Canesten

Canesten er et håndkøbslægemiddel til behandling af svamp i underlivet. Her finder du vores store udvalg af Canestens produkter, som rummer både cremer og vaginal tabletter. Du kan læse mere om Canesten her!

Hvem er Canesten | Behandling med Canesten | Brug af Canesten

6 Produkt(er)

Hvem er Canesten?

Canesten er Danmarks mest solgte produkt til behandling af underlivssvamp, eller svamp i skeden og på huden omkring skedeåbningen. Produkterne har været på det danske marked siden 1974, og de sælges i mere end 100 lande. Canesten er et receptfrit lægemiddel, hvilket betyder at det er et godkendt lægemiddel, som kan købes uden recept. 

Canesten startede i 1960’erne med at udvikle det, der skulle blive det første originale clotrimazolprodukt til behandling af svampeinfektion. Der bliver foretaget et hav af kliniske studier af produkterne, så du altid får den bedste, sikreste og mest effektive behandling med Canesten.  

I dag findes Canesten både som vaginale tabletter (til behandling af svamp i skeden) og creme (til behandling af svamp på huden omkring skedeåbningen).


Canesten behandling

Hyppige symptomer på svamp i skeden og omkring skedeåbning er kløe og svie. Svampeinfektionen starter i skeden og breder sig ofte til skedeåbningen, hvor symptomerne viser sig som svie, rødme og hævelse af kønslæberne. Et lugtfrit, tykt, hvidt og grynet udflåd kan også forekomme. De fleste kvinder med skedesvamp har svamp både i skeden og på huden omkring skedeåbningen. 

Med Canesten behandles svampinfektionen i underlivet hurtigt og effektivt. Canesten er et veldokumenteret lægemiddel der indeholder det svampedræbende middel Clotrimazol. 

Samtlige behandlingsformer er lige effektive, men anvendelsesområdet er forskelligt. Canesten stikpille (vaginale tabletter) er til behandling af svampeinfektionen i skeden, og du kan nøjes med denne enkeltpakning, hvis du ikke oplever symptomer ved skedeåbningen. Døjer du derimod med kløe og svie ved skedeåbningen anbefales det, at du både anvender Canesten creme og Canesten stikpille (vaginale tabletter). Med Canesten kombipakning får du begge produkter, så du hurtigt kan få behandlet din skedesvamp og de ubehagelige symptomer ved infektionen.  


Brug af Canesten

Canesten kan anvendes af de fleste kvinder over 15 år, dog er der nogle forholdsregler, du skal være opmærksom på. Derfor anbefaler vi, at du altid læser indlægsseddel og tjekker, om du kan tåle alle indholdsstofferne.  

Canesten – gravid

Flere kvinder oplever skedesvamp i forbindelse med deres graviditet, da der sker en masse forandringer i kroppen. Hvis du oplever skedesvamp, bør du først kontakte din læge, så i sammen kan finde frem til, hvorvidt Canesten kan anvendes som behandling af din svampeinfektion.  

Canesten – sex

Har du skedesvamp bør du undgå sex indtil infektionen er væk. Canestens indhold af clotrimazol ødelægger latex, som kondomer bl.a. er lavet af. Derudover kan produkterne også have en nedsættende virkning på din prævention, så for en sikkerhedsskyld anbefales det, at du tager dine forholdsregler i minimum 5 dage efter behandling med Canesten creme. 

Canesten til mænd

Mænd kan også sagtens få svamp, men det er ikke alle mænd, der oplever symptomer på infektionen. Som mand bør du kun behandle svamp, hvis du oplever symptomer, og efter din læges anvisning. 


Køb Canesten nemt og sikkert hos Med24.dk, hvor vi har diskret levering! Der vil løbende være tilbud på de forskellige produkter, så du kan få fingre i Canesten til en god pris. Vi har hurtig  levering, samt muligheden for at opnå fri fragt!

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.