Hudpleje

Hudpleje til alle behov

Hudpleje kan virke som en kompliceret størrelse, derfor har vi sørget for at skabe et bedre overblik her på siden, så du kan finde netop de unikke produkter, der kan give dig den optimale pleje af din hud.

Hudpleje dækker over mange ting. En ting er dog helt sikker - det er yderst vigtigt, at vi tager kærligt hånd om huden. Den er vores største og mest synlige organ og beskytter os blandt andet mod udefrakommende bakterier og skadelige forhold. Huden udgør hertil en vigtig del af vores liv, og alene af den grund fortjener den også en helt særlig og afhjælpende pleje. 

Hudpleje: her er din guide

Der findes et hav af cremer på markedet, og det gør det langt fra mere overskueligt at finde ud af, hvornår man skal bruge hvad, hvad det enkelte produkt er henvendt til, eller hvorledes det påvirker din hud. 

Er din hud og læber tørre? Er du plaget af uren hud? Vil du gerne rette op på rynker og linjer og nære din hud med den bedste pleje? Så er der hjælp at hente hos os - både for mænd, børn og kvinder! Vi tilbyder et kæmpe sortiment af eksklusiv, miljøbevidst og økologisk hudpleje samt meget mere! Ikke nok med det, så er vores priser også knivskarpe!

Vi vil gerne hjælpe dig på helt rette vej, og derfor har vores dygtige materialist bl.a. lavet en nem og overskuelig hudplejeguide. Her kan du få hjælp til at finde din hudtype. Artiklen indeholder bl.a. hudpleje tips om hvordan du får en sund hud i balance med de rette ingredienser. Læs desuden hvordan du vinker farvel til hudorme.  

Hudpleje i alle former og farver

Som sagt dækker hudpleje over rigtig mange ting. Det kan være alt fra: kosttilskud og olie til fodpleje, ansigtspleje og serum. Du finder sågar lav-selv-hudpleje i form af Urtegaardens økologiske produkter. Alt fra Vortex til håndsprit findes også i sortimentet.

Hudpleje er både til for at pleje, nære, beskytte, afhjælpe, styrke, forebygge og bekæmpe, så det er heller ikke helt besynderligt, at begrebet kan virke som en kompliceret størrelse, men frygt ikke – for vi har gjort det mere overskueligt for dig!

Vi har nemlig hudpleje til alle hudtyper, og vi arbejder konstant på at gøre det hurtigere og nemmere for dig at finde det, du søger. Her på siden har du derfor mulighed for at søge på din hudtype, vælge til og fra af egenskaber, ønskede præferencer og certificeringer. Du kan med andre ord hurtigt og nemt få vist de produkter, du foretrækker og dem, der kan dække dine behov. 

De bedste hudplejeprodukter

Du kan finde nogle af de bedste og mest populære hudplejeprodukter hos os. Vores eksperter har dog gjort lidt forarbejde og sørget for et sortiment, der kun indeholder de bedste og sundeste valg for dig! Det varierer dog hvilket brand og hvilke aktive stoffer, der gør en forskel for den enkelte, og derfor er det nødvendigt at klassificere dine ønskede egenskaber, for at finde det produkt, der imødekommer dine ønsker og behov mest mulig.

Du finder bl.a. hudpleje fra populære og anerkendte brands som: 

  • Clinique
  • Intima
  • Urtekram
  • Weleda
  • Vichy
  • NUXE
  • Austrailian Bodycare
  • Beaute Pacifique

Er du i tvivl? Eller brænder du inde med et spørgsmål?

Du kan trygt og sikkert vælge os som din faste leverandør af produkter indenfor personlig pleje – Vi er nemlig eksperter på området og har et personale, der altid står klar til at rådgive dig! Vores materialist Nina Træholt og farmakonom Astrid Hardahl-Kristensen har begge professionel erfaring indenfor personlige pleje, og de kan kontaktes på mail og telefon. Mød desuden alle eksperter her. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.