Om Med24.dk - Din danske helsebutik

Nordens største udvalg af produkter til et sundt liv!

Sunde valg, helt enkelt - det er den oplevelse vi bestræber os på, at du skal have som kunde hos Med24. Konkret betyder det, at du hos os finder Danmarks største udvalg af produkter til din sundhed, kan benytte vores fagpersonale til rådgivning og få leveret din ordre indenfor 24 timer. 

Fra vores placering i Løkken håndterer vi både lager og logistik, og det er også her vores fagpersonale sidder klar ved telefonerne. Vi har åbent og leverer alle ugens dage, hele året. 

Som nævnt lægger vi stor vægt på fagkundskab og har således både farmakonom, kostvejleder og materialist ansat til at kunne rådgive og hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, som du måtte have til vores produkter. Læs mere om vores eksperter her. 
Du kan bl.a. læse om vores farmakonom Anita, som tidligere har arbejdet på apotek, samt vores materialist Nina. 

Vi støtter Hjerteforeningen - Diabetes Foreningen - SMILfonden - Danske Hospitalsklovne

Generelt ønsker vi, at du skal have den bedste e-handelsoplevelse, når du handler hos os. 
Derfor, 

- har vi billige priser og et kæmpe sortiment
- leverer vi varerne hurtigt, sikkert og bæredygtigt
- har vi Danmarks bedste Kundeservice, hvor du kan spørge fagpersoner om råd
- tilbyder vi bonus til alle medlemmer
- er vi godkendt af Lægemiddelstyrelsen og vi forhandler udelukkende ægte/originale produkter

Med24 ligger i Løkken i Nordjylland. Inde "bag det hele" er vi 200 glade mennesker, som alle vil gøre en ekstra indsats for dig.   

Læs hele historien om Med24.dk her.

Velkommen hos os :-)

Med24 støtter Hjerteforeningen og Diabetesforeningen #sammenforsundhed


Historien om Med24.dk

Med24.dk blev stiftet af de to barndomsvenner Nils Træholt og Kristian Brinckmann. De havde en stor og fælles interesse for E-handel og drev allerede mindre online shops på hobbybasis sideløbende med deres respektive jobs som E-commerce Manager hos Danfoss og advokat hos Kromann Reumert i Århus.

E-handel på fuld tid med udgangspunkt i Løkken

I 2005 tog de skridtet til at drive E-handel på fuld tid. Med familierne flyttede de tilbage til Løkken, hvor de begge var vokset op. Som klassiske iværksættere blev der indrettet kontor i en garage hos Kristian og lager i et udhus hos Nils. De første medarbejdere blev ansat, og det var også i efteråret 2005 at Med24.dk gik online. 

Visionen om et dansk online apotek

Tanken bag Med24.dk var at skabe et online apotek i Danmark, hvor forbrugeren kunne handle både et væsentligt større udvalg af produkter og til væsentligt billigere priser end på de fysiske apoteker. Denne udvikling var allerede sket i flere nabolande, hvor apotekerne havde åbnet op for onlinehandel og udvidet deres sortiment med f.eks. produkter indenfor helsekost.

Med24.dk blev startet velvidende at den daværende lovgivning ikke åbnede op for at andre end farmaceuter kunne stå som ejere af et apotek. Dog var der på den politiske scene meget der tydede på, at markedet ville blive liberaliseret, således at drømmen om et online apotek kunne blive en mulighed på sigt. Her 15 år efter er faktum imidlertid, at liberaliseringen er sket i alle vores nabolande, men ikke i Danmark. 

Med24.dk i dag

Uagtet at Med24.dk ikke kunne blive et egentligt online apotek, har shoppen udviklet sig i tro mod den oprindelige vision. Vi er i dag en online helsebutik med mere end 18.000 produkter, herunder både apoteksvarer, helsekost og produkter indenfor en række andre ”helse-kategorier”. Vores priser er også væsentligt lavere end i de fysiske butikker. På rådgivningssiden har vi ansat bl.a. farmakonomer, materialistkostvejleder og kosmetolog til at rådgive om produkterne.

Virksomheden ligger fortsat i Løkken, men garagen er blevet skiftet ud med væsentligt større lokaler og vi 2019 udvidede vi med yderligere 2.000 kvadratmeter. Med et større lager følger en øget sikkerhed, så vi forsat kan pakke og sende ordre til dig alle ugens 7 dage. Vi benytter derfor kun de bedste produkter fra Jysk Firmatøj, som sælger arbejdstøj med logotryk, så vores dygtige lagerteam kan passe godt på sig selv og hinanden. På medarbejdersiden er vi også vokset til godt 130 personer og geografisk servicerer vi med åbningen af Med24.se og Med24.no nu også kunder i både Sverige og Norge.

Nils og Kristian er stadig både ejere af virksomheden og aktive i driften. I 2014 kom Egmont med om bord som aktionær med henblik på at støtte op om den fremtidige udvikling og vækst.  

Fremtiden for Med24

”Sunde valg, helt enkelt” er det mindset vi arbejder ud fra hos Med24. Dette betyder blandt andet, at vi gør alt for at være førende online på både sortiment, priser, levering og rådgivning indenfor kategorien sundhed. Vi stræber efter høj vækst, men med fokus på at du som kunde skal fortsætte med at opleve den nærhed og høje service vi gennem årene har været garant for. Derigennem vil vi manifestere vores position som den største og foretrukne online helsebutik i Danmark. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?