Dagcreme Natcreme Øjenpleje Rens & Toner Masker & Peeling Serum & Behandlinger Kropspleje & Hygiejne Hånd- & Fodpleje Læbepleje Solpleje Deodoranter Eksem og Atopisk hud

Dermatologisk hudpleje

Dermatologisk hudpleje er hudplejeprodukter, som er udarbejdet i samarbejde med eller efter anbefaling af hudlæger. Du er dermed sikret en høj kvalitet og effektive ingredienser, som plejer din hud i dybden. Dermatologisk hudpleje er til dig, som ønsker problemløsende og effektiv hudpleje. Læs mere om dermatologisk hudpleje her.

1377 Produkt(er)

Dermatologisk hudpleje

Med fokus på tolerance, nydelse samt brugen af nogle af de mest avancerede ingredienser er de dermatologiske produkter målrettet specifikke hudplejebehov med det formål at bevare selv den mest sensitive huds kvalitet, komfort og fremtoning.

Dermatologisk hudpleje er udviklet for effektivitet, sensitivitet, tolerance og forebyggelse af allergi. Den kosmetiske dermatologi fokuserer på behandlingen af hudsygdomme. Produkterne er udviklet i samarbejde med dermatologer, og er i stand til at supplere receptpligtig medicin.

Stort udvalg

Vi har et stort sortiment af dermatologisk hudpleje til ansigt, øjne, hænder, fødder og krop af forskellige hudtyper samt et større udvalg af makeup, som både dækker over forebyggelse og korrektion.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.