Dermatologisk Kropspleje

Her finder du et stort udvalg af kropspleje, deodoranter og hygiejne fra mærker, der anbefales og udarbejdes i samarbejde med sundhedsfagligt personale som hudlæger. Produkterne kendetegnes ved målet om at kombinere tolerance og effektivitet i dermokosmetisk kropspleje til alle hudtyper - selv sensitiv og atopisk hud.

129 Produkt(er)

Hvad er dermokosmetisk kropspleje & hygiejne?

Dermokosmetisk kropspleje og hygiejne er hudpleje specielt udviklet i samarbejde med huslæger og dermatologer. Med disse produkter er du sikret sikker hudpleje med kvalitet i fokus. Produkterne er gennemgået en lang række tests og indeholder ikke unødvendige ingredienser eller allergifremkaldende stoffer. Du kan med god samvittighed lade hele familien bruge disse produkter.

Hvorfor skal jeg bruge dermokosmetisk kropspleje & hygiejne?

Med dermokosmetisk hudpleje sikrer du dig rene og gennemtestede produkter der giver gode resultater ved både normal, og problemhud. Sæberne til huden renser huden blidt, uden at ødelægge hudens beskyttende barriere og PH værdien er tilpasset specielt til vores hud på kroppen, så den ikke kommer i ubalance. Efter du har været i bad er det anbefalelsesværdig at fugte huden med en lotion, creme eller olie, for at genskabe hudens fedtfilm.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.