Fiskeolie

Overvejer du at købe fiskeolie eller vil du bare gerne blive klogere på kosttilskuddet? I det store tema om fiskeolie finder du artikler om fiskeolie til gravide, information om krill olie samt guide til hvordan, du vælger den bedste fiskeolie. Du kan se alle de skønne produkter i fiskeolie-kategorien, hvor du også kan læse mere.

Fiskeolie til gravide - Dét skal du vide!

lille billede af gravid kvindes mave med24

Fiskeolie indeholder de essentielle olier EPA og DHA, der i forvejen findes hos både mor og foster under graviditeten. Ved et dagligt indtag af fiskeolie kan du være med til at styrke barnets syn og hjerne, samt muligvis forbedre den senere motorik og intelligens. Derfor er det anbefalelsesværdigt at tage fiskeolie under graviditeten.

Fiskeolie test – Sådan vælger du den bedste fiskeolie

fiskeolie lille billede

Fiskeolie er en essentiel olie, der blandt de mest populære i Danmark. Fiskeolie indeholder omega-3 fedtsyrer og kan være svær at få gennem kosten. De mange forskellige fiskeolie-produkter kan give anledning til forvirring og mange spørgsmål. Derfor får du her en guide til fiskeolie, så du nemmere kan købe den rette fiskeolie af høj kvalitet.

Krill olie - Sådan hjælper krillolie til et sundere helbred

krill olie lille billede med24

Krill olie kommer fra den lille lyskrebs, som måske bedst er kendt for at være blåhvalens favorit spise. De små rejelignende dyr lever i store flokke i primært de antarktiske have. Krillolie bliver mere og mere populær som kosttilskud og alternativ til fiskeolie. Det skyldes især krills høje indhold af superumættede omega 3 fedtsyrer DHA og EPA samt deres naturlige indhold af antioxidanter og fosfolipider. Antioxidanterne består af astaxanthin, A vitamin og E vitamin. 

Omega 3 fedtsyrer – derfor er de vigtige for din hjerne og hjerte

omega 3 fedtsyrer med24 lille billede

Bliv klogere på de livsvigtige omega-3 fedtsyrer i denne artikel! Undrer du dig over, hvad omega 3 er godt for eller er du i tvivl om, hvordan du får omega 3? I denne artikel gennemgås omega 3 fedtsyrers betydning for vores kroppe, samt hvordan du skal forholde dig som vegetar eller veganer. Du kan desuden blive klogere på graviditet og omega-3, ligesom du også kan læge som anbefalet dosis af omega-3.

Fiskeolie - Alt du behøver at vide

Fiskeolie indeholder de essentielle omega 3 fedtsyrer, som har en lang række fordele for din sundhed. Fiskeolie bidrager især til dit hjerte-kredsløb, hjerne og led, som alle er livsnødvendige funktioner. Denne artikel giver dig et overblik over, hvorfor du bør indtage fiskeolie, hvilke fordele fiskeolien har for dig og hvordan du kan indtage fiskeolie naturligt gennem din kost.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice