Vichy Homme

Vichy homme
11 Produkt(er)

Vichy Homme er en eksklusiv hudplejeserie til mænd med sensitiv hud. I serien findes der produkter til barbering, ansigtspleje og kropspleje. Vichy creme er blevet udviklet igennem mere end 80 år med henblik på at hjælpe dig med at opnå den ideelle hud!

Barbering
Vichy Homme Barberskum letter den daglige barbering og indeholder termalsk kildevand, som beroligere og styrker huden. Barberskummet er velegnet ved indgroede hår og hvis huden er rød og irriteret.

Vichy Homme After shave balm styrker huden naturlige barriere og er derfor velegent til hud der blusser og brænder efter barbering. Den indeholder kalcium og termalsk kildevand, som tilfører fugt til huden i op til 24 timer.

Ansigtspleje
Vichy Homme Hydra Mag C+ tilfører fugt i op til 24 timer og bekæmper træthedstegn. Cremen har en let konsistens og kan anvendes som både ansigts- og øjencreme.

Kropspleje
Vichy Homme Hydra Mag C+ shower gel er en sædefri gel, som giver en lang følelse af friskhed. Med sit indhold af magnesium, c-vitamin og termalsk kildevand, beskytter og beroligere den huden hele dagen.

Vichy Homme Deo
Vichy Homme antiperspirant deo roll on indeholder ultra-absorberende mineraler og har derfor en svedkontrollerende effekt, som kan varer op til 72 timer.  Deodoranten til 72H indeholder parfume, hvorimod den til 48H ikke indeholder parfume. Deodoranten til 72H fås i en praktisk 2-pack, som altid er på tilbud. Se andre Vichy Deo til både mænd og kvinder.
 
Produkterne er testet på den mest sensitive hud og kan derfor anvendes dagligt, da de plejer, styrker, beskytter og fugter huden.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.