Fast håndsæbe Flydende håndsæbe

Håndsæber

Det er yderst vigtigt at holde en god hygiejne. Især når det gælder vores hænder, som vi benytter til stort set alt, hvad vi foretager os.

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af kvalitetssæber, de hudvenlige håndsæber og dem, der er økologiske. Om end du foretrækker din sæbe som skum, mineralsæbe, på fast eller flydende form, har vi en velduftende eller neutral håndsæbe, der uden tvivl vil fange din interesse! Læs mere om håndsæbe. 

Se også håndsprit og produkter til desinfektion

211 Produkt(er)

Opnå optimal håndhygiejne i et univers af faste og flydende håndsæber

Vores hænder er et af vores vigtigste og hyppigst anvendte redskaber. De er er derpå også særligt følsomme, udsatte og modtagelige overfor både snavs og bakterier. Håndhygiejne er derfor særlig vigtig.

I kombinationen af vand og din foretrukne håndsæbe kan du få de rene, velduftende og velplejede hænder, der gør dig klar på dagens næste gøremål.

Hos Med24.dk kan du finde en neutral håndsæbe, til dig, der ikke kan tåle parfume, eller den fantastisk duftprydede sæbe baseret på palmeolie, du ønsker, skal give den luksus og fuldkommen renhed, der bør forbindes med dine hænder.  

Derfor bør du anvende håndsæbe

Så snart hænderne har været i kontakt med andre mennesker, objekter eller sågar luften kan både bakterier, snavs, vind og vejr udsætte dine hænder for udtørring og andre spor. Vaskes hænderne kun i vand flere gange dagligt, kan det ligeledes give forudsætningen for irritable og tørre hænder.

Undgå sygdom, snavs og bakterier
Når du vasker hænder med et effektivt renseskum, desinfektion eller sæbe, får du fjernet det virus, snavs og bakterier, der kan sidde på hudens overflade. Særligt pengesedler, håndtag, din telefon og madvarer kan have været i kontakt med mange organismer, du helst bør undgå for at værne dig mod infektionssygdomme.   

SkinOcare Klorhexidin sæbe er en yderst effektiv bakteriehæmmende sæbe, der er velegnet til hygiejnisk håndvask samt til huddesinfektion ved uren hud.  

Træt af tørre hænder?
Nogle sæber kan for den sarte hud virke udtørrende, det skyldes at vand og sæbe er med til at fjerne den naturlige olie og fleksibilitet, der findes i huden. Du kan med stor fordel vælge en sæbe med fugtgivende og plejende egenskaber, såfremt du ønsker at undgå dette.  

I vores sortiment finder du blandt andet Derma flydende håndsæbe med pumpe, som er speciel udviklet til folk med sart hud, og dig der tænker på både mennesker og miljøet. Med Urtekram Aloe Vera flydende håndsæbe kan du ligeledes vaske hænderne bløde. Håndsæben er utrolig mild og plejer dine hænder nænsomt i både aloe vera og glycerin.

Forkæl hele familien med en luksus håndsæbe
En god håndsæbe kan imødekomme hele familiens behov. Den kan give renhed, velduftende nuancer, næring og fås i den foretrukne variant, der kan sætte et særligt præg på jeres badeværelse. Desuden findes der intet mere indbydende end en lækker håndsæbe, gæsterne kan gribe, når de er på besøg,

Til den daglige vask har vi derfor de skønneste, mildeste og veludviklede sæber, som både kan efterlade dine hænder bløde, fugtet og plejet. Foretrækker man håndlavet håndsæbe eller vegetabilske sæber, kan du ved hjælp af vores certificering på siden finde frem til dit ønskede produkt. 

Fast håndsæbe

Den faste håndsæbe er den letgenkendelig form for sæbe, der har givet en hjælpende hånd med renlighed lige siden den første håndsæbens oprindelse. De findes stadig fremstillet på traditionel vis, og i et hav af naturlige dufte eller som helt neutrale og hudvenlige varianter.

Rømer Natur Produkt, Urtekram håndsæbe samt Weleda tilbyder flere fantastiske håndsæber, der lægger trygt og godt i hånden. Ved få kram af den faste sæbe kan du opleve de sanseberigende dufte og rengjorte hænder.

For den sjove og børnevenlige oplevelse har Savon du Midi både en sæbe krokodille og sæbe fisk, der begge er økologiske og velduftende sæber, som gør det svært for børnene at glemme brugen af sæbe ved håndvask.  

Flydende håndsæbe

Flydende håndsæbe er blevet den mest populære sæbeform på markedet, og de er til at finde i stort set hvert et hjem. De findes i et hav af flotte emballager og udgaver som blidt, nænsomt og effektivt tager hånd om dine hænder og deres behov. Du kan finde dem på skumform, med en mere oliebaseret formel samt meget mere!

Om end du ønsker en naturlig, økologisk eller parfume fri håndsæbe kan du finde den, du foretrækker på flydende form. Alt fra aloe vera, citrus, lavendel, oliven og sågar aktivt kul kan sætte sit præg på din flydende håndsæbe!

Mange foretrækker Ecooking håndsæbe, der er udviklet til selv de mest tørre, irriterede og ru hænder. Håndsæben tager kærligt hånd om enhver gæst uanset deres behov, og renser huden på en super mild og skånsom vis.

Er man til en sæbedispenser, der ikke kræver berøring findes Dettol No-touch startsæt med Aloe vera, som er en refill sæbedispenser, der sætter den sidste prik over I'et ved hygiejnen i dit hjem. Den stilrene dispenser registrerer automatisk hænderne og doserer den helt rigtige mængde af sæbe. 

Køb håndsæbe hos Med24.dk

Håndsæbe er en helt uundværlig pleje i enhver husholdning. Du bør derfor aldrig gå på kompromis med valget af den håndsæbe, der skal sætte præg på dit hjem, og dine gæsters hænder skal velkommes af.

Vi har hos Med24.dk sørget for et kæmpe udvalg af sunde, miljøvenlige og kvalitetsbetonede håndsæber, der på en og samme tid kan rengøre og give en unik pleje eller duft. Du kan trygt vælge os som din faste leverandør af personlig pleje. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.