Locobase Repair Creme 63% - 30 g.

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 18760

Locobase Repair Specialcreme til problem- og ekstra tør hud

Locobase Repair er en fedtrig specialcreme, som er specielt virksom mod meget tør hud samt skadet problemhud. 

Med et fedtindhold på 63% medvirker cremens hudidentiske fedtstoffer til aktivt at genopbygge og reparere en skadet hudbarriere. Udover at virke reparerende, er cremen også forebyggende og understøtter tilmed hudens egne reparationsfunktioner. På denne måde plejes tør og ru hud så irritation mindskes. Cremen er også især velegnet til pleje af problemhud - for eksempel eksem og atopi, idet din hud holdes mættet, næret og smidig. 

Cremen kan også købes i større varianter på 50g. og 100g.

På grund af sit milde indhold er Repair Cremen ekstra skånsom, og er god til dig med følsom hud. Den indeholder hverken parfume, konserveringsmidler, farve eller andre syntetiske stoffer, og er derfor også Astma-Allergi mærket. For Locobase er det vigtigt at reducere risikoen for kontaktallergi, og brandet er af denne grund et af de foretrukne mærker for danske medlemmer af Atopisk Eksem Forening. 

Egenskaber:

  • Special fedtcreme til meget tør hud samt skadet problemhud
  • Har et højt fedtindhold (63%)
  • Genopbygger og reparerer en skadet hudbarriere
  • Især velegnet problemhud med for eksempel eksem og atopi

Anvendelse

Cremen kan fordelagtigt bruges både af voksne og børn, og anbefales især meget tør hud, eksem eller andre hudproblemer- og følsomheder. 

Cremen har en effekt i cirka 24 timer, hvorefter du kan påføre et nyt lag igen, hvis det er nødvendigt. Cremen kan bruges over hele kroppen efter behov. Produktet er meget drøj i brug, og du kan derfor starte med en lille mængde og øge den efter behov. Med sin lille størrelse er cremen perfekt at have med i tasken til nødstilfælde, og kan også medbringes på skiferie, eller hvor du ellers ønsker. 


Indhold:
30 g.

Ingredienser:

Petrolatum, Aqua, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Sorbitan Oleate, Carnauba, Cholesterol, Ceramide 3, Oleic Acid, Palmitinsyre, Tromethamine, Carbomer

Oprindelsesland: Holland

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 18760
Asthma Allergy Nordic
Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.