Canesten

Med Canesten behandles svampinfektionen i underlivet hurtigt og effektivt. Canesten er et veldokumenteret lægemiddel der indeholder det svampedræbende middel Clotrimazol. Samtlige behandlingsformer er lige effektive.

Canesten® er Danmarks mest solgte produkt til behandling af underlivssvamp, eller svamp i skeden og på huden omkring skedeåbningen. Canesten® har været på det danske marked siden 1974, og Canesten® sælges i mere end 100 lande. Canesten® er et receptfrit lægemiddel, hvilket betyder at det er et godkendt lægemiddel, som kan købes uden recept.

Hyppige symptomer på svamp i skeden og omkring skedeåbning er kløe og svie. Svampeinfektionen starter i skeden og breder sig ofte til skedeåbningen, hvor symptomerne viser sig som svie, rødme og hævelse af kønslæberne. Et lugtfrit, tykt, hvidt og grynet udflåd kan også forekomme. De fleste kvinder med skedesvamp har svamp både i skeden og på huden omkring skedeåbningen.

Canesten® findes både som vaginal tabletter (til behandling af svamp i skeden) og creme (til behandling af svamp på huden omkring skedeåbningen).

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice