Handelsvilkår ved handel hos Med24.dk

Handelsvilkår

Handelsvilkår for Med24.dk

Generelle oplysninger om virksomheden
Virksomhedens juridiske navn: Med24.dk ApS
Virksomhedens kaldenavn: Med24.dk
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR-nummer: 28520832
Etableringsår:2005
Adresse: Løkkenholmsvej 6, DK-9480 Løkken
Telefonnummer: +45 71999817
Officiel e-mail adresse: info@med24.dk
Officiel web-adresse: https://www.med24.dk/
Link til kontrolrapport fra Fødevarekontrollen

Bestilling
Du kan bestille varer fra Med24.dk på følgende måder:
· via vores website (se detajeret gennemgang nederst her)
· via telefon
· via mail

Såfremt du bestiller via mail eller telefon pålægges der altid fragtgebyr, da ordren går uden om vores automatiske systemer og derfor kræver ekstra arbejde.

Når du bestiller varer via vores website skal du være opmærksom på:
Det automatiske ordresystem hos Med24.dk sender kunden en e-mail, der indeholder aftalen mellem virksomheden og kunden. Vi opbevarer endvidere aftalen, således at du kan rekvirere den senere pr. e-mail.

Alle priser på websitet angives inklusive alle danske afgifter, told mm og inklusive moms.

Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: dansk

Betaling og Sikkerhed
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Med24.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Med24.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
· Dankort og VISA/Dankort
· Danske Mastercards
· Udenlandske Mastercards
· VISA
· VISA Electron.
· EAN betaling (offentlige institutioner)

Repræsenterer du en virksomhed eller en offentlig institution, kan du evt. kontakte os for betaling med faktura.

Medlemsklub og bonus
Som medlem hos os bliver du belønnet med en bonus på minimum 2% på de varer du køber. Det fremgår på den enkelte vare, hvor meget bonus du bliver tildelt, når du køber varen. På denne måde kan du nemt og helt gratis spare penge, når du handler hos os. Din bonus bliver automatisk indsat på din medlemskonto, og kan bruges til køb af varer allerede efter 3 dage fra din seneste ordre. Din bonus udløber 9 måneder fra dit seneste køb. Bonus kan ikke blive udbetalt kontant men alene bruges til køb af varer på Med24.dk. Fragtgebyrer og lignende kan ikke betales med bonus. Det eneste krav for at opnå ovenstående bonus er, at du er medlem hos Med24.dk. Dette er helt gratis. Hvis du fortryder et køb annulleres den optjente bonus på dette køb.

Håndkøbslægemidler er undtaget fra bonusordnignen. Der kan således hverken optjenes bonus ved køb af håndkøbslægemidler og bonus kan ej heller anvendes til køb af håndkøbslægemidler. Dette følger af den danske lovgivning på området.

Du anvender din bonus på siden "ordreoversigt", som kommer lige før betalingssiden. Totalbeløbet for din ordre vil straks blive opdateret.
Du kan læse mere om vores bonusordning her.

Levering
Privatlivets fred har høj prioritet hos Med24.dk. Vi fremsender altid i neutral emballage og vi sørger for, at det ikke er muligt for tredjemand at se hvad pakken indeholder.

Leveringsgebyr:
- DAO/GLS PakkeShop - 29 kr. Fri fragt over 499 kr.
- DAO Hjemmelevering - 29 kr. Fri fragt over 499 kr.
- Erhvervsadresse - 35 kr. Fri fragt over 499 kr.
- Post Danmark Pakkeboks - 39 kr. Ingen fri fragt
(Gælder kun forsendelser til Danmark).

Forsendelser til udlandet pålægges et portogebyr baseret på vægten af den samlede ordre. Læs mere om udlandsfragt. Bor du udenfor EU kan forsendelsen pålægges yderligere afgifter af din lokale toldmyndighed.

Leveringstid:
Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage, fra vi har registreret din bestilling. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter de er afgivet.
Med24.dk benytter følgende fragtfirmaer: Post Danmark, GLS og DAO.

Reklamation 
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Er reklamationen berettiget kan man enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. 

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:
Med24.dk
Løkkenholmsvej 6
9480 Løkken

Fortrydelsesret
DU HAR 14 DAGES FORTRYDELSESRET REGNET FRA DEN DAG DU MODTAGER VAREN. DU KAN IKKE FORTRYDE KØBET VED BLOT AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN UDEN SAMTIDIG, AT GIVE OS TYDELIGT BESKED OM DETTE. DU GIVER OS BESKED PÅ INFO@MED24.DK ELLER TLF. 71 99 98 17. I DIN MEDDELELSE SKAL DU GØRE OS TYDELIGT OPMÆRKSOM PÅ, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET. DU KAN OGSÅ VÆLGE AT BENYTTE VORES STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR OG SENDE MED RETUR. DU FINDER LINK TIL STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR HER ELLER I DIN ORDREBEKRÆFTELSE. VI GIVER IKKE PENGENE TILBAGE FOR LÆGEMIDLER. I HENHOLD TIL BEKENDTGØRELSE OM FORHANDLING AF HÅNDKØBSLÆGEMIDLER UDEN FOR APOTEK, § 14, STK. 2, MÅ DER IKKE SÆLGES LÆGEMIDLER, SOM ER RETURNERET FRA EN ANDEN KUNDE. VI BETRAGTER DERFOR RETURNEREDE LÆGEMIDLER SOM 100 % VÆRDIFORRINGEDE FRA DET ØJEBLIK, DU MODTAGER VAREN.

