Eucerin

Eucerin

Eucerin creme er en klinisk testet og veldokumenteret hudplejeserie til behandling og pleje af tør hud og sensibel hud. Eucerin er ekspert i hudpleje og har igennem mere end 100 år arbejdet sammen med dermatologer og apotekere for at hjælpe mennesker verden over med at holde deres hud sund. Plejeserien består af både uparfumerede og parfumerede produkter, hvor Eucerin Lotion specielt egner sig til sart hud. Udover lotion, er Eucerin dagcreme, pigment creme og, even brighter og Eucerin solcreme populære produkter. 

Faktisk er Eucerin mere end 100 år gammelt. Lige fra begyndelse har dermatologisk forskning været afgørende for produktudviklingen, hvilket har sikret Eucerin en plads blandt de mest innovative producenter af hudpleje. Hvert eneste af deres produkter er testet for effektivitet og hudvenlighed.

Gennem anvendelse af avanceret teknologisk ekspertise og via samarbejdet med dermatologer og hudlæger er Eucerin garant for pålidelige og yderst effektive produkter. Eucerins produkter lever således op til de absolut højeste dermatologiske standarder.

Ved at vælge aktive ingredienser og kræve klinisk dokumentation er Eucerin blevet ensbetydende med enestående produktkvalitet og kombinationen af effektivitet og særdeles god hudvenlighed.

Eucerin arbejder ud fra en Dermokosmetisk tilgang. Det betyder at de har som mål at levere helhedsorienteret hudpleje og derfor vil du også med sikkerhed kunne finde produkter der matcher netop din hudtype i deres omfattende sortiment.

På trods af den høje kvalitet er Eucerin relativt billigt i forhold til tilsvarende produkter med samme egenskaber. Og så kan vi naturligvis altid tilbyde produkterne til en ekstra attraktiv pris og under de tilbud du finder i butikkerne.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.