Levering

Vi pakker og leverer 7 dage om ugen - fri fragt fra 200 kr.

Vi gør alt hvad vi kan for at få din ordre hurtigt frem. Derfor pakker og afsender alle ugens 7 dage - inklusiv lørdage og søndage. 95% af alle vores ordrer med DAO leveres næste dag. Vælger du DAO hjemmelevering eller levering til en DAO pakkeshop, vil du derfor nu opleve, at dine ordrer kommer endnu hurtigere frem :-) 

Der er fri fragt fra 200 kroner med netop DAO hjemmelevering og til DAO pakkeshop.

Coronavirus!

Vi opdaterer løbende om hvordan det påvirker vores processer og de forholdsregler vi tager, her.


Forsendelsesmåder

  • DAO PakkeShop - 29 kr. Fri fragt over 200 kr.
  • DAO Hjemmelevering - 29 kr. Fri fragt over 200 kr.
  • BRING PakkeShop - 35 kr. Fri fragt over 499 kr.
  • GLS Erhverv - 39 kr. Fri fragt over 499 kr.
  • GLS PakkeShop - 39 kr. Ingen fri fragt
  • PostNord Pakkeboks - 45 kr. Ingen fri fragt
  • PostNord Hjemmelevering - 49 kr. Ingen fri fragt

*DAO Hjemmelevering er tilgængelig for pakker op til 3 kg.


Leveringstid

Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage, fra vi har registreret din bestilling. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter de er afgivet. Du kan se en mere specifik leveringstid på de enkelte produkter. Vi sender i udgangspunktet altid din ordre samlet, hvorfor et produkt med længere leveringstid vil påvirke din ordres samlede leveringstid.

Privatlivets fred har høj prioritet hos Med24.dk. Vi fremsender altid i neutral emballage og vi sørger for, at det ikke er muligt for tredjemand at se hvad pakken indeholder.


Levering til udland

Forsendelser til udlandet pålægges et portogebyr baseret på vægten af den samlede ordre. Læs mere om udlandsfragt. Bor du udenfor EU kan forsendelsen pålægges yderligere afgifter af din lokale toldmyndighed.Nedenfor ser du det mest stillede spørgsmål til vores kundeservice i forbindelse med fragt og levering.

Hvor hurtigt får jeg mine varer?

Vi benytter DAO, Bring, Post Danmark og GLS til levering, og du vil derfor normalt modtage dine varer 1-3 hverdage efter din ordre er afgivet. Langt de fleste ordrer forlader vores lager samme dag, eller dagen efter, de er afgivet.

I sjældne tilfælde kan et produkt være udsolgt hos vores leverandør, som derfor forsinker din leverance. Vi bestræber os altid på at give vores kunder besked hvis dette er tilfældet. 

Min pakke bliver sendt med DAO - hvad er det?

DAO står for Dansk Avis Omdeling, som også leverer morgenaviser og levering sker derfor i de fleste tilfælde mellem kl. 01:00 til 08:00. Afvigelser fra dette kan forekomme.

Pakken leveres enten i postkassen eller ved din indgangsdør. Bor du i en opgang, eksempelvis 3. th., vil levering ske uden for din indgangsdør på 3. th.  
 
DAO distribution har nøgle til de fleste opgange i Danmark, da de også leverer morgenaviser. Har DAO distribution ikke nøgle til opgangen, vil pakken i stedet blive leveret til nærmeste DAO Pakkeshop og du får besked herom.
 
Er der udsigt til regn eller sne, leveres pakken i en hvid plasticpose, så pakken og indholdet ikke tager skade.

DAO er vores hurtigste leveringsform og de leverer 365 dage om året dvs. også i weekender og på helligdage. Du modtager besked på mail eller sms, så snart pakken er leveret på din adresse. 

Hvordan sikrer I, at andre ikke kan se, hvad pakken indeholder?

Vi fremsender altid i neutral emballage/konvolut. Det eneste, der fremgår af forsendelsen, er afsendernavn "Med24.dk". På kontoudtoget du eventuelt modtager fra din bank i forbindelse med din betaling, vil der ligeledes kun stå "Med24.dk / Blue Medico", som er vores selskabsnavn.

Hvad sker der, hvis jeg ikke er hjemme når posten kommer?

Er din pakke sendt med Postdanmark og postbudet har været forbi med din pakke uden held, afleveres en seddel i din postkasse hvor det fremgår hvilket posthus du kan afhente pakken på. Kontakt derfor altid dit lokale posthus og hør om pakken ligger hos dem, også selvom du ikke har fået en seddel.  

Hvis pakken ikke bliver hentet inden for den anførte frist (normalt 14 dage), sendes pakken retur til os. Du vil herefter modtage en mail fra os når vi har modtaget den retur.  

Er pakken i stedet sendt med DAO vil pakken blive leveret i postkassen eller ved din indgangsdør uanset om du er hjemme eller ej.  DAO står for Dansk Avis Omdeling, som også leverer morgenaviser og levering sker derfor i de fleste tilfælde mellem kl. 01:00 til 08:00. Bor du i en opgang, eksempelvis 3. th., vil levering ske uden for din indgangsdør på 3. th.  
 
DAO distribution har nøgle til de fleste opgange i Danmark, da de også leverer morgenaviser. Har DAO distribution ikke nøgle til opgangen, vil pakken i stedet blive leveret til nærmeste DAO Pakkeshop og du får besked herom.

I tilfælde af at du ønsker pengene retur for din pakke, bedes du give os besked.

Min ordre står som afsendt, men jeg har ikke modtaget den?

Din pakke befinder sig højst sandsynligt på dit lokale posthus. Postbudet glemmer enkelte gange at lægge en pakkeseddel i din postkasse eller sedlen kan være bortkommet med reklamer eller lign. Du kan få din pakke udleveret på posthuset mod forevisning af gyldig legitimation. Efter ca. 14 dage sendes pakken retur til os.

Leverer I til udlandet?

Ja, vi sender til næsten alle Europæiske lande. Bemærk dog at ordren pålægges gebyr alt efter den samlede vægt af ordren. Læs mere om udlandsfragt. Ved levering til Grønland og Færøerne betales der ikke moms af varerne. Momsen bliver dog først fratrukket efter leveringsadressen er indtastet. Kontrollér evt. beløbene på siden "Ordreoversigt" inden kreditkort oplysningerne indtastes.

Kan jeg afhente min pakke på lageret i Løkken?

Ja, du kan i ordreforløbet vælge afhentning på vores lager, som er gratis. Du modtager derefter en besked på mail, når din ordre er klar til afhentning. Du kan afhente din pakke på vores lager i Løkken: Mandag-torsdag 08:00-18:00 fredag 08:00-15:00. Samt søndag fra 10:00-14:00. Der er desværre ingen salg direkte på adressen.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.