Vichy Dagcreme

Vichy dagcreme – For en naturlig og smuk hud

Det er “piv” vigtigt at holde huden fugtet og beskyttet gennem hele livet. Alle daglige påvirkninger både fysisk og psykisk er nemlig med til at bringe den i ubalance og gøre den særlig udsat for aldringstegn og skade.

En god dagcreme vil være en af dine bedste følgesvende gennem livet, når det gælder den optimale ansigtspleje. Vichy har herfor også skabt et udvalg af nogle helt unikke og maksimalt plejende dagcremer, der er tilpasset dig uanset køn, alder og livsstil. Du kan gøre drømmen om den perfekte hud til virkelighed med Vichy hudpleje

Veldokumenteret og avanceret hudpleje

Vichy har igennem årene været et af de førende brands blandt personlig pleje – Det er dog ikke helt uden grund. I samarbejde med dermatologer og eksperter har de nemlig udviklet nogle af de mest effektive og avancerede dagcremer, som har skabt glæde og fantastiske resultater blandt kvinder og mænd verden over.

Det er derfor uden tvivl, at deres produkter ikke blot lægger i toppen som følge af brandnavnet, men derimod på baggrund af deres virkningsfulde, aktive ingredienser, som har mundet ud i nogle af de bedste dagcremer, man kan finde på markedet i dag.  

Find din rette dagcreme

Den rette Vichy creme for dig, er en, der imødegår alle din huds behov og karakteristika. Har du en tør hud vil du derfor have behov for en maksimal fugtgivende og muligvis en meget fed creme, hvorimod en normal eller kombineret hud blot kan have godt af et ekstra skud af næring samt aktivering.

I vores fulde sortiment af de fantastiske og lækre Vichy cremer kan du finde præcis den creme med den unikke formel, der skal til for at fugtgive og pleje din hud til optimalt velvære, sundhed, masser af udstråling og glød.

Du kan heriblandt finde det bedste dagcreme til moden hud, dagcreme med solfaktor samt dagcreme til fedtet hud – kun fantasien sætter grænser! Vichys cremer er tilpasset selv den mest sensitive hud, bryder ikke med den naturlige balance, men afhjælper og komplimenterer derimod hudens barriere helt i de dybere lag. 

Køb Vichy dagcreme hos Med24.dk

Du kan finde din foretrukne dagcreme fra Vichy hos Med24.dk altid til gode priser og helt eksklusive tilbud. Heriblandt finder du nogle af kunders største favoritter indenfor det anerkendte og verdensberømte brand:

Vichy Liftactiv Supreme dagcreme. Denne dagcreme er det perfekte match til dig, der har en normal eller kombineret hud. Sammen med dens lækre indhold, der medvirker i optimal fugt, smidighed og en smuk glød, resulterer dens anti-age egenskaber i reduktion af alle former for aldringstegn.

Vichy Neovadiol Phytosculpt Face and Neck. Det er ikke blot ansigtet, men også halsen - såvel som resten af kroppen, der i løbet af årene vil vise tegn på aldring og skade. Men med denne helt unikke dagcreme fra Vichy kan du øjeblikkeligt beskytte, styrke og afhjælpe ansigt og hals til smidighed og fugt.

Vichy Neovadiol Rose Platinum. For at beholde den friske og ungdommelige glød er det nødvendigt at anvende den helt rette pleje. Vichy har herfor udviklet denne super lækre fugtighedscreme, der giver din hud dens nødsagede beskyttelse og styrke sammen med en fantastisk rosenduft.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?