Læbepleje

Det er vigtigt at pleje og beskytte sine læber, da de nemt kan blive ramt af tørhed som følge af vind og vejr. Hos Med24.dk har vi en lang række læbeprodukter med forskellige formål, bl.a. farvede, plejende, beskyttende og fugtgivende balsam og pomader, og du kan her læse mere om gode råd og årsager til tørre læber. 

Pas på dine læber |Typer af læbeprodukter | Sår på læberne? 

232 Produkt(er)

Pas på dine læber

Læberne er et af de organer, der er mest udsatte i forhold til vejr og vind. Derfor er det også særligt vigtigt at tage sig godt af sine læber, så du ikke kommer til at døje med tørre eller sprækkede læber. Med forskellige læbeprodukter kan du opretholde det beskyttende fedtlag yderst på læberne, som forhindrer udtørring af læberne. Hos Med24.dk finder du læbeprodukter fra populære mærker som Badeanstalten, Labello, Ecooking, Vichy, Vaseline og Mentholatum

Forskellige læbeprodukter

Hos Med24.dk har vi samlet en række forskellige læbeprodukter, både til pleje og beskyttelse af læberne, men også til at give farve og forstørrende effekt. Alt sammen kan findes til skarpe priser og med hurtig levering. Hvis du har særlig sart hud, eller er allergisk overfor fx parfume eller farve, kan du vælge vores allergivenlige læbeprodukter. 

Pomade og balsam

Læbepomade og –balsam kan bruges til at genoprette fedtlaget på læberne, så fordampningen af vand fra læberne formindskes. Læbepomaderne kan nemt medbringes på farten, så du er klar til at give læberne et lag, hvis du mærker tegn på udtørring.

Nogle af kundefavoritterne inkluderer Ecooking Lip Balm som har plejende og beskyttende virkninger.

Blandt læbepomaderne findes også produkter med solfaktor. Disse læbepomader beskytter foruden udtørring også læberne mod solens skadelige stråler. De er derfor ideelle til at medbringe og benytte på solrige steder, men kan sagtens bruge i hverdagen også. Vælg fx Carmex Lip Stick SPF 15, eller den populære Labello Sun Læbepomade SPF 30, som Helle Baskin har givet 5 stjerner og følgende anmeldelse: “Labello sun er den eneste læbepomade jeg har erfaringer med der ikke ender ud med at udtørre læberne i stedet. (…) Absolut et klasse produkt!” 

Scrub

Du kan hos Med24.dk købe Ecooking Lip Scrub, der er en peelende sukkerskrub til læberne. Scrubben plejer og blødgør læberne, og den er let og enkel at anvende. Massér forsigtigt scrubben ind i læberne og lad sidde et øjeblik inden der skylles af med vand. Du behøver ikke være bange for at få produktet i munden, for scrubben kan faktisk spises, fordi den er lavet af 100% naturlige ingredienser. Derfor er den også velegnet til veganere og allergikere, fordi den er super mild for huden, men samtidig har en plejende effekt. 

Salve

Hvis dine læber trænger til en ekstra kærlig hånd, kan vi anbefale en helende salve til læberne. Disse produkter har særligt helende effekt, og er derfor velegnede til at mindske irritationer og rødme. Du kan fx inddrage RazSpa Repair i din daglige rutine, som både er egnet til læber, men som også kan bruges til kinder, hænder og fødder.  

Farve

Til at give dine læber et frisk look sammen med plejen findes forskellige farvede læbepomader. Disse produkter er fugtgivende som almindelige læbepomader, men indeholder en lille smule farve, der giver læberne en pink teint. Perricone MD No Lipstick Lipstick tilpasser sig helt specielt den individuelle farve på læberne, og den fremhæver den naturlige rosenrøde teint. 

Større læber

Hvis du godt kan lide et look med lidt større læber, kan du finde forskellige forstørrende læbeprodukter hos Med24.dk, der giver et øjeblikkeligt volume-boost af dine læber. Dette er et nemt alternativ til dyre kosmetiske behandlinger og injektioner, som kan give dig fyldige læber på kort tid. 

Veganervenligt

Hos Med24.dk bekymrer vi os om dyrevelfærd, og du kan derfor finde en lang række produkter, der er velegnede til veganere. Disse produkter har fx certificeringen Leaping Bunny eller Vegan reg. Trademark, og du kan være sikker på, at produktet er uden animalske produkter eller er testet på dyr. 

Sår på læberne?

Hvis du har sår på læberne, der ikke skyldes slag eller snit, kan det meget vel være forkølelsessår, som skyldes virusset Herpes simplex virus. Til behandling af dette sår rækker det ikke med læbepomade eller balsam, men du kan her hos Med24.dk finde plaster mod forkølelsessår og cremer til behandling af forkølelsessår

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.