Afføringsmiddel Fnat Forkølelse Hjertekramper Hudsygdomme Høfeber og allergi Hårtab Mave- & Tarmlidelser Overgangsalderen Rygestop Slidgigt - Glucosamin Smertestillende Skæl Sterilt vand Svamp Øjenproblemer Veneproblemer Urinvejene Calciummangel Magnesiummangel

Håndkøbslægemidler

Hos Med24.dk er vi eksperter i sundhed. Vi har derfor et kæmpe udvalg af håndkøbslægemidler til store som små og efter ethvert behov. Såfremt du skulle have spørgsmål i forbindelse med et af lægemidlerne, er du velkommen til at kontakte en af vores farmakonomer. Læs mere om håndkøbslægemidler 

400 Produkt(er)

Håndkøbslægemidler til børn og voksne

Uafhængig af køn, alder, sundhed og årets sæson kan vi alle blive ramt af smerter, allergi, svamp og andre gener, vi helst kunne se os foruden. Hertil kræver mange infektioner, smerter samt inflammationstilstande i kroppen behandling.

Vi har derfor samlet et kæmpe udvalg af håndkøbslægemidler - Nogle du både kan have derhjemme, i tasken eller med på rejsen, så du til enhver tid kan få den hjælp, du behøver, i tilfælde af en ulidelig hovedpine eller mavekneb.  

Godkendt af lægemiddelstyrelsen

Billede og link til Lægemiddelstyrelsens liste over godkendt salg af håndkøbslægemidler

Med24.dk er godkendt af Lægemiddelstyrelsen til salg af håndkøbsmedicin og V-mærkede lægemidler. Der gælder dog særlige regler for salg af håndkøbslægemidler og du bedes derfor være særligt opmærksom på følgende: Ved accept af vores handelsvilkår bekræfter du, at du ved køb af håndkøbslægemidler hos Med24.dk, er fyldt 15 år eller derovre.

For håndkøbsmedicin, der indeholder acetylsalicylsyre, ibuprofen og/eller paracetamol gælder en aldersgrænse på minimum 18 år. Med24.dk kan til et hvert tidspunkt afvise en kundes ordre på håndkøbslægemidler, såfremt den samlede ordreafgivelse overstiger 1 pakke pr. 24 timer af lægemidler, som i "Medicinpriser" er mærket HX (f.eks. præparater der indeholder paracetamol og ibuprofen).

Læs her om de særlige regler, der gælder ved køb af håndkøbslægemidler. 

Håndkøbslægemidler til ethvert behov

I vores sortiment af håndkøbslægemidler kan du finde midler både til behandling eller lindring af: 

 • Hovedpine
 • Muskel- og ledsmerter
 • Allergi
 • Slidgigt (glucosamin)
 • Hudsygdomme
 • Overgangsalderen
 • Urinveje
 • Mave og tarm
 • Øjenproblemer
 • Samt meget mere!

Ved hjælp af vores søgefelt, kategorisering og certificering på siden har vi gjort det nemmere at finde frem til det produkt, du søger. 

Brug for hjælp? Vi tilbyder professionel rådgivning

Det kan til tider være svært at kende forskel på det ene og det andet indholdsstof, samt hvilket lægemiddel du bør kaste blikket over. Ligesom på apoteket kan du ved din nethandel hos Med24.dk få en hjælpende hånd og kyndig rådgivning - om end du har spørgsmål angående et bestemt produkt eller vores side, så står vi altid parat til at hjælpe dig!

På vores ekspertteam har vi blandt vores dygtige farmakonom Anita Sten Nielsen, som tidligere har arbejdet på privat apotek. Det er muligt at kontakte kundeservice alle ugens dage undtagen lørdag. Du kan finde kontaktoplysningerne nederst på siden. 

Vær forberedt

Når det gælder vores sundhed og velvære, bør vi aldrig gå på kompromis. Det er derfor altid godt at være forberedt på almene gener som hovedpine, høfeber, forkølelse eller menstruationssmerter, der kan opleves hos alle familiens medlemmer.

Med de “almene” håndkøb hjemme i skabet eller dem, der kan være nødvendige at have med på ferien, er det altid godt at være dækket ind. Det er aldrig sjovt at have mavekneb i en situation, hvor du ikke kan få hjælp – så hellere være på den sikre side!

Læs altid indlægssedlen!
Husk - ved brug af håndkøbslægemidler er det altid vigtigt at læse indlægssedlen grundigt inden brug. Her står blandt andet forsigtighedsregler, bivirkninger samt den dosering, du altid bør følge nøje. 

