Ansigtscreme Ansigtsrens & Skintonic Serum Ansigtsmaske Ansigtsolie Ansigtsspray / Mist Atopisk hud Avanceret hudpleje Fodpleje Kropspleje Hudpleje til mænd Håndcreme Håndsæber Kosttilskud Aluminiumsfrie deodoranter Kropsolie Lav-selv-hudpleje Læberne Specialcremer Svedproblemer Uren hud / bumser Pleje med magnesium Øvrig hudpleje Jaderuller & Gua Sha Tilbehør

Hudpleje

Huden er din krops største organ, og den fortjener at blive passet godt på. Du finder her alt, hvad du skal bruge til hudpleje herunder ansigtspleje, kropspleje, avanceret hudpleje, fodpleje og meget mere. 

Guide til hudpleje | Dansk hudpleje | Hudpleje til mænd | Anti-age | Problemhud | Bedste hudplejeprodukter | Råd & vejledning

4125 Produkt(er)

Hudpleje til alle behov

Hudpleje kan virke som en kompliceret størrelse. Derfor har vi sørget for at skabe et bedre overblik her på siden, så du kan finde netop de unikke produkter, der kan give dig den optimale pleje af din hud. 

Hudpleje dækker over mange ting. En ting er dog helt sikker - det er yderst vigtigt, at vi tager kærligt hånd om huden. Den er vores største og mest synlige organ og beskytter os blandt andet mod udefrakommende bakterier og skadelige forhold. Huden udgør hertil en vigtig del af vores liv, og alene af den grund fortjener den også en helt særlig og afhjælpende pleje. 


Hudpleje: her er din guide

Der findes et hav af cremer på markedet, og det gør det langt fra mere overskueligt at finde ud af, hvornår man skal bruge hvad, hvad det enkelte produkt er henvendt til, eller hvorledes det påvirker din hud.  

Er din hud og læber tørre? Er du plaget af uren hud? Vil du gerne rette op på rynker og linjer og nære din hud med den bedste pleje? Så er der hjælp at hente hos Med24.dk - både for mænd, børn og kvinder! Vi tilbyder et kæmpe sortiment af eksklusiv, miljøbevidst og økologisk hudpleje samt meget mere! Ikke nok med det så er vores priser også knivskarpe! 

Målrettet hudpleje - skræddersyet hudpleje til dine hudproblemer

Det er nemlig ikke ligegyldigt hvilken creme, serum, peeling, syre eller renselotion, du bruger. Skal du opnå det optimale resultat og løse nogle af dine hudproblemer, skal din hudpleje nemlig være målrettet netop din hud. Man kan inddele hud i 6 forskellige kategorier, der hver især har sine egne udfordringer: 

 • Normal hud
 • Kombineret hud
 • Fedtet/uren hud
 • Tør hud
 • Sart hud
 • Fedtfattig hud

Vi vil gerne hjælpe dig på helt rette vej, og derfor har en af vores materialister bl.a. lavet en nem og overskuelig hudplejeguide. Her kan du få hjælp til at finde din hudtype, så du kan finde de produkter, der passer til din hud. Artiklen indeholder bl.a. hudplejetips til, hvordan du får en sund hud i balance med de rette ingredienser. Læs desuden hvordan du vinker farvel til hudorme.   


Dansk hudpleje - kundernes favoritter

I vores sortiment finder du en række af fantastiske, danske brands, der med forskellige produktserier rammer bredt og dækker mange forskellige behov indenfor hudpleje. Gå på opdagelse i de enkelte serier, kombinér dine yndlingsprodukter fra forskellige mærker eller bliv inspireret til dit næste køb. 

Raunsborg

Danske Raunsborg skiller sig ud fra mange andre brands ved, at de forsat har kontor, laboratorie og produktion i Danmark. Hudplejeserien er inspireret af den flere hundrede år gamle bog, Flora Danica, der handler om de nordiske planters egenskaber. Du er sikret naturlig hudpleje uden parabener, silikone, SLES/SLES samt mange andre, hormonforstyrrende stoffer. Du finder både hårpleje, ansigtspleje og kropspleje hos Rausnborg, der med sit smukke design og effektive ingredienser er en favorit blandt vores kunder.  

Urtekram

Mange er forsat vilde med Urtekrams forskellige madvarer, hvor sortimentet bl.a. rummer bageblandinger, pasta, kornblandinger, krydderier og meget mere. Kvaliteten er også i højsædet i Urtekram Body Care. Hudpleje fra Urtekram er inddelt i forskellige serier efter duft og ingredienser. Det store udvalg af shampoo, sæbe og andre krops- og hårplejeprodukter er særligt populært, men også Urtekrams mange tandpastaer er fantastiske.  

Ecooking

Populære Ecooking har produceret produkter til både ansigt, hår, krop, hænder og læber. Du kan med andre ord finde alt, hvad du skulle mangle af hudpleje hos dem. Tina Søgaard er kvinden bag det populære mærke, der med effektive, økologiske og naturlige ingredienser er blandt vores kunders fortrukne brands. De mange masker, olier og andre produkter til krop og ansigt er alt, hvad du behøver, for en sund hud. 


