Eucerin DermoPurifyer

9 Produkt(er)

Eucerin DermoPURIFYER er en klinisk og dermatologisk testet hudplejeserie udviklet til uren hud. Produkterne har en unik kombination af ingredienser, som bekæmper de faktorer der medvirker til uren hud. Uren hud og akne (acne vulgaris) i almindelig tale bumser, er en meget almindelig hudlidelse. Acne begynder som regel i puberteten pga. hormonforandringer, men kan også forekomme hos voksne.

Eucerin DermoPURIFYER serien har udviklet produkter, som netop hjælper med hudproblemer, acne og bumser.

Eucerin DermoPurifyer Cleanser er en daglig rensegel, som giver skånsom rensning af uren hud. Ansigtsvasken har antibakterielle egenskaber som forebygger bakteriernes reproduktion og tilstopper ikke porerne.

Eucerin DermoPURIFYER Hydrating Care creme er til fedtet og uren hud med tendens til akne. Den unikke kombination af antiinflammatorisk licochalcone A, antibakteriel decandiol og talgregulerende carnitin virker effektivt mod bumser. Cremen er bakteriehæmmende, antiinflammatorisk og fri for både olie og parfume.

Har du brug for at kamuflere uren hud eller bumser, kan du med fordel bruge Eucerin dermopurifyer cover stick, som er en dækkestift med dobbeltvirkende effekt. Den både dækker urenheder med en naturlig dækkende farve samtidig med at den modvirker nye urenheder.

Vi kan naturligvis tilbyde Eucerin Dermo purifyer til en ekstra attraktiv pris og under de tilbud du finder i butikkerne.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.