Mød eksperterne hos Med24

Hos Med24 ønsker vi at hjælpe dig bedst muligt, når du handler hos os. Vi har derfor en række fageksperter ansat, som kan rådgive og hjælpe. Det er din sikkerhed for at du får det bedste og det rigtige produkt til lige netop dine behov.

Vores eksperter
- Pia H. Bølgestrand, Farmakonom
- Nina H. Træholt, Materialist
- Rikke Cramer, Kostvejleder
- Astrid H. Kristensen, Farmakonom
- Kristian Høgenhaug, Cand.scient i idræt
Pia Hostrup Bølgestrand

Pia Bølgestrand - Farmakonom

Farmakonom

Ekspertområder
Medicin & Medicare | Håndkøbslægemidler | Kosttilskud

Baggrund
Jeg er uddannet farmakonom. Som farmakonom er jeg lægemiddelkyndig, og ved derfor en masse om medicin, og hvordan det anvendes rigtigt. Jeg har en bred viden omkring sundhed, sygdom og egenomsorg, og jeg brænder for at rådgive omkring det.

Gennem mine fem år på apotek har jeg haft stor kundekontakt, og syntes det var enormt givende at kunne hjælpe kunderne med at løse deres problemer her og nu.

Jeg har et stort omsorgsgen og jeg tror faktisk, at det er med til at gøre mig naturligt nysgerrig på mit fag, som hele tiden udvikler sig.

Sundhed for mig er
At bruge sin sunde fornuft.

Jeg tror på, at det er lige så vigtigt at holde pauser og hvile sig, som det er at spise sundt og motionere. Jeg prioriterer en god nattesøvn meget højt og forsøger altid at få nok søvn.

Jeg synes ikke, at man bare skal følge alle modetendenserne inden for sundhed uden at tænke sig om først. Jeg ser for eksempel ofte at folk tager alt for høje doser af deres kosttilskud eller blander alt for mange produkter sammen, simpelthen fordi de prøver at gøre det bedste for sig selv. Men man skal huske på at både kosttilskud og naturlægemidler også kan have bivirkninger ligesom lægemidler. Det er stadigvæk kemi, selvom det er naturligt.

Jeg forsøger selv at bruge tid på at lave noget, der gør mig glad. Jeg mener, at sundhed i høj grad også handler om at være glad og lykkelig. Uanset om man så bliver glad i låget af at gå til rockkoncert, dyrke crossfit, lave gourmetmad eller noget helt fjerde, så synes jeg man skal gøre det.Nina Hald Træholt

Nina Hald Træholt - Materialist

Materialist

Ekspertområder
Hudpleje | Makeup | Kosttilskud | Naturlægemidler

Baggrund
Jeg er uddannet materialist og har de sidste 8 år arbejdet med hudpleje, kosmetik, kosttilskud og naturlægemidler. Jeg har en stor interesse indenfor personlig pleje og nyder at arbejde indenfor området. Mit arbejde er ikke kun et arbejde, men samtidig min hobby. Jeg nyder at have fingrene i en masse produkter og lære at give vores kunder den allerbedste vejledning og service. Jeg brænder for at afhjælpe mine kunders problemstillinger og finde de produkter, der opfylder netop deres behov.

I forbindelse med min uddannelse som materialist og herefter kurser, er jeg klædt godt på til at hjælpe og vejlede i både kosttilskud og naturlægemidler. Det er spændende at se hvordan et kosttilskud eller naturlægemiddel kan afhjælpe både store og små problemer i hverdagen, vedligeholde helbredet og øge velværen hos vores kunder.

Sundhed for mig er
At have det godt i sin egen krop.

Sundhed er ikke kun noget man skal træne op til, det er lige så meget noget, som du skal finde inde i dig selv. For mig er sundhed velvære, latter, familie og nærvær.
Hård fysisk træning er for nogen, jeg tror på at man skal finde man føler sig tilpas i. Jeg prioriterer lange gåture i naturen og frisk luft.

Sundhed er også at passe på sin hud. Huden er kroppens største organ og det er vigtigt at vi behandler den derefter. Det kan være i form af hudplejeprodukter, men også kosttilskud kan forbedre din hud og hudens opbygning indefra.Rikke Cramer

Kostvejleder & fitnessinstruktør

Ekspertområder
Mad & Drikke | Slank & Fitness

Baggrund
Jeg er examineret kostvejleder med speciale i vægttab. Herunder har jeg taget ernæringsspecialer indenfor sportsernæring samt børn og overvægt. Jeg har arbejdet med kostvejledning de sidste 5 år, hvor jeg har coachet og guidet rigtig mange til at opnå både vægttab og øget velvære.