Dit rejseapotek

Uanset om ferien holdes hjemme, bruges i sommerhuset eller på den helt store rejse til udlandet, er det godt at have et grundlæggende rejseapotek med på sin vej. Det skal nok passe, at vi på ferien enten bliver ramt af ledsmerter, migræne, transportsyge eller diarre, selvom vi ellers aldrig er uheldige i hverdagen.

Hos Med24.dk har vi derfor sørget for et udvalg af lægemidler, der kan være svære at undvære på ferien. Du kan finde disse under siden “rejseapotek”.

Vores farmakonom har ligeledes udarbejdet en fantastisk artikel, der omhandler de håndkøb du bør huske, inden du rejser – Den bør du klart kaste et blik over! 

Smertestillende

Ved brug af smertestillende skal du være særligt opmærksom på dosering – der er blandt andet forskel på dosering til børn og voksne.

Ved håndkøbsmedicin findes der tre typer af smertestillende stoffer: 

 • Paracetamol
 • Ibuprofen
 • Acetylsalicylsyre

Vi ved at smerte kan have mange ansigter – I nogle tilfælde kan vi behøve lokal smertestillende som Voltaren gel, der virker på muskel- og ledsmerter. I andre tilfælde kræver vi en mere generel smertebehandling, der blandt andet kan afhjælpes af Ipren eller det febernedsættende og smertestillende paracetamol.

Smertestillende lægemidler kan dog findes på mange former – Heriblandt som tabletter, stikpiller, miksturer, plastre og cremer.

Når du skal vælge dit smertestillende lægemiddel, er det dog først og fremmest vigtigt, at du finder årsagen til din smerte. Smertestillende midler kan både virke mod smerte og feber, lige såvel som de kan have en antiinflammatorisk effekt.

Du bør være opmærksom på, at man overordnet benytter smertestillende lægemidler mod akutte smerter. Ved kroniske eller tilbagevendende smerter bør du tage problemet op med din læge. 

Høfeber og allergi

Når pollensæsonen og andre allergifremkaldende faktorer rammer, vil vi kunne opleve stoppet næse, kløen, vejrtrækningsbesvær og øjne, der svier og løber i vand.

Den allergiske reaktion kan dæmpes eller afhjælpes ved hjælp af håndkøbslægemidler som Alnok, Benadryl eller Vialerg. Du kan finde både tabletter, øjendråber og næsespray i vores sortiment.

Det er dog først og fremmest vigtigt at finde årsagen til din allergiske reaktion, således du kan finde det rette middel. Du kan med stor fordel læse vores artikel om allergi og høfeber, der er udarbejdet af vores farmakonom.  

Håndkøb til forkølelse

Vi er hos Med24.dk forberedt på kampen mod forkølelse, ondt i halsen og influenza hele året rundt – for bakterier og virus kan ramme os alle, hvornår det skulle være. Der findes mange forskellige virusser, som forårsager forkølelse. Det er derfor vigtigt blandt andet at holde en god hygiejne, så de kan undgås så vidt muligt. Vi har hertil skrevet en artikel om, hvorledes du kan forebygge forkølelse.

Der findes mange håndkøbslægemidler, der kan hjælpe dig i forbindelse med bihulebetændelse eller forkølelse. Vi har samlet et sortiment af midler mod forkølelse, som både indeholder diverse næsedråber, næsespray, sugetabletter, mikstur og brusetabletter. Disse er alle målrettet forebyggelse af eventuelle smerter eller gener i forbindelse hermed.  

Afføringsmidler og midler mod diarré

Ingen ønsker hverken at døje med oppustethed og mavekneb i forbindelse med forstoppelse eller uheld i forbindelse med diarré, men blot en enkelt madvare og smitsom bakterie på ferien kan være nok til at forårsage disse.

Hos Med24.dk finder du derfor både håndkøb af afføringsmidler samt behandling til diarré. I tilfælde af at du generes af mave- og tarm over længere tid, er det vigtigt at kontakte din læge. Midlerne i de nævnte kategorier er oftest en hjælp ved akut diarré og forstoppelse, som mange kan opleve på rejser, hvor bestemte fødevarer, stoffer og hygiejnekontrollen ikke minder om den herhjemme.  

Vi tilbyder hurtig levering!

Vi ved, at du gerne vil og kan have behov for at dit køb bliver leveret hurtigst muligt. Derfor tilbyder vi mulighed for hurtig levering – vi pakker til og med alle ugens dage for at sikre, dine håndkøb når frem i tide. Derudover er enhver pakke diskret og lægemidlerne er pakket forsvarligt, således deres kvalitet bevares. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.