Retur & Reklamation ved handel hos Med24.dk

Retur & Reklamation

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder mit køb?

DU HAR 14 DAGES FORTRYDELSESRET REGNET FRA DEN DAG DU MODTAGER VAREN. DU KAN IKKE FORTRYDE KØBET VED BLOT AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN UDEN SAMTIDIG, AT GIVE OS TYDELIGT BESKED OM DETTE. DU GIVER OS BESKED PÅ INFO@MED24.DK ELLER TLF. 71 99 98 17. I DIN MEDDELELSE SKAL DU GØRE OS TYDELIGT OPMÆRKSOM PÅ, AT DU ØNSKER AT UDNYTTE DIN FORTRYDELSESRET. DU KAN OGSÅ VÆLGE AT BENYTTE VORES STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR OG SENDE MED RETUR.
DU FINDER LINK TIL STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR HER ELLER I DIN ORDREBEKRÆFTELSE.

VI GIVER IKKE PENGENE TILBAGE FOR LÆGEMIDLER, HERIBLANDT LOPPEMIDLER. I HENHOLD TIL BEKENDTGØRELSE OM FORHANDLING AF HÅNDKØBSLÆGEMIDLER UDEN FOR APOTEK, § 14, STK. 2, MÅ DER IKKE SÆLGES LÆGEMIDLER, SOM ER RETURNERET FRA EN ANDEN KUNDE. VI BETRAGTER DERFOR RETURNEREDE LÆGEMIDLER SOM 100 % VÆRDIFORRINGEDE FRA DET ØJEBLIK, DU MODTAGER VAREN.

DU SKAL SENDE DIN ORDRE RETUR TIL OS UDEN UNØDIG FORSINKELSE OG SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MEDDELT OS DIN FORTRYDELSE AF KØBET. DU SKAL SELV AFHOLDE UDGIFTERNE TIL RETURNERING AF VAREN OG ER ANSVARLIG FOR, AT VAREN ER PAKKET FORSVARLIGT IND.

Link til fortrydelsesformular!

Jeg har modtaget en forkert vare, hvad gør jeg?

Såfremt vi skulle være kommet til at sende en forkert vare, beder vi dig om at kontakte os pr. mail eller telefon. Vi vil så fremsende den rigtige vare med det samme. Ønsker vi den forkerte vare retur, sender vi dig en returlabel hvor portoen er betalt.

Fri fragt over 499 kr.
Til DAO/GLS PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.