Eucerin Sun Protection

EUCERIN SUN PROTECTION
5 Produkt(er)

Eucerin Sun Protection er en solbeskyttelses serie, der giver dig omfattende beskyttelse mod solskader.

Serien indeholder solcremer, som er tilpasset forskellige hudtyper såsom normal, tør, fedtet, akne, solcremer specielt egnet til børn og voksne, samt solcremer specielt til ansigtet med anti-age egenskaber.

Et af de mest populære produkter i solserien er Eucerin Sun Fluid Anti-Age SPF50, som beskytter mod for tidlig ældning, da den hjælper huden med producere hyaluronsyre, som reducerer rynker og er god som daglig beskyttelse. Hvis du har tilbøjelighed til solallergi og soleksem, er Eucerin Sun Sensitivity SPF 50 et godt valgt, da den ikke indeholder emulgatorer eller konserveringsmidler, hvilket minimerer risikoen for irritation af huden.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at du altid beskytter dig i solen, gerne med en vandfast solcreme på min. faktor 15. Eucerins solserie har både solcremer og solspray med SPF 30, SPF 50 og SPF 50+, som giver optimal beskyttelse. På trods af den høje kvalitet er Eucerin Sun Protection et billigt alternativ til familiens solbeskyttelse. 

Vi kan som regel tilbyde produkterne til en ekstra attraktiv pris og under de tilbud du finder i butikkerne.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.