Locobase hudpleje

Mange må dagligt døje med en tør og skadet hud. Med Locobase hudpleje kan du hurtigt og naturligt hjælpe hudbarrieren med sin reparationsproces, så den igen bliver beskyttet, smidig og blød.

Læs mere om Locobase

14 Produkt(er)

Locobase – Pleje til tør og problematisk hud

Locobase er fede cremer fulde af det, der gør godt for huden både for børn og voksne. Mærket er særligt egnet for personer med tør og problematisk hud.

Alle Locobase produkter er udviklet i samarbejde med Astma-Allergi Danmark, og er derfor til for at mindske risikoen for kontaktallergi. Brandet er ligeledes et af de mest foretrukne iblandt cremer hos danske medlemmer af Atopisk Eksem Forening.


Locobase - dit værktøj mod tør hud

Locobase cremerne er enkle, skånsomme og effektive cremer, der kan anvendes trygt af børn og voksne. De er derfor ikke blot dit redskab mod en tør og sensibel hud, men hele familiens værktøj! Fedtcremen egner sig sågar til alle de udsatte steder hele kroppen – heriblandt ansigtet, hænderne, neglebåndene og fødderne.

Hudplejen kan anvendes både til genopbygning, beskyttelse, lindring og pleje af selv den mest tørre og følsomme hud. Har du tendens til eksem er Locobase creme ligeledes den, du altid bør have læggende i tasken.

Ved regelmæssig brug vil din hud hurtigt genvinde sin naturlige balance og fugtbevaring. Den vil blive lækker, blød og smidig samt klar til at gå skadelige bakterier samt vind og vejrforhold i møde. Fedtcremen, Locobase repair creme samt LPL er hertil alle i stand til at blødgøre samt reparere den hårde, skællende og ødelagte hud.


Oprethold hudens balance med specialcreme

Locobase er dit hemmelige våben i enhver situation, hvor tør og plaget hud kan volde gene. Deres creme indeholder nemlig de særlige fedtstoffer og plejende ingredienser, der skal til for at hudbarrieren kan genoprettes og styrkes på en naturlig vis.

Locobase Repair cremen har endog hudidentiske barrierefedtstoffer, der frigøres i huden, når det er nødvendigt.

De specielle fedtstoffer er i stand til at trænge ned i hudens dybere lag, hvor de fremmer hudcellernes processer. Så snart cremen er påført vil huden derfor blødgøres, blive smidig og beskyttet, således du undgår bakterier, tør og skadet hud. Det sker alt sammen hurtigt og effektivt, og så er beskyttelsen mod udtørring langvarig og holder op til hele 24 timer! 


Køb Locobase fedtcreme hos Med24.dk

Du kan hjælpe din hud mod et sundt, silkeblødt og skinnende udtryk ved hjælp af Locobase creme, der kan anvendes af alle familiens medlemmer - små som gamle. Vi tilbyder hos Med24.dk de forskellige specialcremer til unikke priser og tilbud, så du hurtigt og trygt kan begynde genopbyggelsen af din hud i dens belastede tider.

I vores sortiment finder du blandt andet den foretrukne:
Locobase Repair, der indeholder alt det din hud behøver i forbindelse med meget tør og skadet hud. Hudplejemidlet har et fedtindhold på hele 63%, hvilket gør den særlig effektivt i forbindelse med problemhuden, der kræver en ekstra kærlig hånd og lindrende pleje.   

Locobase LPL, som er specieludviklet til hård, tyk og skællende hud. Cremen har en særdeles effektiv formel, der er i stand til at blødgøre og fugtgive de hårdest ramte områder som albuer, hæle, håndflader ryg og bryst.

Locobase fedtcreme, der er en vandbaseret creme med et fedtindhold på 70%. Den er velegnet som kuldecreme og kan anvendes over hele kroppen – selv i ansigtet. Fedtcremerne tætner utæthederne i hudbarrieren, hvorpå fordampningen mindskes og huden får ro til at genopbygge sin barriere.  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.