Vichy Natcreme

Vichy natcreme – Pleje og skønhed i løbet af natten

Om natten behøver huden særlig pleje for, at den igen kan finde ro og balance som følge af dagens mange påvirkninger. En natcreme fra Vichy er herfor rigere og mere nærende end dagcreme, og den er uden tvivl en vigtig part, når det gælder den optimale hudpleje.

Vichys natcremer garanterer dig således den intense ansigtspleje din hud kræver, mens du sover, så du om morgenen igen kan nyde af en strålende, styrket og velplejet hud. 

Avanceret og veldokumenteret hudpleje

Vichy er et af verdens førende brands indenfor personlig pleje. De samarbejder konstant med dermatologer og eksperter verden over for at udvikle nogle af de mest effektive, avancerede og bedste natcremer til både mænd og kvinder.

På baggrund af deres aktive og sjældne ingredienser har de igennem alle år kunne dokumentere, at deres natcremer er særdeles virkningsfulde og sunde for enhver hudtype. Din hud vil derfor uden tvivl takke dig for at lade den blive beriget af Vichys helt eksklusive hudpleje.  

Din foretrukne natcreme

Vichy natcreme indeholder netop de ingredienser, der tager højde for hudens genopbyggelse, styrke og beskyttelse, som det kræver for at huden hurtigere kan gendanne og bevare sin vitalitet. Og du kan endda lade cremen gøre alt arbejdet, mens du sover – Meget lettere bliver det ikke!

I vores fulde sortiment af de lækre Vichy cremer kan du finde den nærende, mineralholdige og unikke formel, der skal til for at passe og pleje din hud, så du nemt og veludhvilet kan imødegå dagen med optimalt velvære, udstråling og glød!

Vichy går målrettet efter at kunne tilbyde dig den optimale skønhed, som din hud fortjener. De har derfor natcreme til både tør hud, fedtet hud, til forebyggelse af rynker og meget mere! De er tilpasset til selv den mest sensitive hud, bryder ikke med den naturlige balance og afhjælper huden helt i de dybere lag.

Tips og tricks:
Du kan med stor fordel anvende et Vichy renseprodukt inden påføring af natcremen, således du er sikret, at huden ikke gemmer på bakterier eller lignende i porerne.   

Ved at anvende en natcreme af samme serie som dagcremen (find Vichy dagcreme her), vil huden desuden komplimenteres med nye forsyninger af aktive ingredienser så effekten forstærkes. 

Køb Vichy natcreme hos Med24.dk

Du kan finde din foretrukne natcreme fra Vichy altid til skarpe priser og eksklusive tilbud hos Med24.dk. I sortimentet finder du nogle af kundernes største favoritter fra det kvalitetsbevidste og anerkendte brand:

Vichy Liftactiv Natcreme, der er en fugtgivende natcreme med opstrammende effekt på huden. Dens kraftfulde og sunde ingredienser medvirker i en anti-age effekt, som både giver huden det synligt glattere, mere faste og strålende udtryk, der forbindes med ung hud.

Vichy Neovadiol Natcreme. Denne natcreme gør op med træt, rød, pigmenteret og hævet hud med dens helt unikke formular af aktive ingredienser som hyaluronsyre, der kan afhjælpe huden med de problemer, man ofte ser i overgangsalderen.

Vichy Aqualia Thermal Night Spa, som ikke blot kan anvendes som en optimalt plejende natcreme, men derimod også som en fugtgivende ansigtsmaske! Ved hjælp af det beroligende termalske kildevand vil din hud med denne Vichy creme opnå komplet fugtgivende pleje.

Vichy Slow Age Natcreme. Med denne slow age creme vil du i løbet af natten mindske og forebygge aldringstegn såvel som hudens barrierefunktion styrkes. Denne Vichy booster afhjælper blandt andet ujævn hudtone, tab af glød samt det antioxidante forsvar.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?