Canesten® 1 % creme - 20g

1
(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Canesten
Varenummer: 313

Canesten Creme 20 g er desværre udsolgt og levering er uvis fra producenten. Canesten Kombinationspakke kan være et alternativ. 

Canesten creme 1 % - Særligt velegnet ved svamp i skeden

Anvendelse og virkning

Clotrimazol er et svampedræbende middel, som er virksomt mod flere typer mikroorganismer, såsom dermatofytter (svampe i huden), gærsvampe (såsom Candida albicans), skimmelsvampe og pityriasis versicolor.
Canesten bruges til behandling af svampeinfektioner på huden (hænder, fødder, kroppen og i hudfolder) forårsaget af svampe der er følsomme for Clotrimazol. Ydermere bruges Canesten til behandling af svampeinfektioner i skeden (vagina) og på ydre kønsorganer forårsaget af mikroorganismer, der er følsomme over for clotrimazol.

Svampeinfektionerne skyldes sædvanligvis Candida (gærsvamp) og symptomerne kan være kløe, svien/brændende fornemmelse og hvidt til gulligt udflåd. Lægen kan have forskrevet anden anvendelse. Følg altid lægens anvisning. Anvend Canesten kombipakning, såfremt du vil behandle både indvendig og udvendig svampeinfektion.

Cremen må kun bruges til børn under 15 år efter lægens anvisning.

Dosering

Voksne og børn over 12 år: Det angrebne hudområde påføres et tyndt lag Canesten creme 1 % 2 - 3 gange daglig. Behandlingen bør fortsætte 14 dage. Behandl gerne indtil 3 dage efter at symptomerne på svamp forsvundet for at undgå tilbagefald.
En stribe creme på ca. ½ cm er tilstrækkeligt til behandling af et område svarende til en håndflade. Ved behandling af fodsvamp er det vigtigt at vaske fødderne og tørre omhyggeligt mellem tæerne før Canesten creme 1 % påsmøres.
Behandlingen kan om nødvendigt gentages. Canesten creme 1% er lugtfri og misfarver ikke tøjet. Canesten creme bør anvendes sammen med Canesten vaginal tabletter, ved svamp i skeden, da man kun har svamp udvortes hvis der også er svamp indvortes.

Graviditet og amning

Canesten creme kan anvendes under graviditet og amning, hvis dette er nødvendigt. Cremen bør dog ikke anvendes på brystvorterne lige før amning.

Bivirkninger

Der opleves sjældent bivirkninger ved anvendelse af Canesten creme. Højst 1 ud af 1000 oplever allergiske reaktioner.

Forholdsregler

Canesten creme bør ikke anvendes, ved overfølsomhed for indholdsstofferne.
Canesten kan ødelægge latexmateriale som f.eks. pessarer og kondomer. Beskyttelsen kan derfor være nedsat, ved samtidig brug af Canesten creme, selv på de ydre kønsorganer.

Indhold

20 gram.


Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her.

(10) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Canesten
Varenummer: 313
Lægemidler
Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.