Vichy


Vichy er et fransk, dermokosmetisk mærke skabt af bl.a. vulkansk vand, som er rigt på mineraler. Med hudpleje fra Vichy vil du mærke de aktive ingredienser styrke din huds barrierefunktion og gøre den stærk.

Vichys historie | Vichy hudpleje til ansigtet | Renseprodukter | Vichy til kroppen 

122 Produkt(er)

Vichy – Mærk kræfterne fra det vulkanske vand

Vichy er udviklet gennem mere end 80 år med henblik på at hjælpe dig med at opnå den ideelle hud. Vichy hudpleje begynder sin rejse i hjertet af Frankrigs vulkanske område, hvor vandet dybt nede i vulkanerne er rige på 15 forskellige mineraler samt mineralske næringsstoffer. 

Ved at bruge det mineraliserende vand i Vichys hudpleje får du alle fordelene heraf, og resultatet er en styrket hud. Det termalske kildevand er kombineret med moderne videnskab indenfor hudpleje, således at anvendelsen af alt fra Vichy er nøglen til din succes. 

Siden Vichy blev grundlagt i 1931, er dets mission forblevet uændret. Vichy ønsker at hjælpe kvinder og mænd med pleje af deres hud på en helt eksklusiv og effektiv måde – uanset alder eller hudtype. Samtidig beskytter Vichy miljøet og fremmer bæredygtighed, men mest af alt beskytter de dig med et indhold, der er bestående af alt det du behøver, og intet du ikke gør.

Ønsker du at læse mere om Vichy, kan du klikke her.


Serier udviklet efter hudtype og behov

Vichys serier er udviklet ud fra, at der findes forskellige hudtyper, og at vores behov ikke nødvendigvis er de samme. Derfor skal der forskellige serier til, så du kan finde de hudplejeprodukter, som gør det optimale lige netop for dig. 

Med årene ændrer din hud og dens behov sig, og derfor bør din hudpleje gøre det samme, så du altid gør det optimale for din hud og, hvad den har brug for.  

Vichy hudpleje til ansigtet

Vichy Normaderm

Hudplejeprodukterne i Vichy Normaderm er udviklet til dig med kombineret og/eller fedtet hud. Det er en komplet hudplejeserie, der bekæmper urenheder, herunder bumser, udvidede porer, skinnende hud, rødme og ujævn hudtone.

Vichy Idealia

Vichy Idealia er hudpleje, som giver en ensartet og glat hud med fornyet glød. Cremerne og de øvrige produkter i serien er udviklet til at virke udglattende på huden samt give en mere ensartet hudtone. Vichy Idelaia reducerer rynker, og efterlader huden med en naturlig smuk glød.

Vichy Aqualia Thermal

Plejeprodukterne i Vichy Aqualia Thermal modvirker fugtmangel med henblik på at sikre en frisk og strålende hud hele dagen. Serien giver både styrkende og beroligende fugtpleje. Dette skyldes blandt andet indholdet af termalsk kildevand fra Vichy, som er rigt på 15 forskellige mineraler.

Vichy Liftactiv

Under Vichy Liftactiv finder du to forskellige serier, som begge har anti-age effekt.
Liftactiv Specialist er baseret på avancerede formler, som både reducerer rynker, fine linjer samt pigmentforandringer. Derudover forbedres hudens tekstur, og din hud efterlades mere modstandsdygtig.

Lifeactiv Supreme virker opstrammende, og giver fylde og fasthed til din hud samtidig med at rynker bliver glattet ud.  

Vichy Liftactiv er velegnet til at reducere rynker på ansigt såvel som hals.

Vichy Neovadiol

Disse produkter er udviklet til kvinder i og efter overgangsalderen. Med overgangsalderen får mange kvinder tør hud på grund af den nedsatte hormonelle aktivitet. Dette kan Neovadiol produkterne afhjælpe. Vichy Neovadiol er således udviklet til at kompensere for overgangsalderens påvirkninger af huden, herunder giver huden ny spændstighed, fylde og glød.

Vichy Nutrilogie

Cremerne i Nutrilogie-serien er pleje til tør hud, som skaller, er rød eller føles ubehagelig. Du vil opleve, at huden øjeblikkeligt bliver blødere og forbliver behagelig og smidig.

Vichy Homme

Med Homme serien har de udviklet en række produkter specielt til mænd. Det er en plejende og fugtgivende hudplejeserie, som styrker og beskytter huden hver dag. 


Vichy renseserie

Udover alle deres hudplejeprodukter har Vichy også udviklet renseprodukter, som skal hjælpe til at styrke og passe på din hud.  

Det er vigtigt at du får renset din hud både morgen og aften, så du fjerner alt det skidt og snavs, som kan ophobe sig i løbet af dagen og natten. Ved at du renser din hud, gør du også så din hud optager din hudpleje mere optimalt, og får det meste ud af de aktive ingredienser i din hudpleje. 

Din hud vil efterlades ren, blød og fornyet. 

Vichy Purete Thermale

Serien består af renseprodukter, som er egent til alle hudtyper, herunder også de mest sensitive. Purete Thermale indeholder 15 forskellige mineraler, som stammer fra det mineraliserende termalske kildevand fra Vichy. Den ideelle hud er ren og fri for forurenede partikler, døde hudceller, talg, makeup og andet snavs. Det anbefales altid, at du starter med at rense din hud.

Vichy Normaderm

Denne renseserie er udviklet til dig med en kombineret eller fedtet hud med tendens til urenheder. Normaderm giver din hud en masse fugt, samtidig med at den matterer og bekæmper urenheder og bumser. 


Vichy til kroppen og håret

Vichy deodoranter

Vichy har udviklet en række effektive men samtidig skønsomme deodoranter. De er velegnet til alle hudtyper – også den sensitive. Deodoranterne holder hele dagen, hvor de modvirker både lugt og sved. Se alle Vichy deodoranter her.

Vichy Ideal Body

Dette er en komplet kropsplejeserie for en fastere, glattere og mere ensartet hud. Det er avancerede produkter beriget med nøje udvalgte ingredienser og 10 nærende olier.

Vichy Dermablend

Makeup med ekstrem dækkeevne og velegnet til sensitiv hud. Dermablend giver øjeblikkelig og fuldstændig camouflering af uregelmæssigheder i huden, som f.eks. bumser, små ar, pletter, mørke rande, karsprængninger mm. Det er vel og mærke ved samtidig at efterlade et naturligt udseende.

Vichy Ideal Soleil

Solbeskyttelse til hele familien, som sikrer jer mod både UVA- og UVB-stråler. Soleilprodukter har en så dejlig konsistens, at du med sikkerhed ikke glemmer solbeskyttelsen – man får ganske enkelt lyst til at smøre den på! Produkterne er til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Vichy Dercos

Dercos-produkterne består af innovative hårplejeprodukter til alle hårtyper. De er alle effektive og målrettede, men samtidig skånsomme for håret og huden. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.