Læbepomade

Smukke og bløde læber fremhæver din naturlige skønhed. Derfor har langt de fleste kvinder altid en læbepomade i tasken - så er det nemt at bevare et naturligt look hele dagen! Se udvalget af de bedste læbepomader fra bl.a EOS, Carmex, Labello og mange flere! 

Hvad er læbepomade lavet af? | Vegansk læbepomade | Tørre læber | Solfaktor | Forkølelsessår & blister | Bedste læbepomade

Læbepomade - for bløde og smukke læber

Hvem elsker ikke at have helt bløde læber, der ser uimodståelige smukke og velplejede ud? Bruger du regelmæssigt læbepomade, sørger du for at dine læber forbliver bløde med de mange fantastiske og nærende ingredienser fra din yndlingslæbepomade. Selvom du måske har tendens til at fugte tørre læber med tungen, er dette blot med til at udtørre dem yderligere. Dine læber har brug for fedt og en forsegling af fugt i dem, så vind og vejr ikke kan udtørre dem. 

Vil du undgå tørre læber, er det også vigtigt at pleje dem indefra. Drik rigeligt med væske hver dag, så din hud og læber ikke bliver dehydreret. Det er desuden en god idé at bruge en lip scrub, f.eks. Ecooking Lip Scrub, så du undgår tørre og sprukne læber.  


Hvad er læbepomade lavet af?

I dag findes der et hav af læbepomader og udvalget udvides hele tiden med bæredygtige, økologiske og veganske læbepomader. De klassiske læbepomader er baseret på vaseline, mineralolie eller voks. Mange læbepomader indeholder desuden ethylhexyl, der oftest bruges som UV-filter i solcreme. Ethylhexyl er en antioxidant, der får læbepomaden til at holde længere. Den stigende efterspørgsel for mere naturlige eller miljørigtige ingredienser har ført til læbepomader med bivoks eller sheasmør samt jojoba- eller olivenolie. 


Vegansk læbepomade - et naturligt valg

Er du veganer eller vil du gerne undgå så mange animalske ingredienser som muligt? Så findes der heldigvis masser af læbepomade uden bivoks og andre ingredienser fra dyr. To af de fantastiske salver fra Badeanstalten er veganske og multifunktionelle. Du kan både bruge salverne som læbepomade eller om intensiv pleje af tør hud på hele kroppen. Du kan vælge mellem Salve Citrus og Salve Lavendel. Det blødgørende element i disse salver er sheasmør, der både fugter og beskytter huden. 


Læbepomade med pebermynte

Mange er glade for læbepomader med pebermynte og mint. Den mest populære er Mentholatum, der er kendt for at holde længe og efterlade en prikken i læberne på grund af pebermynte. Denne ingrediens virker kølende og opfriskende på læberne samtidig med, at den efterlader dine læber med en blid og behagelig duft af mint. Menthol læbepomader fås også fra andre mærker med produkter som Organic Essence og Burt’s Bees Beeswax Lip Balm.  


Vandfri læbepomade - beskyt dine sarte læber

Med en læbepomade uden vand kan du give sin sarte læber ekstra skånsom pleje. Selvom læbepomader oftest indeholder en smule vand, kan du også købe læbepomader helt fri for vand, så du kan beskytte dine læber mod udtørring. Badeanstaltens læbepomader er skabt på en formel uden vand. De stilrene læbepomader er håndlavede og kan fås både med smag og duft af lakridsrod, spearmint og pink grape. 


Giv dine læber fugt med læbepomade til tørre læber

Har du problemer med ekstra tørre, flækkede og svidende læber, der ikke synes at kunne fugtes nok med almindelige pomader? Carmex læbepomade fugter og plejer intensivt dine læber, så de efterlades silkebløde. Læbepomaderne er med solfaktor, så dine læber beskyttes mod de skadelige og udtørrende stråler. Carmex Lip Balm er altså til dig, som har problemer med tørre læber! Du kan læse meget mere om, hvordan du undgår tørre læber i artiklen med gode råd mod og årsager til tørre læber


Læbepomade med solfaktor

Flere og flere kvinder er blevet opmærksomme på solens skadelige stråler og hvilke konsekvenser, de kan have for huden gennem livet. Det er dog ikke kun krop og ansigt, som skal smøres grundigt ind. Læberne er udsatte for solens stråler hele året rundt, hvorfor de særligt om sommeren kan blive røde, tørre og sprukne. Med en læbepomade med solfaktor kan du passe godt på dine læber - uden for meget besvær! 

Undgå forkølelsessår med SPF

Har du problemer med forkølelsessår, kan du forebygge udbrud ved at beskytte dine læber mod solens ultraviolette stråler. Generelt er det en god idé at holde læberne bløde, så forkølelsessåret ikke så nemt får adgang gennem de revnede og tørre læber. Du kan læse meget mere om forkølelsessår her

Læbepomade til blister

Blistex har specialiseret sig i at skabe kvalitetsprodukter, der kan opretholde bløde læber. Alle læbepomaderne er med solfaktor, så dine læber bliver beskyttet dagen lang. Blistex er desuden velegnet som forebyggelse af blister og forkølelsessår på grund af den effektive pleje. Har du problemer med blister i munden, kan du se alle produkter mod blister


Verdens bedste læbepomade - fra dine yndlingsmærker

Det kan være svært at blive enig om, hvilken læbepomade der er bedst. Er du til en læbepomade med eller uden duft, skal den farve læberne og skal den blive siddende hele dagen? Uanset hvad du foretrækker, kan du helt sikkert finde din nye favorit i vores sortiment! 

Mellisa læbepomade

Den populære Mellisa Citronmelisse Læbepomade fra det fantastiske brand er en klassisk læbepomade, der forebygger forkølelsessår og behandler ødelagte læber. De økologiske lægeurter er med til at fremme elasticiteten i huden og give mere fylde i læberne. Læbepomaden er parabenfri og økologisk. 

Vichy læbepomade

Populære Vichy har udviklet en række fantastiske læbepomader med farve, så du kan pleje læberne med et naturligt tint. Du kan se alle 5 farver og finde din favorit af Vichy NaturalBlend Læbepomade. 

Af andre fantastiske brands med læbepomader finder du desuden: 

  • Urtegården læbepomade
  • Avène læbepomade
  • Raunsborg læbepomade
  • RazSpar læbepomade
  • Urtekram læbepomade
  • Weleda læbepomade
pil til toppen med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.