Persondatapolitik - Privacy Policy

Persondatapolitik - Privacy Policy

Nyhedsbrev

Som butik vil vi kun udlevere den information som er nødvendig for at sende din ordre. Dvs. navn, adresse, email og de relevante produktdata. Såfremt du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev vil du ca. en gang om ugen modtage en email indeholdende nyheder, tilbud og andre produktopdateringer. For at tilbyde denne service vil vi opbevare dine informationer i en sikker database, der anvendes til udelukkende anvendes til markedsføring af vores produkter. Al information i databasen vil blive behandlet strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjemand.

Din email adresse opsamles under registreringsprocessen og gemmes i vores database med henblik på markedsføring af vores produkter. Din email adresse videregives ikke til tredjemand.

Hvis ikke du længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde dig via vores side. Dette gøres i højre side. Du kan også afmelde dig direkte i vores nyhedsbrev ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev".


Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

På Med24.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges på til: 

·  at skabe øget brugervenlighed 

·  at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.

De dannede cookies slettes på følgende måde:

Hvis du vælger at lade vores hjemmeside 'huske' dit login til næste gang du handler, vil disse informationer blive gemt i en cookie på den computer du sidder ved. Du kan slette disse cookies. I Internet Explorer 5.X gøres det under menuen "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies". Dine personlige oplysninger ligger på sikre netværk, og kan kun læses af få medarbejdere med specielle rettigheder. Når du køber hos os, foregår det på en sikker server. Alle følsomme data bliver sendt via Secure Socket Layer (SSL) teknologi og bliver sikkert lagret i vores database. Du kan til en hver tid bede om at blive fjernet fra mailinglister, eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Personoplysninger bliver lagret indtil vi modtager besked om at de ønskes fjernet. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke informationer vi har om dig, og du kan gøre indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.


Logstatistik 

Logstatistik bruges på Med24.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

På Med24.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Desuden knyttes oplysningerne i log-statistikken til de kunder og brugere, der besøger websitet, såfremt brugeren tilkendegiver navn, adresser og andre oplysninger i forbindelse med et køb på websitet, eller oprettelsen af en brugerprofil.

Logstatistik bruges desuden til:

·  personalisering af markedsføringen mod brugeren

·  at skabe øget brugervenlighed 

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

·  navn 

·  adresse 

·  telefonnummer 

·  email-adresse

Personoplysningerne registreres hos Med24.dk ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:

- ledelsen

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Med24.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Med24.dk via e-mail: info@med24.dk.

Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.