Af andre populære, danske mærker indeholder vores sortiment bl.a. også: 

 • Faaborg Pharma
 • Pudderdåserne
 • DM Skincare
 • Active By Charlotte
 • Sæbeværkstedet

Hudpleje til mænd

Selvom hudpleje i design og branding ofte henvender sig til kvinder, har mænd i lige så høj grad brug for at passe på deres hud. Derfor finder du hos Med24.dk en række ansigtspleje, kropspleje og andre hudplejeprodukter særligt til mænd. I hudpleje til mænd er der produkter fra lækre mærker som Beauté Pacifique, La Rosche-Posay, Vichy, Pharmaceris, Derma og mange flere. Her er særligt tale om pleje af huden i ansigtet, der er den meget udsat. Med den rette pleje i form af rens, fugt og solbeskyttelse kan du som mand opnå en blød og flot hud. 


Anti-age – hudpleje til både ung og aldrende hud

Niveauet af hyaluronsyre og kollagen i huden falder i takt med, at du bliver ældre. Særligt kvinder over 50 oplever tørhed, rynker, fine linjer og pigmentforandringer, som følge af dette. Heldigvis kan du selv forebygge eller udsætte aldringen af huden, hvis du tidligt begynder at bruge hudpleje med netop kollagen og hyaluronsyre. Mange tager kollagen som kosttilskud, så huden forbedres indefra og din huds fylde bedre bevares. Du kan få mere kollagen ved proteinholdige fødevarer som: 

 • Fisk
 • Gelatine
 • Røde frugter såsom jordbær, kirsebær, peberfrugt, hindbær mm.
 • Grøntsager som kål, spinat, broccoli og aubergine
 • Kylling
 • Oksekød

Hyaluronsyre er nemt at finde i hudpleje, da anti-age produkter ofte bruger netop denne syre. Eucerin har med serierne Hyaluron+Filler og Elasticity+Filler brugt netop hyalonsyre i deres fantastiske anti-age-hudpleje. Du kan også booste din hud med Beauté Pacifique Super 3 Booster, der er det kraftigste anti-age produkt på markedet. Boosteren indeholder vitamin A, der bl.a. stimulerer gendannelsen af tabt kollagenfibersturktur, og mange andre gode ingredienser. 


Problemhud – uren hud, rosacea eller atopisk hud

Mange har bumser, rødme, urenheder og andre udfordringer i ny og næ, men for nogle er det en næsten permanent tilstand. Bliv klogere på behandling af nogle af de mest almindelige hudproblemer her. 

Uren hud og bumser

Er du en af mange, som kæmper med urenheder, bumser eller akne? Det kan være frustrerende at få bugt med, og mange oplever, at det påvirker deres selvtillid og humør negativt. I Med24.dk’s brede sortiment af hudprodukter er der effektive produkter mod netop uren hud. Australien Bodycare, Basiron og Prinoc er blandt mærkerne, som har udviklet gode produkter med virksomme ingredienser. Du kan blive meget klogere på fjernelse af bumser i denne artikel. 

Rosacea

3-5% af befolkningen lider af hudlidelsen rosacea, og det er ofte kvinder i alderen 30-50 år, som bliver ramt. Rosacea er en betændelsestilstand i huden i ansigtet, der kommer til syne ved rødme, udvidede blodkar på næser og kinder og i nogle tilfælde bumser og knopper i ansigtet. Mange dækker deres rødlige hud med make-up, men heldigvis findes der hudplejeprodukter, som kan hjælpe dig med rosacea. 

Franske Avène har skabt Anti-Redness serien, der er udviklet særligt til personer med rosacea. De aktive ingredienser behandler og plejer den ramte hud samtidig med, at de gør rødmen mindre synlig. Pharmaceris R-serie er også et effektivt middel mod hudlidelsen. Ved hjælp af ingredienser som gyldne alger, piroctone olamine og allantoin lindres symptomerne ved rosacea. Du kan læse alt om rosacea og behandling i vores artikel

Atopisk hud

Atopisk eksem er en den hyppigste, kroniske børnesygdom i Danmark og er delvis arvelig. Den kan ikke helbredes, men symptomerne kan lindres med den rette pleje. Selvom det oftest ses hos børn, oplever op til 25%, der har haft eksemen som barn, et tilbagefald senere i livet. Hos personer med atopisk hud kan udslættet ses flere forskellige steder på kroppen alt efter alder. Udslættet kan lindres med fed creme, der giver huden næring og fugt.  


De bedste hudplejeprodukter

Du kan finde nogle af de bedste og mest populære hudplejeprodukter hos os. Vores eksperter har dog gjort lidt forarbejde og sørget for et sortiment, der kun indeholder de bedste og sundeste valg for dig! Det varierer dog hvilket brand og hvilke aktive stoffer, der gør en forskel for den enkelte, og derfor er det nødvendigt at klassificere dine ønskede egenskaber, for at finde det produkt, der imødekommer dine ønsker og behov mest mulig.  

Du finder bl.a. hudpleje fra populære og anerkendte brands som:  

 • Weleda
 • NUXE
 • Austrailian Bodycare
 • Beaute Pacifique

Er du i tvivl? Eller brænder du inde med et spørgsmål?

Du kan trygt og sikkert vælge os som din faste leverandør af produkter indenfor personlig pleje – Vi er nemlig eksperter på området og har et personale, der altid står klar til at rådgive dig! Vores materialister og farmakonomer har professionel erfaring indenfor personlige pleje. Mød alle eksperter her

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.