Kundeservice
0 varer
Kurv

Hudpleje

HudplejeHudpleje kan hjælpe med at optimere hudens beskyttende funktion for kroppen. Hudpleje kan beskytte mod mekaniske skader og kan ligeledes være med til at bekæmpe bakterier og andre skadelige mikroorganismer. Hudpleje hjælper endvidere med at optimere hudens anden vigtige funktion – at holde væsken i kroppen. Køb dine hudplejeprodukter hos Med24.dk.
Kategorier

Populære produkter

Hudpleje kan hjælpe med at optimere hudens beskyttende funktion for kroppen.

Hudpleje kan beskytte mod mekaniske skader og kan ligeledes være med til at bekæmpe bakterier og andre skadelige mikroorganismer.

Hudpleje hjælper endvidere med at optimere hudens anden vigtige funktion – at holde væslen i kroppen. Mennesket består mest af vand og det er vigtigt at vi ikke mister for meget væske ved fordampning fra vores relativt store overflade. Hudpleje er derfor vigtig. Hudpleje kan i denne sammenhæng hjælpe med at opretholde eller genskabe hudens smidighed og fugtighed. Hvis hudens barriereeffekt nedsættes, fordamper der for meget vand fra huden og den kan blive tør. Dette kan medføre kløe, rødmen, eksem og nedsat beskyttelse mod infektioner og irritation i det pågældende område. Hudpleje er derfor vigtig uanset hvilken hudtype man har.

Flere artikler om hudpleje

Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832