Eucerin Anti-age

Hvad sker der med vores hud når vi ældes?

Din hud ændrer sig med tiden, og får behov for ny pleje. Din huds evne til at forny sig, forringes allerede i 30’erne, og din hud har derfor brug for en mere fugtgivende creme, end den havde før. Din hud bliver tyndere, mere tør, og mister sin elasticitet med alderen. Dette øger behovet for en effektiv anti-age creme, som kan forstærke din huds naturlige reparationsmekanismer og evnen til at forny sig. 

Din hud er inddelt i 3 lag, som forbindes med hinanden: 

  • Overhud, hvor de nye hudceller dannes.
  • Læderhud, som primært består af bindevæv. Her dannes to meget vigtige fibre; Kollagen, som giver din hud styrke, og elastin, som gør din hud elastisk.
  • Underhud, som hovedsageligt består af fedtceller.

Rynker opstår hovedsageligt fordi kollagen og elastin produceres langsommere. Kollagen og elastin nedbrydes desuden af solens UV-stråler. Svedproduktionen mindskes med alderen, og talgkirtlerne producerer mindre sebum, som fører til tør hud.
Fedtcellerne i din underhud mindskes også med alderen, og dette gør huden slap.

En vigtig faktor for at mindske aldringstegn på din hud, er at sørge for at din hud ikke udtørrer.

Hvordan bruges en anti-age creme?

En anti-age creme kan fås som en dagcreme, og som en natcreme. Vigtigst for dem begge er dog at du husker at rense dit ansigt inden du påfører din anti-age creme. Ligger der snavs og døde hudceller på din hud, er det svært for din creme at trænge ned i huden og pleje den optimalt. 

Hvilken Eucerin anti-age creme skal jeg vælge?

Hos Med24 har vi et bredt udvalg af forskellige anti-age creme, fordi det er vigtigt for os at du finder den creme der passer bedst til din hud. Eucerin anti-age creme er veldokumenteret og har været igennem mange tests, før de er kommet på markedet til dig som forbruger, du kan derfor trygt vælge en anti-age creme fra Eucerin. 

Vælg gerne en anti-age creme som indeholder hyaluron syre. Denne syre hjælper med at mindske fine linjer og forebygger rynker, fordi denne syre hjælper huden med at suge fugten til sig, og holde på den.

Eucerin Hyaluron Filler dagcreme er en creme der er velegnet til kombineret og normal hud. Cremen har en let formel, som hjælper med at udfylde selv de dybeste rynker indefra. Cremen indeholder SPF15 og UVA/UVB beskyttelse, som forebygger tidlig aldring, og dybe rynker skabt af solen.

Eucerin Elasticity + Filler giver fylde og elasticitet til din hud. Cremen er velegnet til alle hudtyper, moden hud, og hud med fine linjer og dybe rynker. Huden efterlades med en mere fast følelse, og fornyet glød.

Eucerin Hyaluron Filler er velegnet til tør hud. Cremen indeholder hyaluron syre, og hjælper med at reparere rynker indefra, samt forbedre din huds evne til at holde på fugt.

Køb din Eucerin anti-age creme hos Med24

Køb nemt og sikkert din anti-age creme hos Med24. Vi pakker alle ugens dage, og sørger for at din bestilling bliver pakket, sendt og leveret så hurtigt som muligt. Husk at du altid kan opnå fri fragt. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.