Badegele og olie Creme Fedtcreme Kløestillende Spray

Atopisk hud

127 Produkt(er)

Atopisk eksem er en delvis arvelig sygdom og er den hyppigste kroniske børnesygdom i Danmark. Sygdommen kan ikke helbredes, men det er muligt at lindre symptomerne med cremer, lægemidler og kosttilskud. Sygdommen udvikles oftest (90%) hos børn i alderen 0-4 år. Dette er årsagen til at sygdommen ofte omtales som børneeksem. I de fleste tilfælde af børneeksem forsvinder sygdommen igen ved 7-11 år. Dog er der stadig risiko for at udvikle andre former for eksem eller at få tilbagefald senere i livet – også som voksen. Dette sker for ca. 25% af alle børn med børneeksem. Børneeksem karakteriseres som et vedvarende, kløende eksem med symptomfri perioder afbrudt af eksemudbrud af varierende sværhedsgrad.

Det er typisk for atopisk hud, at udslættet befinder sig forskellige steder på kroppen alt afhængig af alder:

  • Hos spædbørn viser det sig som regel med små væskende blærer på kinder og hænder. Udslættet kan også forekomme på arme og ben. Udslæt i bleområdet er ikke typisk i den alder.
  • Hos småbørn vil eksemet være mere tørt og ofte med kradsemærker. Udslættet vil oftest vise sig på krop, arme og ben – gerne knæhaser, ankler, albue- og håndled.
  • Hos unge og voksne er huden tør og kløende og nogle steder kan huden være fortykket, pga. massiv kløe. Udslættet vil oftest vise sig på overkroppen, i bøjefurerne og i ansigtet – særligt omkring øjnene.


Læs vores artikel om atopisk hud og få mere viden og gode råd til egenomsorg.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.