Eucerin Solcreme

Hvorfor skal jeg bruge solcreme?

Det er vigtigt at beskytte din hud med en god solcreme, da solens stråler kan gøre skade på din hud. I Danmark er det nok med en solcreme med faktor 15, medmindre din hud kræver ekstra beskyttelse. Hvis vi skal på ferie til de varme lande, er det dog en god ide at vælge en stærkere solcreme, med minimum faktor 30. 

Beskyt din hud når du opholder dig i solen. Jo oftere du udsættes for solskoldning, også i barndommen, jo større chance har du for at udvikle modermærkekræft. Jo mere Uv-stråling du udsættes for gennem livet, jo større er chancen for at udvikle hud kræft.
Selvom det er overskyet, anbefales det at bruge solcreme. Skyerne skygger nemlig ikke for UV-strålerne.

Kan jeg blive brun selvom jeg bruger solcreme?

Du kan sagtens blive brun, selvom du bruger solcreme. Mange danskere tror fejlagtigt at de er brune, når de er blevet røde i huden, men den røde hud er tegn på en forbrænding. Solskader på huden giver tidlig ældning af huden, og permanente pigmentforandringer. Pas på din hud og hold den sund, ved at bruge solcreme. 

Uv-stråling:

Der findes to typer Uv-stråling. 

  • UVA er pigmentdannende og gør huden brun. Disse stråler påvirker aldringen af din hud.
  • UVB stråling kan give forbrændinger og hudkræft.

UV-indekset viser styrken af UV-strålerne. Når UV-indekset er på 3 eller derover, anbefales det at du beskytter dig mod solen. 

Find den rigtige solcreme

Der er nogle ting som er gode at kigge efter, når du er på udkig efter en ny god solcreme, som giver dig maksimal beskyttelse. Kig efter en solcreme der indeholder disse ting: 

  • Har faktor 15 eller mere
  • Vandfast, så solcremen ikke skylles af når du bader, eller sveder.
  • Beskytter mod både UVA og UVB stråler.

Eucerin solcreme tilbyder en effektiv beskyttelse mod solens UV-stråler til hele familien. Eucerins produkter beskytter både mod UVA og UVB stråler, og hjælper med at modvirke at din hud tager skade. Eucerin tilbyder forskellige solcremer i deres kategori Sun Protection, som varierer fra faktor 15 til faktor 50+. Eucerin solcreme kan fås som CC Cream, som beskytter mod solen, og gør din hudtone jævn, Anti-age som giver din hud optimal beskyttelse og fugt, og Kids serien er velegnet til børn fra 1 år. 

Hvilken Eucerin solcreme skal jeg vælge?

Eucerin Sun Lotion Extra Light SPF30 trænger hurtigt ned i huden, så du ikke føler at din hud er fedtet. Denne solcreme er velegnet til normal og atopisk hud. Den er let at anvende, giver god beskyttelse og er vandfast.

Eucerin Sun lotion, Kids SPF 50+ giver god , effektiv og vandfast beskyttelse til børn. Solcremen er velegnet til børn fra 1 år – alle hudtyper, også til hud med atopisk eksem/børneeksem.

Eucerin Sun Cream CC Cream SPF50 indeholder farvepigmenter og giver din hud en glat og jævn overflade, samtidig med at den beskytter din hud mod solens UV-stråler. Velegnet til alle hudtyper, også sensitiv, med en medium hudtone.

Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF50 giver god beskyttelse mod solen og indeholder samtidig anti-age egenskaber. Cremen indeholder hyaluronsyre, som reducerer rynker.


Læs vores store solguide og bliv klar til solen her.

Hos Med24 har vi et bredt udvalg af solbeskyttelse fra Eucerin. Vi pakker, sender og leverer din bestilling nemt, sikkert og hurtigt. Husk at du altid kan opnå gratis fragt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.