Kundeservice
0 varer
Kurv

Retur & Reklamation

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder mit køb?

DU HAR 14 DAGES FORTRYDELSESRET REGNET FRA DEN DAG DU MODTAGER VAREN. DU KAN IKKE FORTRYDE KØBET VED BLOT AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN UDEN SAMTIDIG, AT GIVE OS TYDELIGT BESKED OM DETTE. DU GIVER OS BESKED PÅ INFO@MED24.DK ELLER TLF. 71 99 98 17. I DIN MEDDELELSE SKAL DU GØRE OS TYDELIGT OPMÆRKSOM PÅ, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET. DU KAN OGSÅ VÆLGE AT BENYTTE VORES STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR OG SENDE MED RETUR.
DU FINDER LINK TIL STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR HER ELLER I DIN ORDREBEKRÆFTELSE.

VI GIVER IKKE PENGENE TILBAGE FOR LÆGEMIDLER, HERIBLANDT LOPPEMIDLER. I HENHOLD TIL BEKENDTGØRELSE OM FORHANDLING AF HÅNDKØBSLÆGEMIDLER UDEN FOR APOTEK, § 14, STK. 2, MÅ DER IKKE SÆLGES LÆGEMIDLER, SOM ER RETURNERET FRA EN ANDEN KUNDE. VI BETRAGTER DERFOR RETURNEREDE LÆGEMIDLER SOM 100 % VÆRDIFORRINGEDE FRA DET ØJEBLIK, DU MODTAGER VAREN.

DU SKAL SENDE DIN ORDRE RETUR TIL OS UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MEDDELT OS DIN FORTRYDELSE AF KØBET. DU SKAL SELV AFHOLDE UDGIFTERNE TIL RETURNERING AF VAREN OG ER ANSVARLIG FOR, AT VAREN ER PAKKET FORSVARLIGT IND.

Link til fortrydelsesformular!

Jeg har modtaget en forkert vare, hvad gør jeg?

Såfremt vi skulle være kommet til at sende en forkert vare, beder vi dig om at kontakte os pr. mail eller telefon. Vi vil så fremsende den rigtige vare med det samme. Ønsker vi den forkerte vare retur, sender vi dig en returlabel hvor portoen er betalt.

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832