Ansigtscreme Ansigtsrens Essens Serum Ansigtsmaske Ansigtsolie Ansigtsspray / Face mist Atopisk hud Fodpleje Kropspleje Hudpleje til mænd Håndcreme Håndsæber Kosttilskud Læbepleje Uren hud / bumser Pleje med magnesium Lav-selv-hudpleje Emballage Jaderuller & Gua Sha Øvrig hudpleje

Hudpleje

Huden er din krops største organ, og den fortjener at blive passet godt på. Du finder her alt, hvad du skal bruge til din hudpleje herunder ansigtspleje, kropspleje, avanceret hudpleje produkter, fodpleje og meget mere.

De forskellige hudtyperGuide til hudpleje | Dansk hudpleje | Hudpleje til mænd | Råd & vejledning

4617 Produkt(er)

Pas godt på din hud med den rette hudpleje

Din hud er en stor og vigtig del af din krop. Den passer på dig og beskytter dig imod mange ting igennem livet, så derfor er det også vigtigt, at du passer godt på den. Den rigtige hudpleje til din hudtype kan sørge for at hjælpe din hud på bedst mulige måde, så den kan være stærk overfor de ting, som den bliver udsat for. 

Hvilken hudtype du har, er afgørende for, hvilken slags hudpleje produkter, som du bør bruge. Når du bruger hudpleje designet til din hudtype, vil du opleve en bedre version af din hud, da du kan hjælpe til at mindske de hudproblemer du har. Men hudpleje kan virke som en kompliceret størrelse, og det kan være svært at finde ud af, hvad du skal bruge. Derfor har vi sørget for at skabe et bedre overblik her på siden, så du kan finde netop de unikke hudpleje produkter, der kan give dig den optimale pleje af din hud. 


Hudpleje til forskellige hudtyper

Din hudtype defineres ud fra, hvilken tilstand din hud er i. Det er ikke nødvendigvis sikkert, at du har den samme hudtype hele livet, da det godt kan ændre sig med alderen og alt efter, hvilken livsstil du lever. Du kan f.eks. godt gå fra en uren og fedtet hud til en mere tør og stram hud senere i livet. Men lige meget, hvilken hudtype du har, er det vigtigt at have hudpleje produkter der passer dertil. På denne måde hjælper du til, at din hud har det godt. 

Du kan overordnet inddele de forskellige hudtyper i 6 grupper: 

Normal hud - er velafbalanceret og har god elasticitet, få urenheder og er ikke tør eller fedtet. 

Kombineret hud - er en kombination af tør og fedtet hud, typisk med en fedtet T-zone og tørre kinder. 

Fedtet hud - har en tendens til at en overproduktion af talg, hvilket kan resultere i urenheder og glans. Dine porer vil være store og mere grove i det. 

Tør hud - har en tendens til at føle sig stram og skalle. Din hud kan føles som om, den er et nummer for lille. 

Fedtfattig hud - er en type tør hud, men med en tendens til at have mangel på naturlige olier og fugtighed. 

Sensitiv hud - kan reagere på forskellige faktorer i omgivelserne, og kan ofte opleves som tør. Sensitiv hud har en tendens til rødme og let til irritation. 

Vil du gerne vide mere om de forskellige hudtyper, og hvordan du plejer dem med gode hudpleje produkter? Så kan du her finde den ultimative guide til alle hudtyper


Guide til en god hudplejerutine

Hvis du gerne vil passe godt på din hud med en god hudplejerutine, kan du følge disse trin for at optimere din hudpleje. 