DU SKAL SENDE DIN ORDRE RETUR TIL OS UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MEDDELT OS DIN FORTRYDELSE AF KØBET. DU SKAL SELV AFHOLDE UDGIFTERNE TIL RETUrNERING AF VAREN OG ER ANSVARLIG FOR, AT VAREN ER PAKKET FORSVARLIGT IND.

NÅR VAREN RETURNERES OG FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES KAN DETTE DOG KUN SKE, SÅFREMT VAREN RETURNERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE SOM DA DU MODTOG DEN. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER DERFOR, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENBART AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT. FOR ERHVERVSKUNDER YDES DER INGEN FORTRYDELSESRET. KONTAKT OS GERNE PÅ TELEFON 71999817 ELLER PÅ MAIL info@med24.dk HVIS DU ER I TVIVL.

Varer undtaget fortrydelsesretten
du mister din fortrydelsesret, hvis:

-     Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelse- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

-     de købte varer antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

-     DU BRYDER PLOMBERINGEN AF LYD- ELLER BILLEDEOPTAGELSER ELLER COMPUTERSOFTWARE.


VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN TILBAGE:
DU HÆFTER KUN FOR EVENTUEL FORRINGELSE AF VARENS VÆRDI, SOM SKYLDES ANDEN HÅNDTERING, END HVAD DER ER NØDVENDIGT FOR AT FASTSLÅ VARENS ART, EGENSKABER OG DEN MÅDE, DEN FUNGERER PÅ. MED ANDRE ORD – DU KAN PRØVE VAREN PÅ SAMME MÅDE, SOM HVIS DU PRØVEDE DEN I EN FYSISK BUTIK.

HVIS VAREN ER PRØVET UDOVER, HVAD DER BESKREVET OVENFOR, BETRAGTER VI DEN SOM BRUGT, HVILKET BETYDER, AT DU VED FORTRYDELSE AF KØBET KUN FÅR EN DEL ELLER INTET AF KØBSBELØBET RETUR, AFHÆNGIG AF VARENS HANDELSMÆSSIGE VÆRDI.

FOR AT MODTAGE HELE KØBSBELØBET RETUR MÅ DU ALTSÅ GØRE DET SAMME, SOM MAN KAN I EN FYSISK BUTIK. DU MÅ AFPRØVE VAREN, MEN IKKE TAGE DEN I EGENTLIG BRUG.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET
HVIS DU FORTRYDER DIT KØB, FÅR DU NATURLIGVIS DET BELØB, DU HAR INDBETALT TIL OS, TILBAGE. I TILFÆLDE AF EN VÆRDIFORRINGELSE, SOM DU HÆFTER FOR, FRATRÆKKES DENNE KØBSBELØBET.

HVIS DU BENYTTER DIN FORTRYDELSESRET, REFUNDERER VI ALLE BETALINGER MODTAGET FRA DIG, HERUNDER LEVERINGSOMKOSTNINGER (DOG IKKE EKSTRA OMKOSTNINGER SOM FØLGE AF DIT EGET VALG AF EN ANDEN LEVERINGSFORM END DEN BILLIGSTE FORM FOR STANDARDLEVERING, SOM VI TILBYDER), UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG UNDER ALLE OMSTÆNDIGHEDER SENEST 14 DAGE FRA DEN DATO, HVOR VI HAR MODTAGET MEDDELELSE OM DIN BESLUTNING OM AT FORTRYDE DENNE AFTALE. VI GENNEMFØRER EN SÅDAN TILBAGEBETALING MED SAMME BETALINGSMIDDEL, SOM DU BENYTTEDE VED DEN OPRINDELIGE TRANSAKTION, MEDMINDRE DU UDTRYKKELIGT HAR INDVILGET I NOGET ANDET.

VI KAN TILBAGEHOLDE TILBAGEBETALINGEN, INDTIL VI HAR MODTAGET VAREN RETUR, MED MINDRE DU INDEN DA HAR FREMLAGT DOKUMENTATION FOR AT HAVE RETURNERET DEN.

HVIS DU FORTRYDER KØBET, SKAL VAREN SENDES TIL:
MED24.DK APS
LØKKENSHOLMSVEJ 6
9480 LØKKEN

DU KAN OGSÅ FORTRYDE KØBET VED AT GIVE TYDELIG MEDDELELSE OG AFLEVERE VAREN PERSONLIGT PÅ OVENSTÅENDE ADRESSE.

