Eucerin

76 Produkt(er)

Hvad er Eucerin?

Eucerin er ekspert i hudpleje, og har igennem mere end 100 år arbejdet sammen med dermatologer og apotekere, for at hjælpe mennesker verden over, med at holde deres hud sund.
Eucerin er en skånsom og allergivenlig hudplejeserie til hele familien. Gennem anvendelse af teknologisk ekspertise, og via samarbejde med dermatologer og hudlæger, er Eucerin din garanti for pålidelige og yderst effektive produkter.

Eucerin arbejder ud fra en Dermokosmetisk tilgang. Det betyder at de har som mål at levere helhedsorienteret hudpleje, og derfor vil du med sikkerhed kunne finde det produkt der passer netop til din hudtype.
Produkterne fra Eucerin er gennem mange test udviklet med omtanke på forbrugerne, og du kan finde en lang række forskellige produkter, der passer til forskellige hudtyper. Eucerin har et bredt udvalg af produkter, for at give dig muligheden for at finde det produkt, der passer bedst til dig og din hudtype.

Eucerin hudpleje er anbefalet af dermatologer og apotekere verden over.


Eucerins historie

Eucerin er et varemærke indenfor forskellige hudpleje produkter. Mærket ejes af det tyske firma Beiersdorf, som også ejer Nivea og Labello. 

Mærket Beiersdorf har sin oprindelse i et tysk apotek, under apotekeren Paul C. Beiersdorf. Produkterne blev inspireret af den seneste forskning indenfor hudpleje. Allerede fra starten var firmaets produkter påvirket af den seneste forskning. Denne tilgang til hudplejeprodukter kan sikre dig som kunde, de bedste produkter af meget høj kvalitet.

Eucerins hudplejeprodukter går igennem en lang række test, inden de kommer på markedet til dig som forbruger. Produkterne testes først i et laboratorie, og derefter testes de af test personer. Ved at vælge aktive ingredienser og kræve klinisk bevis, er Eucerin synonymt med fremragende produkter af høj kvalitet og effektivitet.


Vores udvalg af produkter fra Eucerin

- Eucerin har et bredt udvalg af produkter indenfor hudpleje, blandt andet solcreme, bodylotion og ansigtscremer.
- Plejeserien består af både uparfumerede og parfumerede produkter, hvor Eucerin Lotion specielt egner sig til sart hud.
- Hos Med24 kan du blandt andet købe DermoPurifyer serien, som er et produkt der er særligt udviklet til uren hud.
Dermatoclean er en serie bestående af renseprodukter, som er velegnet til fjernelse af makeup og snavs.
- Eucerin har en anti-age serie, som forbedrer hudens elasticitet og reducerer dybe rynker.
- Eucerin har et bredt udvalg af solcreme, som passer til hele familien.
- Eucerin leverer produkter specielt designet til tør og sart hud.


Køb Eucerin

Hos Med24 har vi et bredt udvalgt af hudplejeprodukter fra Eucerin, så du kan finde netop det produkt der passer bedst til dig og din hud. Husk at vi tit har tilbud og du altid kan opnå gratis fragt hos Med24. 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.