Eucerin AquaPorin Active

4 Produkt(er)

Eucerin Aquaporin Active er en hudplejeserie med fokus på fugt. Den unikke formel i produktserien styrker hudens eget fugtnetværk nemlig Aquaporinerne, med den avancerede fugtgivende ingrediens gluco-glycerol. Glycerylglukosid har en stimulerende effekt på dannelsen af Aquaporinerne, som sørger for at transportere vand ind og ud af hudcellerne.

Din hud har brug for meget fugt for at være sund og undgå udtørring. En godt hydreret hud er blød og smidig og noget vi alle ønsker os. Prøv f.eks. Eucerin Aquaporin Acticce Dry Skin ansigtscreme, som giver intens fugt og hurtigt absorberes i huden. Dag cremen er til daglig pleje af en tør og følsom ansigtshud og er fri for parfume og parabener. 

Har du derimod problemer med tør hud på kroppen, kan vi i stedet anbefale Eucerin Aquaporin Rich Lotion, som er en body lotion der tilføjer din hud intens fugt, og efterlader huden blød og smidig. Eucerins bodylotion er særdeles god til en tør og sensitiv hud.

Vi kan naturligvis tilbyde Eucerin til en ekstra attraktiv pris og under de tilbud du finder i butikkerne.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.