Eucerin Serum

8 Produkt(er)

Få frisk og sund hud med et Eucerin serum til ansigtet

Et serum er en koncentreret formel, som med sin tyndtflydende konsistens let trænger igennem din huds barriere, og reparerer synlige og usynlige hudskader, såsom linjer, dybe solskader og urenheder. 

Et serum tilfører også din hud fugt, men det betyder ikke at din dagcreme ikke har nogen funktion, tværtimod fungerer din dagcreme som et beskyttende skjold ovenpå dit serum, og cremen bidrager til at holde på de aktive ingredienser i dit serum, samtidig med at effekten fra selve cremen forstærkes.

Eucerin serum er koncentreret dråber målrettet til forskellige hudtyper og tilstande, såsom tør hud, urenheder, fine linjer, og de første tegn på aldring. Den koncentrerede mængde aktive ingredienser der er i dit serum, giver tit en lidt højere pris end dine almindelige cremer, men serummet trænger dybt ind i huden og reparerer den indefra, derfor skal du kun bruge nogle få dråber ad gangen.  

Anvendelse af serum

  1. Rens og vask din hud, så den er ren og klar til at absorbere de plejende ingredienser i dit serum.
  2. Påfør et par dråber på din håndryg og prik det let ind i huden, på denne måde aktiverer du ingredienserne i dit serum. Masser blidt dit serum ind i ansigtet ved brug af hænderne. Undgå området omkring øjnene. Pas på med ikke at overdosere dit serum, dette kan give din hud en klistret fornemmelse.
  3. Giv dit serum mulighed for at trænge ind i huden, inden du påfører din ansigtscreme. Vent derfor i 2-5 minutter, før du påfører din øvrige hudpleje, dette giver serummet mulighed for at trænge dybt ind i huden, og giver dig mest mulig udnyttelse af de aktive ingredienser i dit serum.

Hvilket serum skal jeg vælge?

Alle hudtyper kan nyde fordel af at bruge et serum, men det er især dig med tør hud, fedtet/uren hud eller dig med fine linjer der vil kunne mærke forskel ved at bruge et serum. 

Der er stor forskel på hud, og derfor er der også stor forskel på hvilket serum der passer til din hudtype.

- Eucerin Hyaluron Filler Concentrate er en koncentreret formel som indeholder hyaluronsyre, som effektivt reducerer fine linjer og dybe rynker. Serummet kan anvendes af alle hudtyper, men er isæt velegnet til dig med moden hud.

- Eucerin Even Brighter Spot Corrector påføres direkte på mørke pletter for at lysne dem, og give dig en mere jævn hudtone. Serummet kan anvendes af alle hudtyper. 

- Eucerin Elasticity+Filler Facial Oil forbedrer huden elasticitet, og giver en strålende glød. Den nærende formel som indeholder mælketestilolie, E-vitamin og Arganolie forbedrer hudens elasticitet og gør den mere fast, samt glatter hudens overflade, og efterlader den silkeblød.


Hos Med24 er vi interesseret i dig og din sundhed, er du derfor i tvivl om, hvilket serum der passer til dig og din hud, så tøv ikke med at ringe til vores kundeservice, hvor vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig.

Vi pakker og leverer alle ugens dage. Vi har altid gode tilbud på produkterne, og du kan altid opnå gratis fragt hos Med24.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.