  1. Rens: Brug en rensegel eller rensemælk, tilpasset din hudtype, til at fjerne snavs og overskydende olie. Det er vigtigt at rense huden morgen og aften for at fjerne ophobet skidt og snavs. Bruger du makeup kan det være en god ide at bruge et oliebaseret renseprodukt inden, da dette vil opløse makeuppen.
  2. Toner: Brug en toner/skintonic for at fjerne resterende snavs. Dette kan også hjælpe med at forberede huden til efterfølgende produkter.
  3. Serum: Påfør et serum med specifikke ingredienser til din hudtype. Et serum er ofte mere aktiv end dag- og natcremer, og trænger længere ned i huden, og arbejder.
  4. Øjencreme: Brug en øjencreme for f.eks. at mindske poser og mørke rande under øjnene, eller bare for at tilføre fugt.
  5. Creme: Påfør en dagcreme for at holde huden hydreret, og for at tilføje dét din har behov for som f.eks. anti-age. Du kan eventuelt vælge en dagcreme med SPF, så din hud er beskyttet mod solens stråler. Brug en natcreme til om natten, da din hud taber mere fugt her. En natcreme er derfor ofte en smule federe i konsistensen og mere nærende end en dagcreme.

Det er også vigtigt at eksfoliere huden regelmæssigt f.eks. 1-2 gange om ugen for at fjerne døde hudceller og fremme cellefornyelse. Det anbefales også at holde sig hydreret ved at drikke rigeligt med vand samt spise en sund og varieret kost. 


Dansk hudpleje

I vores sortiment finder du en række af fantastiske, danske brands, der med forskellige produktserier rammer bredt og dækker mange forskellige behov indenfor hudpleje. Gå på opdagelse i de enkelte serier, kombinér dine yndlingsprodukter fra forskellige mærker eller bliv inspireret til dit næste køb. 

Raunsborg

Danske Raunsborg skiller sig ud fra mange andre brands ved, at de forsat har kontor, laboratorie og produktion i Danmark.  Hudplejeserien er inspireret af den flere hundrede år gamle bog, Flora Danica, der handler om de nordiske planters egenskaber. Du er sikret naturlig hudpleje uden parabener og silikone. Du finder både hårpleje, ansigtspleje og kropspleje hos Rausnborg, der med sit smukke design og effektive ingredienser er en favorit blandt vores kunder.  

Urtekram

Mange er forsat vilde med Urtekrams forskellige madvarer, hvor sortimentet bl.a. rummer bageblandinger, pasta, kornblandinger, krydderier og meget mere. Kvaliteten er også i højsædet i Urtekram Body Care. Hudpleje fra Urtekram er inddelt i forskellige serier efter duft og ingredienser. Det store udvalg af shampoo, sæbe og andre krops- og hårplejeprodukter er særligt populært, men også Urtekrams mange tandpastaer er fantastiske.  

Ecooking

Populære Ecooking har produceret produkter til både ansigt, hår, krop, hænder og læber. Du kan med andre ord finde alt, hvad du skulle mangle af hudpleje hos dem. Tina Søgaard er kvinden bag det populære mærke, der med effektive, økologiske og naturlige ingredienser er blandt vores kunders fortrukne brands. De mange masker, olier og andre hudpleje produkter til krop og ansigt er alt, hvad du behøver, for en flot hud. 

Af andre populære, danske mærker indeholder vores sortiment af hudpleje bl.a. også mærker som: 

  • Faaborg Pharma
  • Pudderdåserne
  • Active By Charlotte
  • Beauté Pacifique

Hudpleje til mænd

Hudpleje er ikke kun til kvinder. Det er lige så vigtigt for mænd at pleje og beskytte deres hud. Derfor kan du under hudpleje til mænd finde hudpleje produkter velegnet til mænd og deres hud. Her finder du en lang række produkter indenfor ansigtspleje, kropspleje og andre hudplejeprodukter særligt til mænd fra lækre mærker som Beauté Pacifique, La Rosche-Posay, Vichy, Pharmaceris, Derma og mange flere. Med den rette pleje i form af rens, fugt og solbeskyttelse kan du som mand opnå en blød og flot hud. 


De bedste hudpleje produkter

Du kan finde nogle af de bedste og mest populære hudpleje produkter hos os. Vores eksperter har dog gjort lidt forarbejde og sørget for et sortiment, der kun indeholder de bedste valg for dig.  

Få råd og vejledning til hudpleje

Du kan trygt og sikkert vælge os som din faste leverandør af produkter indenfor personlig pleje – Vi er nemlig eksperter på området og har et personale, der altid står klar til at rådgive dig! Vores materialister og farmakonomer har professionel erfaring indenfor personlige pleje. Mød alle eksperter her

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.