Vichy hudpleje

Vichy

Vichy dermokosmestisk hudpleje – Helt eksklusivt og rig på mineraler

Vichy er udviklet gennem mere end 80 år med henblik på at hjælpe dig med at opnå den ideelle hud. Vichy produkterne begynder sin rejse i hjertet af Frankrigs vulkanske område, hvor vandet dybt nede i vulkanerne er rige på 15 forskellige mineraler samt mineralske næringsstoffer, der er helt essentielle for hudens skønhed. Den termalske kildevand er kombineret med moderne videnskab indenfor hudpleje, således at fremstilling af alt fra Vichy creme og Vichy serum til Vichy deodorant og Vichy solcreme er nøglen til din succes. 

Du kender måske Vichy fra diverse apoteker? Det er dog ikke blot hos apoteket Vichy florere som en kundefavorit. Hos Med24.dk er vi officiel forhandler af Vichy, og vi tilbyder et lækkert og stort sortiment af kunders største favoritter. Du kan opdage kildens kraft med Vichy demokosmetisk hudpleje!

Vichy Creme - Vejen til sund og velplejet hud

Det er især Vichy cremerne, der hitter blandt forbrugerne verden over. Vichy creme findes i mange specifikke og effektive udgaver bl.a. som Vichy ansigtscreme, bodylotion, bodycreme, Vichy dagcreme, natcreme, Vichy øjencreme og meget meget mere! Fælles for disse er deres nærende, aktive, fugtgivende og plejende ingredienser, der alle har været med til at skabe grundlaget for, at Vichy creme er blevet fundamentet for en sund og optimal plejet hud. 

Brandets mission

Siden brandet blev grundlagt i 1931, er dets mission forblevet uændret. Vichy ønsker at hjælpe kvinder og mænd med pleje af deres hud på en helt ekslusiv og effektiv måde hver eneste dag – uanset alder eller hudtype. Samtidig beskytter Vichy miljøet og fremmer bæredygtighed, men mest af alt beskytter de dig med et indhold, der er bestående af alt det du behøver, og intet du ikke gør. 
 
Ved udviklingen af Vichy creme og øvrige produkter er der taget udgangspunkt i, at vi alle har hver vores hudtype og behov. Men en ting er helt sikkert – uanset produkt er det altid udviklet til sensitiv hud med et indhold, der er kombineret med sikkerhed og effektivitet. Deres mål er udelukkende at; skabe kraftfulde, effektive formuleringer baseret på naturlige ingredienser, som giver sund, livskraftig hud. 

Alt dette har blandt andet ført til udviklingen af en lang række forskellige produktserier, som du kan læse mere om nedenfor. Du kan finde din Vichy anti age creme eller Vichy ansigtcreme lige her på siden! Hos Med24.dk finder du som altid Vichy produkterne til skarpe priser og gode tilbud. 

Ønsker du at læse mere om Vichy, kan du klikke her.

Vichy Normaderm
Hudplejeprodukterne i Vichy Normaderm serien er udviklet til dig med kombineret og/eller fedtet hud. Det er en komplet hudplejeserie, der bekæmper urenheder, herunder bumser, udvidede porer, skinnende hud, rødme og ujævn hudtone.

Vichy Idealia
Vichy Idealia er hudpleje, som giver en ensartet og glat hud med fornyet glød. Cremerne og de øvrige produkter i serien er udviklet til at virke udglattende på huden samt give en mere ensartet hudtone. Vichy Idelaia reducerer rynker og efterlader huden med en naturlig smuk glød.

Vichy Aqualia Thermal
Plejeprodukterne i Vichy Aqualia Thermal serien modvirker fugtmangel med henblik på at sikre en frisk og strålende hud hele dagen. Serien giver både styrkende og beroligende fugtpleje. Dette skyldes blandt andet indholdet af termalsk kildevand fra Vichy, som er rigt på 15 forskellige mineraler.

Vichy Purete Thermale
Serien består af renseprodukter, som er egent til alle hudtyper, herunder også de mest sensitive. Purete Thermale indeholder 15 forskellige mineraler, som stammer fra det mineraliserende termalske kildevand fra Vichy. Den ideelle hud er ren og fri for forurenede partikler, døde hudceller, talg, makeup og andet snavs. Det anbefales altid, at du starter med at rense din hud.

Vichy Liftactiv
Vichy Liftactiv er avanceret antirynkepleje, som reducerer selv dybe rynker. Anti-rynkecremerne i serien er baseret på avancerede formler, som både opstrammer og får huden til at føles blødere. Liftactiv er velegnet til at reducere rynker på såvel ansigt som hals.

Vichy Neovadiol
Disse produkter er udviklet til kvinder i og efter overgangsalderen. Med overgangsalderen får mange kvinder tør hud på grund af den nedsatte hormonelle aktivitet. Dette kan Neovadiol produkterne afhjælpe. Vichy Neovadiol er således udviklet til at kompensere for overgangsalderens påvirkninger af huden, herunder giver huden ny spændstighed, fylde og glød.

Vichy Nutrilogie
Cremerne i Nutrilogie-serien er pleje til tør hud, som skaller, er rød eller føles ubehagelig. Du vil opleve, at huden øjeblikkeligt bliver blødere og forbliver behagelig og smidig.

Vichy deodoranter
Vichy har udviklet en række effektive men samtidig skønsomme deodoranter. De er velegnet til alle hudtyper – også den sensitive. Deodoranterne holder hele dagen, hvor de modvirker både lugt og sved. Se alle Vichy deodoranter her.

Vichy Ideal Body
Dette er en komplet kropsplejeserie for en fastere, glattere og mere ensartet hud. Det er avancerede produkter beriget med nøje udvalgte ingredienser og 10 nærende olier.

Vichy Dermablend
Makeup med ekstrem dækkeevne og velegnet til sensitiv hud. Dermablend giver øjeblikkelig og fuldstændig camouflering af uregelmæssigheder i huden, som f.eks. bumser, små ar, pletter, mørke rande, karsprængninger mm. Det er vel og mærke ved samtidig at efterlade et naturligt udseende.

Vichy Ideal Soleil
Solbeskyttelse til hele familien, som sikrer jer mod både UVA- og UVB-stråler. Soleilprodukter har en så dejlig konsistens, at du med sikkerhed ikke glemmer solbeskyttelsen – man får ganske enkelt lyst til at smøre den på! Produkterne er til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Vichy Dercos
Dercos-produkterne består af innovative hårplejeprodukter til alle hårtyper. De er effektive og målrettede, men samtidig skånsomme for håret og huden. 

Vichy Homme
Med Homme serien har de udviklet en række produkter specielt til mænd. Det er en plejende og fugtgivende hudplejeserie, som styrker og beskytter huden hver dag.

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?