Vichy

Vichy

Mere om Vichy dermokosmetisk hudpleje

Vichy hudpleje er udviklet gennem mere en 80 år med henblik på at hjælpe dig med at opnå den ideelle hud. Den vigtigste ingrediens er den termalske kildevand fra Vichy. Denne ingrediens kombineret med en meget videnskabelig tilgang til fremstillingen af ansigtscreme, serum, solcreme, deodorant og de øvrige produkter i Vichyserien, er nøglen til Vichy’s succes. 

Ved udviklingen af produkterne tager de udgangspunkt i, at hver kvinde har sin egen hud og at der findes lige så mange forskellige definitioner, som der findes kvinder. Dette har blandt andet ført til udviklingen af en række forskellige produktserier.

Vichy Normaderm
Hudplejeprodukterne i Vichy Normaderm serien er udviklet til dig med kombineret og/eller fedtet hud. Det er en komplet hudplejeserie, der bekæmper urenheder, herunder bumser, udvidede porer, skinnende hud, rødme og ujævn hudtone.

Vichy Idealia
Vichy Idealia er hudpleje, som giver en ensartet og glat hud med fornyet glød. Cremerne og de øvrige produkter i serien er udviklet til at virke udglattende på huden samt give en mere ensartet hudtone. Vichy Idelaia reducerer rynker og efterlader huden med en naturlig smuk glød.

Vichy Aqualia Thermal
Plejeprodukterne i Vichy Aqualia Thermal serien modvirker fugtmangel med henblik på at sikre en frisk og strålende hud hele dagen. Serien giver både styrkende og beroligende fugtpleje. Dette skyldes blandt andet indholdet af termalsk kildevand fra Vichy, som er rigt på 15 forskellige mineraler.

Vichy Purete Thermale
Serien består af renseprodukter, som er egent til alle hudtyper, herunder også de mest sensitive. Purete Thermale indeholder 15 forskellige mineraler, som stammer fra det mineraliserende termalske kildevand fra Vichy. Den ideelle hud er ren og fri for forurenede partikler, døde hudceller, talg, makeup og andet snavs. Det anbefales altid, at du starter med at rense din hud.

Vichy Liftactiv
Vichy Liftactiv er avanceret antirynkepleje, som reducerer selv dybe rynker. Anti-rynkecremerne i serien er baseret på avancerede formler, som både opstrammer og får huden til at føles blødere. Liftactiv er velegnet til at reducere rynker på såvel ansigt som hals.

Vichy Neovadiol
Disse produkter er udviklet til kvinder i og efter overgangsalderen. Med overgangsalderen får mange kvinder tør hud på grund af den nedsatte hormonelle aktivitet. Dette kan Neovadiol produkterne afhjælpe. Vichy Neovadiol er således udviklet til at kompensere for overgangsalderens påvirkninger af huden, herunder giver huden ny spændstighed, fylde og glød.

Vichy Nutrilogie
Cremerne i Nutrilogie-serien er pleje til tør hud, som skaller, er rød eller føles ubehagelig. Du vil opleve, at huden øjeblikkeligt bliver blødere og forbliver behagelig og smidig.

Vichy deodoranter
Vichy har udviklet en række effektive men samtidig skønsomme deodoranter. De er velegnet til alle hudtyper – også den sensitive. Deodoranterne holder hele dagen, hvor de modvirker både lugt og sved. Se alle Vichy deodoranter her.

Vichy Ideal Body
Dette er en komplet kropsplejeserie for en fastere, glattere og mere ensartet hud. Det er avancerede produkter beriget med nøje udvalgte ingredienser og 10 nærende olier.

Vichy Dermablend
Makeup med ekstrem dækkeevne og velegnet til sensitiv hud. Dermablend giver øjeblikkelig og fuldstændig camouflering af uregelmæssigheder i huden, som f.eks. bumser, små ar, pletter, mørke rande, karsprængninger mm. Det er vel og mærke ved samtidig at efterlade et naturligt udseende.

Vichy Ideal Soleil
Solbeskyttelse til hele familien, som sikrer jer mod både UVA- og UVB-stråler. Soleilprodukter har en så dejlig konsistens, at du med sikkerhed ikke glemmer solbeskyttelsen – man får ganske enkelt lyst til at smøre den på! Produkterne er til alle hudtyper, selv sensitiv hud.

Vichy Dercos
Dercos-produkterne består af innovative hårplejeprodukter til alle hårtyper. De er effektive og målrettede, men samtidig skånsomme for håret og huden. 

Vichy Homme
Med Homme serien har de udviklet en række produkter specielt til mænd. Det er en plejende og fugtgivende hudplejeserie, som styrker og beskytter huden hver dag.

Hos os finder du altid billige priser og de bedste tilbud på vichy.

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.