Bæredygtige forsendelser hos Med24

Læs her hvad vi hos med24 gør for miljøet

Omtanke for miljøet og bæredygtighed er en vigtig mærkesag hos os. Det gælder også vores pakkeri og dermed de leverancer du modtager. Allerede i dag er alle vores forsendelskasser således FSC certificerede og bag vores emballage, pakkefyld, mm gemmer der sig i det hele taget en række miljø-certifikater og miljøvenlige valg. 

Nyt stort skridt i den bæredygtige retning

I forhold til bæredygtighed tager vi i 2019 et endnu større skridt i den rigtige retning. Vi har således siden august 2018 arbejdet på en helt ny og innovativ emballage, som skal sikre, at vores forsendelser kommer til at fylde væsentligt mindre og at vores brug af pakkefyld vil være minimalt. 

Helt lavpraktisk vil vores forsendelseskasser i fremtiden  kunne justeres individuelt og tilpasses i størrelsen. Det lyder meget simpelt. Men konstruktionen har været kompleks at udvikle og vi har været gennem mange test for at nå i mål med en løsning der også fungerer i praksis.

Den nye emballage er nu sat i produktion og vi forventer at have et fuldstændigt skifte på plads ultimo august 2019. Du vil derfor fremover opleve, at din forsendelse kommer uden eller med minimalt brug af pakkefyld. Volumenreduktionen gør samtidig at vores pakker vil fylde relativt mindre under transporten (ca 20%) og vi dermed kan reducere vores CO2-aftryk her. 

Som nævnt har vi allerede i vores nuværende pakkeri truffet en række valg ud fra et bæredygtigt perspektiv.  Dette kan du læse mere om nedenfor.

Miljøvenlige forsendelseskasser

Forsendelseskasserne vi anvender i dag er allerede FSC certificeret pap. FSC er en international non-profit mærkningsordning til træ og papir og er udmærket ved at have bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer som BAT og fra virksomheder verden over. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenligt sikkerhedsudstyr samt løn.

Biologisk nedbrydelige luftpuder og tape med naturgummi-lim

Forsendelseskasserne fyldes i videst muligt omfang luftpuder. Dem vi anvender, er BIO-typen, hvilket vil sige at de er produceret i biologisk nedbrydeligt folie. Og herudover består de jo mest af luft, hvilket gør at der bruges mindst muligt "fyld" og at de er lette at håndtere og bortskaffe for dig som modtager.

Til at lukke vores forsendelseskasser anvender vi PP-tape. PP-tape er langt mere miljøvenligt end den normale PVC-tape. PP-folien kan regenereres (genanvendes) og naturgummien er et naturligt klæbemiddel der stammer fra træerne. 

Bobleplast fremstillet i 100% genbrugsmateriale

Den bobleplast vi bruger til at beskytte produkterne under forsendelsen er af 100% genbrugsmateriale og giftfrie. Herudover har vi valgt en "støvfri" type der skåner både dig som kunde og de medarbejdere som klargør din forsendelse.

Tænk gerne over at samle din bestilling i én større ordre fremfor at bestille enkeltprodukter over flere gange. Det reducerer det samlede emballageforbrug og den samlede transport. Det giver et bedre miljømæssigt regnestykke. Det er også en af grundende til at vi ikke tilbyder gratis levering på de helt små ordrer, men har sat en grænse på 200 kr. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.