Locobase Repair Creme 63% - 100 g.

1
(12) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 2128

Locobase Repair Creme - førstehjælp til meget tør og skadet hud

Locobase Repair er et virksomt hudplejemiddel med højt fedtindhold (63%), som ved hjælp af hudidentiske fedtstoffer reparerer hudens barriere, når den er skadet.

Fedtcremen fugter og blødgør huden i de dybeste hudlag, således at helt tør og ru hud plejes og mindskes. Produktet er særdeles drøj i brug og er særligt velegnet til pleje af problemhud med for eksempel eksem, idet huden holdes sund og smidig. I de 24 timer produktet virker, medvirker den til hudens genopbyggelse af sig selv. Har du brug for en mindre mængde, eller ønsker du at have Repair cremen med på ferie? Så kan du både købe en variant på 30g. samt en på 50g.

Locobase indeholder hverken parfume, konserveringsmidler eller farvestoffer og kan derfor trygt anvendes af både børn og voksne. På grund af den milde formular er produktet deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, og ét af Locobases væsentlige fokusområder er at mindske risikoen for kontaktallergi. Mærket er ligeledes det mest foretrukne og afprøvede hos danske medlemmer af Atopisk Eksem Forening.

Egenskaber:

  • Fedtcreme med højt fedt indhold (63%)
  • Reparerer hudens barriere
  • Fugter og blødgør i de dybeste hudlag
  • Særlig velegnet problemhud
  • Holder i op til 24 timer

Anvendelse

Anvendes overalt på kroppen, hænder og fødder samt i ansigtet. Brug cremen på problemområder - for eksempel ved atopisk, irriteret, ekstra ru og tør hud samt ved eksem. 

Anvendes efter behov og har virkning i cirka 24 timer - påfør herefter et nyt lag om nødvendigt. 


Indhold:
100 g.

Ingredienser:

Petrolatum, Aqua, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Sorbitan Oleate, Carnaubavoks, Cholesterol, Ceramide 3, Oleic Acid, Palmitic Acid, Tromethamine, Carbomer

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(12) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Locobase
Varenummer: 2128
Asthma Allergy Nordic
Asthma Allergy Nordic

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.