Vichy Hårpleje

Vichy - For den ultimative hårpleje

Dine gode hårdage starter med Vichy hårpleje. Iblandt hårkur, shampoo og balsam kan du finde den pleje, der med sine naturlige aktive ingredienser, proteiner og vitaminer kan give nyt liv til dit hår.

Med Vichy shampoo og hårkur kan du hurtigt bringe dit hår og hovedbund i balance, og opleve den velvære og luksuriøse følelse det giver at have et styrket, genvundet silkeblødt hår. Vichy er nemlig din ekspert i hårpleje. 

Vink farvel til dårlige hårdage

Kan du nikke genkendende til følgende sørgelige scenarier? 

  • Slidt, ødelagt og skadet hår med spaltede spidser
  • Elektrisk og tyndt hår med mangel på volumen
  • Irritation og rødme i hovedbunden
  • Skæl i hovedbunden og tør hovedbund
  • Bakterier, snavs og lugte i håret

Både udefrakommende og indre påvirkninger kan være med til at ødelægge din hårkvalitet og skabe en irriteret og tør hovedbund. Vichy har i samarbejde med førende kosmetologer og dermatologer derfor udviklet hårpleje, der på en sund, utrolig effektiv og naturlig vis gør, at du kan genvinde den naturlige balance og både få samt bevare det smukke hår og den sunde hårbund, du altid har drømt om.

Om end du har tykt hår, tyndt, tørt, krøllet eller farvet hår tager Vichy hårpleje hånd om dine behov og ønsker! Der findes derfor ingen grund til at acceptere en sørgelig hårkvalitet, når det glansfulde, stærke og smukke hår gemmer sig lige om hjørnet med disse helt rette hårplejeprodukter. 

Bedste hårpleje fra Vichy

Der er massere hjælp at hente fra Vichys hårplejeserie. Vichy Dercos er nemlig en serie med dokumenteret effekt - Du kan derfor trygt stole på alt fra shampooernes til hårkurenes virkningsfulde kræfter.

Vi tilbyder hos Med24.dk hele det brede udvalg af Vichy hårpleje til eksklusive priser og tilbud. Du kan finde de helt rette produkter, der dækker dine behov lige her i sortimentet! Det gælder om end du leder efter en naturlig hårpleje, hårpleje til fint hår, energigivende balsam, anti-skælshampoo og meget mere! 

Hårpleje til mænd

Vichy tilbyder blandt andet en exceptionel hårpleje til mænd under deres specialudviklede serie Vichy Homme, der er tilrettelagt alle mænds behov. Vichy Homme Hydra Mag C Showergel renser og plejer både hud og hår blandt andet ved hjælp af beskyttende kildevad, masser af vitaminer og mineraler, der medvirker i den rette mængde af fugt, styrke og friskhed.  

Vichy Shampoo

Vi alle ved, at et velplejet hår kræver den helt rigtige shampoo. Vichy har derfor tilpasset og målrettet alle deres shampooer nøjagtigt efter de behov og krav, der stilles for rens, fugt, styrke og næring i forbindelse med den optimale hårpleje.

De aktive, sjældne og virksomme ingredienser i disse shampooer er lige hvad, der skal til for at give dig den skønhed og velvære, du til enhver tid fortjener! Find alt shampoo fra Vichy her

Vichy Balsam

For den optimale hårpleje vil du hurtigt opleve, at Vichy balsam ligeledes bliver uundværlig. De næringsrige og plejende produkter er udviklet med et unikt indhold, der er i stand til at bringe hår og hovedbund i balance og sætte det sidste præg på håret, der gør at glans og volumen er i top.

Du kan finde hele sortimentet af Vichy balsam lige her

Vichy Hårkur

Med en hårkur fra Vichy vil du helt fra hovedbundens dybere lag og ud til spidsen på hårstrået opnå den bedste version af dig selv. Diverse hårkure er velegnet til alle hudtyper og både hårmaske, serum og hovedbundskur kan give dig den beroligende pleje, næring og glans dit hår længe har higet efter.

Du kan finde vores udvalg af Vichy hårkur her

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?