægtig •...

Alkohol - hvad er en genstand?

alkohol genstand Hvor meget er en genstand alkohol? En genstand alkohol er 12 gram ren alkohol. (1,5 cl) Det svarer cirka til indholdet i: • 1 øl (33 cl.) • 1 glas vin (12 cl.) • 1 glas hedvin (8 cl.) • 1 glas spiritus (4 cl.) 1 flaske vin (75 cl) indeholder ca 6 genstande alkohol og 1 flaske spiritus (70 cl) indeholder 18-20 genstande alkohol. Det er forskelligt fra person til person, hvor meget alkohol man kan tåle. Mænd...

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.