Jeg er ydermere uddannet Fitnessinstruktør og har undervist i diverse former for holdtræning samt personlig træning gennem flere år.

Sundhed for mig er
At leve et liv i balance med plads til alle livets fristelser.

Jeg vil gerne føle mig stærk og i god form og samtidig give min krop en god ernæringsrigtig kost, men samtidig vil jeg også leve mit liv uden begrænsninger. Derfor er sundhed for mig et spørgsmål om at nyde, yde og skabe balance mellem det "sure og det søde".

Træningen er for mig måske det jeg forbinder mest med sundhed, fordi træningen giver mig energi, velvære og overskud til at leve sundt og være tilstede.Astrid H. Kristensen

Astrid - Farmakonom hos Med24.dk

Farmakonom

Ekspertomåder
Personlig pleje | Håndkøbslægemidler | Medicin & medicare

Baggrund
Jeg er uddannet farmakonom og dermed lægemiddelkyndig, hvilket betyder, at jeg blandt andet må rådgive patienter i forbindelse med medicinudlevering samt rådgive i sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse.

Fra 2009 til 2016 har jeg arbejdet på privatapotek. Gennem disse 7 år har mine primære arbejdsområder været inden for sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse, rådgivning i forbindelse med rygestop, korrekt inhalationsteknik ved brug at astma og KOL medicin, råd og vejledning i forbindelse med hudpleje til både syg og rask hud.

Sundhed for mig er
At leve livet rationelt – uden restriktioner eller overdrivelse.

Tidligere har ordet sundhed betydet ”det at være uden sygdom”. Jeg mener dog, at man sagtens kan være sund trods sygdom. Som tidligere ansat i sundhedssystemet har jeg oplevet mange patienter med f.eks. kræft, som lever et sundt og fornuftigt liv. For mig betyder ordet sundhed nærmere ”det at være i god balance – både fysisk, psykisk, mentalt og socialt”. Jeg mener, at denne balance kan skabes ved at leve efter ”alt med måde” -tankegangen.

Jeg mener, at sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse starter tidligt i livet – allerede inde i mors mave. Derfor har jeg, som mor til 3 børn, forsøgt at give mine børn den bedste start på livet med de rigtige næringsstoffer. Jeg er overbevist om, at mange sygdomme, særligt livsstilssygdomme, kan forebygges ved at give sit ufødte barn de bedste næringsstoffer og samtidig undgå unødige tilsætningsstoffer.

Dette, mener jeg, er sund fornuft, da der her skabes det vigtigste fundament, som skal bære alle byggesten til et nyt og sundt liv.Kristian Høgenhaug

Astrid - Farmakonom hos Med24.dk

Cand.Scient. i idræt & professionel triatlet

Ekspertomåder
Sportsernæring | Træning & skadesforebyggelse

Baggrund
Til dagligt arbejder jeg som coach af atleter indenfor triatlon, løb og cykling. Jeg brænder for mit arbejde og sætter en stor ære i at være opdateret på den nyeste viden inden for mit felt. Siden 2017 har jeg sideløbende kørt som professionel triatlet.

Jeg har en kandidat i Idræt fra Aarhus Universitet. Uddannelsen er bred, men jeg har i særdeleshed beskæftiget mig med kost, træningsfysiologi og skadesforebyggelse - alt sammen med henblik på at specialisere mig indenfor præstationsoptimering og træningsfysiologi. 

Sundhed for mig er
For mig betyder sundhed at have den rette balance.

Sundhed er ikke én ting.  Sundhed er kompleks, og træning eller sund kost kan ikke stå alene. Jeg tror på, at balancen imellem træning, kost, restitution, socialt samvær er vejen til sundhed. Hvis man overgør én af parametrene, tror jeg ikke at man bliver mere sund – de andre skal følge med.

Et eksempel kunne være kosttilskud som proteinpulver, vitaminpiller eller lignende. Disse kan være med til at optimere nogle af parametrene, men kan som nævnt ikke stå alene. Samtidig skal det ikke overgøres. Jeg ser mange der fokuserer for meget på én ting og dermed overser andre, hvilket ikke medfører den balance som jeg tror på er så vigtig for at kunne performe i dagligdagen. Når jeg har balance i min hverdag, er jeg som oftest også mindre stresset og er dermed mere tilstede i de ting jeg fortager mig.

Kristian er tilknyttet Med24.dk som ekstern konsulent og skriver bl.a. artikler med tips og ny viden indenfor sit felt. 
I vores artikelområde kan du læse mere om Kristian.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.