Canesten


Canesten er et håndkøbslægemiddel til behandling af svamp i underlivet. Her finder du vores store udvalg af Canestens produkter, som rummer både cremer og vaginale stikpiller.  

Om Canesten | Behandling af skedesvamp med Canesten | Brug af Canesten

5 Produkt(er)

Canesten mod svamp - alt du skal vide fra creme til stikpille

Canesten er Danmarks mest solgte produkt til behandling af svamp i skeden og på huden omkring skedeåbningen. Håndkøbslægemidlerne fra Canesten har været på det danske marked siden 1974, og de sælges i mere end 100 lande. Canesten er et receptfrit lægemiddel, hvilket betyder at det er et godkendt lægemiddel, som kan købes håndkøb uden recept.  

Canesten startede tilbage i 1960’erne med at udvikle det, der skulle blive det første originale clotrimazolprodukt til behandling af svampeinfektion. Der bliver den dag i dag stadig foretaget et hav af kliniske studier af produkterne, så du altid får den bedste, sikreste og mest effektive behandling med Canesten.   

I dag findes der forskellige udgaver af Canesten: 

  • Canesten stikpille – til behandling af svamp i skeden.
  • Canesten creme - til behandling af svamp på huden omkring skedeåbningen.
  • Canesten kombinationspakning – til både indvendig og udvendig behandling af svamp i skeden.


Behandling af skedesvamp med Canesten

Hyppige symptomer på svamp i skeden og omkring skedeåbning er kløe og svie. Svampeinfektionen starter i skeden og breder sig ofte til skedeåbningen, hvor symptomerne viser sig som svie, rødme og hævelse af kønslæberne. Et lugtfrit, tykt, hvidt og grynet udflåd kan også forekomme. De fleste kvinder med skedesvamp har svamp både i skeden og på huden omkring skedeåbningen.  

Med Canesten behandles svampeinfektionen i underlivet hurtigt og effektivt. Canesten er et veldokumenteret lægemiddel der indeholder det svampedræbende middel Clotrimazol.  

Canesten creme vs. stikpille

Med Canesten kan du både få vaginale stikpiller og creme, og begge behandlingsformer er effektive, men anvendelsesområdet er forskelligt. Canesten stikpille (vaginale tabletter) er til behandling af svampeinfektionen i skeden, og du kan nøjes med denne enkeltpakning, hvis du ikke oplever symptomer ved skedeåbningen. 

Døjer du derimod med kløe og svie ved skedeåbningen anbefales det, at du både anvender Canesten creme og Canesten stikpille (vaginale tabletter). Med Canesten kombinationspakning får du begge produkter, så du hurtigt kan komme i behandling mod skedesvamp og de ubehagelige symptomer, som følger med infektionen.  Brug af Canesten

Canesten kan anvendes af de fleste kvinder over 15 år, dog er der nogle forholdsregler, du skal være opmærksom på. Derfor anbefaler vi, at du altid læser indlægsseddel og tjekker, om du kan tåle alle indholdsstofferne.  

Canesten til gravid

Flere kvinder oplever skedesvamp i forbindelse med deres graviditet, da der sker en masse forandringer i kroppen. Hvis du oplever skedesvamp, bør du først kontakte din læge, så I sammen kan finde frem til, hvorvidt Canesten kan anvendes som behandling af din svampeinfektion.  

Canesten creme til mænd

Mænd kan også sagtens få svamp, men det er ikke alle mænd, der oplever symptomer på infektionen. Som mand bør du kun behandle svamp, hvis du oplever symptomer, og efter din læges anvisning.  

Må du have sex, når du bruger Canesten?

Infektionen kan risikere at blive overført til din partner samt sikkerheden for kondomer, lavet af latex, kan være nedsat. Derfor bør du undgå sex, indtil infektionen er væk og under behandlingen med Canesten.  


Køb Canesten nemt og sikkert hos Med24.dk, hvor vi har diskret levering! Vi har hurtig levering samt muligheden for at opnå fri fragt.

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.