Eucerin Dagcreme

25 Produkt(er)

Hold din hud beskyttet og velplejet med en Eucerin dagcreme

En dagcreme, eller ansigtscreme som den også kaldes, har tre funktioner. Den tilfører fugt til din hud, den beskytter din hud mod påvirkning fra vores miljø, og den reducerer fordampningen, som får huden til at virke tør. 

En dagcreme bruges hver morgen, efter afrensning og vask af din hud. Det er vigtigt at du renser din hud før du påfører din dagcreme, for at undgå at indkapsle urenhederne under din creme. Din dagcreme skal beskytte din hud, og trænger derfor ikke så dybt ned i huden, som en natcreme gør. Det vigtigste middel mod rynker, trist og tør hud, er at holde din hud fugtet. Derfor anbefales det at bruge en dagcreme hver dag, for at opnå en sund og velplejet hud. 
 
Ansigtscreme, dagcreme og fugtighedscreme er alle navne for det samme produkt.

Vælg den rette dagcreme som passer til din hud

Der findes rigtig mange forskellige typer af dagcreme på markedet i dag, og det er vigtigt at finde den der passer bedst til dig og din hud. Eucerin er eksperter i hudpleje, og produkterne gennemgår en lang række test, før de ender på markedet til dig som forbruger, du kan derfor trygt vælge en dagcreme fra Eucerin. 

Vores hud er ikke ens, og vi har hver især brug for et hudpleje produkt der passer til vores hud og hudtype.

Hvilken Eucerin dagcreme skal jeg vælge?

Hos Med24 er vi interesseret i dig og din hud, vi forhandler derfor et stort udvalg af dagcremer fra Eucerin. Eucerin er eksperter i hudpleje, og bestræber sig på at levere en dagcreme, som passer til enhver hudtype. 

- Eucerin Hyaluron Filler Day bekæmper de første tegn på aldring. Med sine to nøgle ingredienser hyaluronsyre og glycine saponin er denne creme velegnet til aldrende hud. Cremen findes i to typer. En som er velegnet til tør og sart hud, og en der er velegnet til alle hudtyper. 

Eucerin Volume-Filler Day Care er en nærende og volume givende dagcreme, som med sine tre aktive ingredienser, magnolol, oligopeptider og hyaluronsyre, bekæmper slap og aldrende hud. 

- Eucerin Even Brighter Clinical Day Cream er skabt til at forebygge og reparere pigmentfejl i huden, som er skabt af solen. Denne creme er specielt designet til at give dig en jævn hudtone, og effekten er klinisk dokumenteret. 

- Eucerin Aquaporin Active Dry Skin er en nærende og uparfumeret dagcreme som styrker hudens naturlige fugtbarriere. 

- Eucerin pH5 Skin-Protection Cream beskytter sart hud og tilfører fugt. pH5 cremen hjælper med at genoprette hudens naturlige pH værdi. 

- Eucerin AntiREDNESS Soothing Care er velegnet som dag og natcreme, og reducerer rødme og irritation af huden, samt forebygger ny irritation af huden.

Hos Med24 har vi en lang række hudplejeprodukter fra Eucerin, og vi kan garantere at der også findes en til din hudtype! Vi er eksperter i sundhed, og hvis du er i tvivl om hvilken creme der vil passe til din hud, så tøv ikke med at ringe til vores kundeservice, hvor vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig, med at finde frem til den rette creme. 
 
Vi leverer alle ugens dage, og du kan altid opnå gratis fragt hos os.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.