HVAD SKAL JEG SENDE MED TILBAGE
DU SKAL VEDLÆGGE EN KOPI AF ORDREBEKRÆFTELSEN ELLER UDFYLDE VORES STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR HER 


Køb af håndkøbslægemidler
Der gælder særlige regler for salg af håndkøbslægemidler og du bedes derfor være særligt opmærksom på følgende:
Ved accept af vores handelsvilkår bekræfter du, at du ved køb af håndkøbslægemidler hos Med24.dk, er fyldt 15 år eller derovre. Generelt er aldersgrænsen for håndkøbsmedicin 15 år. Men der er tillige en 18 års aldersgrænse for køb af svage smertestillende lægemidler, der forhandles i detailhandelen uden for apotekerne. For håndkøbsmedicin, der indeholder acetylsalicylsyre, ibuprofen og/eller paracetamol, de småkaldte svage smertestillende lægemidler gælder en aldersgrænse på minimum 18 år. Med24.dk kan til et hvert tidspunkt afvise en kundes ordre på håndkøbslægemidler, såfremt den samlede ordreafgivelse overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som i "Medicinpriser" er mærket HX (f.eks. præparater der indeholder paracetamol og ibuprofen).
HV betyder, at håndkøbslægemidlet er til veterinær brug. Du kan købe lægemidlet i ubegrænset mængde. Håndkøbslægemidler sælges kun i Danmark.

Med24.dk sørger for at lægemidler er emballeret og forsendes på en måde, der sikrer, at lægemidlets kvalitet m.v. ikke forringes. Ydermere indeholder forsendelsen en information til kunden, som opfordrer til at tage kontakt til Med24.dk, hvis forsendelsen ved modtagelsen er brudt eller på anden måde er beskadiget.

Lægemiddelstyrelsens kontaktoplysninger: Lægemiddelstyrelsen, Axel Heides Gade 1, 2300 København S, dkma@dkma.dk, Tlf. 44889595, Fax: 44889599

Momsrefusion ved udførsel
Du kan søge momsen retur for varer, som vi har leveret til en dansk adresse, og som du efterfølgende fører ud af landet til et ikke EU-land. For at vi kan refundere din moms skal du tilsende os den originale faktura med toldstempel per almindelig post. Denne skal være modtaget af Med24.dk senest 2 måneder efter at varerne er udført af EU. Du bedes endvidere oplyse dit danske kontonummer. For hver faktura hvorpå der ønskes refusion pålægger vi et administrationsgebyr på 100 kr., som vi fratrækker i din refusion.

E-markedsføring
Som medlem modtager du vores løbende medlemsbreve. Medlemsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm. Du modtager kun medlemsbrevet, såfremt du udtrykkeligt har tilmeldt dig som medlem. 

Hvis ikke du længere ønsker at modtage medlemsbrevet kan du afmelde dig via vores side. Dette gøres i bunden i højre side. Du kan også afmelde dig direkte i vores nyhedsbrev ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev".

På websitet har vi en "tilbage på lager" funktion. Denne bruges til, at du kan få en mail, når et produkt er tilbage på lager. Denne mail funktion indeholder ikke markedsføringsmateriale. 

Nyhedsbrev
Som butik vil vi kun udlevere den information som er nødvendig for at sende din ordre. Dvs. navn, adresse, email og de relevante produktdata. Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev vil du ca. en gang om ugen modtage en email indeholdende nyheder, tilbud og andre produktopdateringer. For at tilbyde denne service vil vi opbevare dine informationer i en sikker database, der anvendes til udelukkende anvendes til markedsføring af vores produkter. Al information i databasen vil blive behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjemand.

Din email adresse opsamles under registreringsprocessen og gemmes i vores database med henblik på markedsføring af vores produkter. Din email adresse videregives ikke til tredjemand.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde dig via vores side. Dette gøres i højre side. Du kan også afmelde dig direkte i vores nyhedsbrev ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev".

Persondatapolitik
Den dataansvarlige er Med24.dk

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På Med24.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges på til:
·  at skabe øget brugervenlighed
·  at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

De dannede cookies slettes på følgende måde:
Hvis du vælger at lade vores hjemmeside 'huske' dit login til næste gang du handler, vil disse informationer blive gemt i en cookie på den computer du sidder ved. Du kan slette disse cookies. I Internet Explorer 5.X gøres det under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies". Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Når du køber hos os, foregår det på en sikker server. Alle følsomme data bliver sendt via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og bliver sikkert lagret i vores database. Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om at de ønskes fjernet. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Logstatistik
Logstatistik bruges på Med24.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På Med24.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til:
·  personalisering af markedsføringen mod brugeren
·  at skabe øget brugervenlighed

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
·  navn
·  adresse
·  telefonnummer
·  email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Med24.dk ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
·  ledelsen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Med24.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Med24.dk via e-mail: info@med24.dk.

Klagevejledning
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk.

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her.

Fri fragt over 499 kr.
Til DAO/GLS PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.