Vichy Shampoo

Vichy Shampoo – For et glansfuldt, stærkt og sundt hår

Et velplejet hår stiller krav om specifikke hårplejeprodukter. Vichy har derfor gennem deres samarbejde med kosmetologer og dermatologer udviklet veldokumenteret shampoo, der er tilpasset og målrettet hårets helt særlige behov for optimal skønhed.

Uanset om du er på udkig efter en shampoo som er udviklet til irriteret hovedbund eller en, der renser, giver næring, energiberiger, styrker, modvirker skæl eller hårtab, har Vichys sortiment af shampoo den virkning, nænsomhed og komfort, det kræver for at give dig det rene og smukke hår, du går og drømmer om. 

Virksomme og naturlige ingredienser

De aktive og sjældne ingredienser Vichy shampoo er i besiddelse af, er grunden hvorfor det tørre og triste hår hurtigt vil blive erstattet af gode hårdage med volumen, glans og styrke.

Den fantastiske hårpleje, blandt andet fra Vichy Dercos serien, indeholder forskellige vitaminer, mineraler, superfoods som spirulina samt unikke olier, der er med til at give håret og hovedbunden en intensiv næring og pleje helt fra roden og ud til hårets spids.

Ved hjælp af Vichy shampoo vil dit hår blive sundt, silkeblødt og mere glansfuldt end nogensinde før. Brandet garanter dig et produkt både af høj kvalitet samt med høj effektivitet, og tilbyder ydermere Vichy balsam og Vichy hårkur til at sætte det sidste finish på dit stjernesmukke hår.  

Shampoo der dækker dine behov

Leder du efter en neutral shampoo til at opretholde dit hårs naturlige balance, en shampoo til tørt hår eller en shampoo til fedtet hår? Så gemmer Vichy helt sikkert på den bedste shampoo til dig her i sortimentet!

Er din hovedbund generet af skæl samt fedtet hår, bør du blandt andet prøve den Vichy Micro Peel Anti-Skæl Scrub Shampoo. Den både eksfolierer, fjerner fedtet og klæbrigt skæl, beroliger hovedbunden samtidig med at håret genopfriskes og blødgøres.

Vichy Densi-solutions volumenshampoo behandler derimod både hårrødder og hårstrå, således håret styrkes og beriges med en lækker volumen. Densi-Solutions serien består både af Volumenshampoo, Volumenbalsam samt Serum for fylde. Du kan med stor fordel kombinere disse i din hårpleje for at opnå maksimal effekt af de fantastiske ingredienser. 

Køb shampoo fra Vichy hos Med24.dk

Hvad enten man har langt, kort, tykt eller tyndt hår, benytter vi alle shampoo. Det er både med til at rense og berige vores hår med den næring, fugt og pleje, det kræver for at hårets sundhed og regenerering understøttes.

Du kan købe de helt igennem eksklusive shampooer fra Vichy til gode tilbud og skarpe priser hos Med24.dk. Vi tilbyder ligeledes en tryg, hurtig og sikker levering.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.