Canesten® 1 % creme - 20g

Canesten® 1 % creme - 20g
59,95
(9) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Canesten
Varenummer: 313
Ofte købt sammen
Canesten® 1 % creme - 20g
Gynolact Vaginal Tabletter - 8 stk.
Pris i alt
74,00

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Canesten creme 1 % - Særligt velegnet ved svamp i skeden

Canesten er et håndkøbslægemiddel, som virker svampedræbende. Det aktive lægemiddelstof er Clotrimazol.

Anvendelse og virkning
Clotrimazol er et svampedræbende middel, som er virksomt mod flere typer mikroorganismer, såsom dermatofytter (svampe i huden), gærsvampe (såsom Candida albicans), skimmelsvampe og pityriasis versicolor.
Canesten bruges til behandling af svampeinfektioner på huden (hænder, fødder, kroppen og i hudfolder) forårsaget af svampe der er følsomme for Clotrimazol. Ydermere bruges Canesten til behandling af svampeinfektioner i skeden (vagina) og på ydre kønsorganer forårsaget af mikroorganismer, der er følsomme over for clotrimazol.

Svampeinfektionerne skyldes sædvanligvis Candida (gærsvamp) og symptomerne kan være kløe, svien/brændende fornemmelse og hvidt til gulligt udflåd. Lægen kan have forskrevet anden anvendelse. Følg altid lægens anvisning. Anvend Canesten kombipakning, såfremt du vil behandle både indvendig og udvendig svampeinfektion.

Cremen må kun bruges til børn under 15 år efter lægens anvisning.

Dosering
Voksne og børn over 12 år: Det angrebne hudområde påføres et tyndt lag Canesten creme 1 % 2 - 3 gange daglig. Behandlingen bør fortsætte 14 dage. Behandl gerne indtil 3 dage efter at symptomerne på svamp forsvundet for at undgå tilbagefald.
En stribe creme på ca. ½ cm er tilstrækkeligt til behandling af et område svarende til en håndflade. Ved behandling af fodsvamp er det vigtigt at vaske fødderne og tørre omhyggeligt mellem tæerne før Canesten creme 1 % påsmøres.
Behandlingen kan om nødvendigt gentages. Canesten creme 1% er lugtfri og misfarver ikke tøjet. Canesten creme bør anvendes sammen med Canesten vaginal tabletter, ved svamp i skeden, da man kun har svamp udvortes hvis der også er svamp indvortes.

Graviditet og amning
Canesten creme kan anvendes under graviditet og amning, hvis dette er nødvendigt. Cremen bør dog ikke anvendes på brystvorterne lige før amning.

Bivirkninger
Der opleves sjældent bivirkninger ved anvendelse af Canesten creme. Højst 1 ud af 1000 oplever allergiske reaktioner.

Forholdsregler
Canesten creme bør ikke anvendes, ved overfølsomhed for indholdsstofferne.
Canesten kan ødelægge latexmateriale som f.eks. pessarer og kondomer. Beskyttelsen kan derfor være nedsat, ved samtidig brug af Canesten creme, selv på de ydre kønsorganer.


Indhold: 20 g.

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her.

Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af knud - 24-11-2015
en super creme som virker på sår og eksem den kan jeg anbefale den virker
Af Vivi - 08-08-2013
Super produkt, der lindrer og virker med det samme - kan klart anbefales.
Af Jacob - 18-07-2012
Jeg syntes det er et rigtig godt produkt, og det virker godt.
Af Gitte - 05-02-2012
Virker super hurtigt! En rigtig god ting at have der hjemme.
Af Christian - 02-11-2011
Virker super hurtigt og lindrer med det samme. Kan helt klart anbefales!
Af camilla drabo - 30-01-2010
jeg kan kun varmt anbefale dette produkt, det er rart at have der hjemme hvis man pludselig får brug for det, og på denne side er det til at betale. Produktet er rigtig godt og hjælper med det sammen.
Af Maria Sørensen - 25-01-2010
Dette er et must i mit hjemmeapoteket. Min erfaring siger mig, at den er god at have på lager, hvis kløen opstår. Og så er prisen god på denne hjemmeside.
Af Birgitte Knudsen - 28-09-2009
Jeg vil anbefale denne creme Canesten til de kvinder der lider af svien og kløende i de ydre skamlæber som kan opstå ved at gå i for stramme cowboybukser ... men der kan selvfølgelig også opstå andre infektioner i det indre hvor denne creme er hurtig til at lindre både kløe og sviende iritationer ... så tøv ikke med at have Canesten liggende hjemme i skuffen. Venlig hilsen B.K
Af Sisse Larsen - 28-01-2008
den virker simpelthen sååå hurtigt, og med det samme lindre cremen både varmen og svien der opstår, og man føler sig øjeblikkelig bedre tilpas og kløetrangen forsvinder hurtigt. S.L. Fr.berg

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.