Vitaminer & Mineraler

Her finder du vores artikler om vitaminer og mineraler, der kan gøre dig klogere på, hvilke vitaminer og mineraler der findes, hvilke du bør vælge, samt hvordan de bidrager til din krops funktioner. Vores dygtige farmakonomer og materialister sætter en dyd i at give dig den bedste viden, så du er klædt godt på til at finde de rette produkter - du finder vores brede udvalg af vitaminer her!

4 gode råd: Pas på din krop i 50’erne

kvinde i 50'erne med24

Din krop ændrer sig livet i gennem. Mange oplever særligt i 50’erne, at kroppen kræver ekstra omsorg og pleje. Uanset hvad 50’erne byder på, er der masser af muligheder for at pleje dig selv og din krop - måske bare i et roligere tempo end hidtil. Få gode råd til at værne om dit velvære såvel som din sundhed i 50’erne her! 

Multivitamin til gravide – vælg det rette kosttilskud

gravid kvinde tager multivitamin med24 lille billede

Det er altid vigtigt at holde din krop sund og rask, så du har overskud og energi til at leve det liv, du gerne vil. Som gravid har du ikke kun din egen sundhed at tænke på - du bærer også rundt på et foster, som er fuldstændig afhængig af dig. Pas godt på dit ufødte barn med de rette næringsstoffer vha. multivitaminer særligt til gravide. Bliv klogere på fordelene ved kosttilskud til gravide her! 

Multivitamin til børn - alt om børnevitaminer

multivitaminer til børn med24 lille billede

Vitaminer og mineraler er livsvigtige for vores kroppe. Børn vokser og udvikler sig hastigt, hvorfor det er nødvendigt med den rette kost og næring. Har dit barn problemer med at spise nok grøntsager eller vil du bare gerne sikre dig, at de får den rette mængde vitaminer? Så kan multivitaminer til børn være en god løsning. Bliv klogere på hvad multivitamin er samt hvordan børnevitaminer adskiller sig fra voksenvitaminer her! 

Betacaroten – få mere ud af din solbadning!

kvinde på strand med24

Vil du gerne give din hud et boost, så du nemmere opnår en dejlig, solbrun kulør? Prøv betacaroten, der som pigment og antioxidant kan hjælpe dig med at få den ønskede farve. Bliv klogere på kosttilskuddet her. 

Hvad er natrium og hvorfor er det vigtigt for kroppen?

Hvad er natrium? Natrium (Na) er et metal eller mineral, der findes som naturlig kilde i bl.a. havsalt eller havalger. Dog er kun 12% af det salt kroppen optager igennem kosten naturlig, resten er tilsat. I kroppen findes natrium både i blodet samt i og udenfor cellerne, hvor det hovedsageligt spiller en vigtig rolle for styringen af kroppens væskebalance. Salt er især anvendt i fødevarer som tilsætningsstof - Det gælder alt fra brød, kød og ost til snacks...

Fedtopløselige vs. vandopløselige vitaminer – kender du forskellen?

fedt og vandopløselige vitaminer Fedt- og vandopløselige vitaminer Vitaminer er de organiske stoffer der sørger for, at kroppens normale funktioner kan forløbe normalt. Langt de fleste vitaminer kan kroppen ikke selv danne. De vitaminer kroppen selv danner, danner de ikke nok af. Derfor er det vigtigt, at vi får vitaminerne enten gennem kosten eller som et tilskud. Det er essentielt for vækst, udvikling, forplantning og en masse andre funktioner, at vi får den rette mængde vitaminer. Vitaminer opdeles i 2 grupper; vand- og...

K vitamin – Alt du skal vide om vitaminet

k vitamin med24

Vil du gerne passe godt på din krop og dit helbred? Vitaminer er vigtige for mange funktioner i din krop, og er du i underskud, vil du ofte føle dig utilpas eller få andre symptomer. K-vitamin er en af mange vitaminer, som din krop har brug for. Dette vitamin er vigtigt for flere forskellige funktioner i din krop. Du kan blive meget klogere på det vigtige vitamin her, hvor du også kan se hvilke fødevare, vitaminet findes i.

E vitamin – en stærk antioxidant for kroppen og huden

e vitamin Hvad er E vitamin godt for? E vitamin var det første vitamin, der blev opdaget uden, at der var fundet mangelsymptomer hos mennesker. E vitamin er en stærk antioxidant, der beskytter mod frie radikaler. Derudover beskytter det kroppens celler mod nedbrydning af skadelige stoffer fra fedtstofskiftet. E vitamin er et fedtopløseligt vitamin. E vitamin findes i cellemembranen. Som er den ”væg”, der omgiver alle kroppens celler. Denne ”væg” består blandt andet af flerumættede fedtsyrer. E vitaminets funktion er at...

Hvad er C vitamin godt for - Få svaret lige her!

c vitamin Om C-vitamin C vitamin bliver ofte også kaldet ascorbinsyre og er et vandopløseligt vitaminer. Det vil sige at det nemt optages i kroppen, til gengæld deponeres de ikke i kroppen. Vi udskiller vitamin C med urinen og derfor kan vi ikke få for meget af det.  Vitamin C er en antioxidant og bidrager blandt andet til immunsystemets normale funktion, en normal psykisk funktion og et normalt fungerende nervesystem. C-vitamin medvirker til at reducere træthed og udmattelse, samt øger kroppens...

Guide til multivitaminer - det skal du vide!

multivitaminer til hele familien med24 lille billede

Et tilskud af multivitaminer kan opfylde dit behov for essentielle næringsstoffer, når maden på tallerkenen ikke indeholder nok calcium, kalium, D-vitamin og B12-vitamin. Bliv klogere på alle de mange og spændende vitaminer, som du nemt kan få gennem multivitaminer! 

Får du nok D-vitamin?

kvinde i solnedgang d vitamin

Bliv klogere på D-vitamin - også kendt som solvitaminet. Mange danskere er i underskud af det vigtige vitamin, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, at alle danskere over 4 år tager dagligt fra oktober til april. Bliv blevet klogere på dets funktion i kroppen, symptomer på D-vitaminmangel og meget mere i vores store tema om emnet.

Derfor er kalcium og D-vitamin vigtige for dine knogler

kalcium og d vitamin Daglig kalcium og D-vitamin er vigtig for at bevare en normal funktion af knoglerne og derved undgå sygdomme som knogleskørhed. Mindst 400.000 danskere har knogleskørhed – folkesygdommen, der også kaldes osteoporose. Hvert år får mange af disse et brud på hoften, rygsøjlen eller armen. Det er ikke muligt at helbrede knogleskørhed, men kun at lindre sygdommen. Derfor er vigtigt hele livet at sørge for at få nok kalk og d-vitamin via kosten, være fysisk aktiv, undgå eller mindske rygning...

Jern og folsyre til gravide

gravide skal tage folsyre og jern med24

Når du planlægger at blive gravid eller allerede er gravid, er det vigtigt at være opmærksom på din kost. Blandt Sundhedsstyrrelsens anbefalinger er rådet om et dagligt tilskud af jern og folsyre. Sidstnævnte anbefales du allerede at tage, når du planlægger at blive gravid. Du kan blive meget klogere på jern og folsyres betydning for kroppen, de to stoffers egenskaber samt andre gode råd til gravide her!

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice