Eucerin Sensitive Skin

EUCERIN SENSITIVE SKIN
15 Produkt(er)

En sensitiv hud er mere sårbar over for miljømæssige påvirkninger, som normalt tåles af de fleste hudtyper. Huden har fra naturens side en beskyttelsesbarriere som kontrolleres af enzymer.  Enzymerne regulerer bakterievækst, opretholder fugt og beskytter mod irritation. 

I en sensitiv og følsom hud er aktiviteten af enzymer nedsat og kan medføre, at huden er rød, føles prikkende og irriteret. Eucerin Sensitive Skin er en hudplejeserie udviklet netop til, at genskabe enzymaktiviteten i huden. Ved hjælp af de unikke ingredienser med en pH-værdi på 5, styrker produkterne den naturlige beskyttelse i huden samt justerer fugtbalancen.

Eucerin Sensitive Skin aktiverer hudens naturlige forsvar og er klinisk dokumenteret. En produktserie i den billige ende, som er dermatologisk testet og perfekt til hverdagens pleje af sart, følsom og sensitiv hud. Vi tilbyder produkterne til en ekstra attraktiv pris og under de tilbud du finder i butikkerne.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.