Eucerin Badesæber

4 Produkt(er)

Beskyt din hud med en plejende badesæbe fra Eucerin

Vores hud arbejder hårdt for at beskytte vores kroppe mod ændringer i klimaet, forurening, UV-stråler og kemikalier. Påvirkningen af disse stoffer gør at huden er i mindre stand til at arbejde som en effektiv barriere. Huden taber fugt, og bliver let gennemtrængelig for forureningen. Derfor er det vigtigt at vi passer på vores hud, ved at pleje den med gavnlige produkter, som sikrer at huden er velfugtet, og kan opretholde sin beskyttelsesbarriere for at modstå de kemikalier og urenheder, der findes i vores miljø.
En shower gel gør at vand og fedt kan nærme sig hinanden, så man kan vaske snavs og skidt af sin hud. Det er ikke nok at vaske sig udelukket med vand, da vand ikke renser din hud så effektivt som en sæbe gør.

Er der forskel på sæbe?

Nogen sæber kan virke udtørrende på vores hud, hvis din sæbe har en for høj pH værdi, affedter den din hud, og kan medvirke til udtørring og irritation af huden. Din huds naturlige pH værdi er på 5,5, så vælg en sæbe der har en pH der er identisk med din hud, på den måde undgår du udtørring og irritation af din hud. 

Eucerin er eksperter i hudpleje og sætter en ære i at holde din hud sund. Deres produkter går igennem en lang række test inden de kommer på markedet, og er udviklet ud fra den nyeste videnskab omkring hudpleje. I den forbindelse har Eucerin udviklet pH5 serien som beskytter din hud mod udtørring, og bringer din huds pH værdi i balance. pH5 serien er velegnet til tør og sart hud. Badesæberne fra Eucerin er specielt udviklet til at kunne bruges dagligt, helt uden at udtørre din hud.

Badesæbe fra Eucerin

  • Eucerin PH5 Washlotion – Uparfumeret
  • Eucerin PH5 Washlotion
  • Eucerin AQUAporin Active Shower gel.

Badesæben findes i en uparfumeret, og en parfumeret version.
Eucerin badesæbe kan anvendes af både mænd og kvinder i alle aldre, og udtørrer ikke din hud ved daglig brug.

Beskyt tør og sart hud med pH5 hudplejeserien fra Eucerin

Tør og sart hud kræver ekstra pleje for at kunne modstå forureningen der findes i vores miljø, og her er pH5 washlotion serien behjælpelig. PH5 badesæbe er velegnet til daglig rengøring af ansigt og kroppen. Sæben er fri fra udtørrende ingredienser, og de ekstra milde ingredienser i sæben sikrer at tør og sart hud bliver effektivt rengjort, uden at udtørre. Eucerin pH5 Washlotion er en mild kropsrens der beskytter hudens naturlige forsvar og forhindrer udtørring af din hud.

Hudpleje til alle hudtyper

Det er ikke kun tør og sart hud der har behov for pleje, alle hudtyper har behov for pleje for at se sund og frisk ud. Eucerin AQUAporin ACTIVE Shower gel er specielt udviklet til alle hudtyper. Badesæben renser skånsomt huden og efterlader den med en sund glød, samt en silkeblød følelse.
En god hydreret hud er smidig og med en sund glød, og her er AQUAporin Active sæben fra Eucerin behjælpelig, i det den styrker hudens naturlige fugtnetværk med den fugtgivende ingrediens gluco-glycerol, som efterlader din hud velfugtet, blød og smidig i op til 24 timer.

Hos Med24 er vi interesseret i dig og din sundhed. Vi forhandler kvalitetsprodukter fra Eucerin, som er behjælpelige med at sikre din huds sundhed. Vi pakker og sender alle ugens dage, for at sikre at din bestilling når hurtigt frem til dig. Husk at du altid kan opnå gratis fragt!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.