Kløver Vaseline - 40g.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 4116

Kløver Vaseline - et naturligt produkt med flere anvendelsesmuligheder

Kløver Vaseline er en gul vaseline fri for vand, som beskytter mod tørre læber og revner. Kløver Vaseline er et fedtstof, bestående af en meget ren råvare, som ikke indeholder vand og derfor ikke behøver konserveringsmiddel tilsat. Vaselinen indkapsler fugt og accelererer hudens naturlige evne til at hele tør hud indefra. Dens funktion virker også beskyttende på meget tør og sprukken hud, små rifter og hudafskrabninger.

Kløver Vaseline blev udviklet for over 125 år siden af Robert Augustus Chesebrough i USA. Han var kemiker og arbejdede inden for olieindustrien, da han opdagede, at arbejderne smurte huden ind med olierester for at læge bl.a. sår på hænder og fødder. Robert tog en prøve med til sit laboratorium. Her rensede han olien og så, at den blev til en gennemsigtig og luftfri vaseline – en kombination af det tyske ord for vand og det græske ord for olivenolie.

Egenskaber:

  • Gul vaseline fri for vand
  • Beskytter dine læber mod at tørre og revne
  • Indkapsler fugt og accelerer hudens naturlige til at hele tør hud
  • Kan også bruges på små rifter og hudafskrabninger
  • Kan også bruge til praktiske gøremål, som smøringsmiddel eller tætningsmiddel

Anvendelse:

KløverVaseline har et meget bredt anvendelsesområde. Produktet kan anvendes til alt lige fra tørre læber til tørre fødder, fra babypleje til lipgloss, samt til hundepoter, der er blevet ømme af saltstrøning om vinteren.

Produktet har tillige et stort teknisk anvendelsespotentiale, bl.a. som tætningsmiddel, smøringsmiddel til f.eks. knirkende døre og hængsler, træge vandhaner og dørhåndtag, og er uundværlig på en båd.


Indhold:
40 g.

Ingredienser:

Petrolatum

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Vaseline
Varenummer: 4116

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.