Vichy Capital Soleil

17 Produkt(er)

Vichy Capital Soleil-serien er udviklet til alle aldre og hudtyper - også sensitiv. Produkterne giver optimal solbeskyttelse mod UVA- og UVB-stråler, med dejlige konsistenser til hele familien. Serien består af produkter til kroppen, ansigtet og til børnene.

Kropsplejen er udviklet specielt, for at beskytte huden mod de skadelige virkninger af solens UVA- og UVB-stråler. Produkterne er tilpasset alle hudtyper, selv de mest sensitive. Disse ultra-beskyttende behandlinger er udviklet til at øge hudens modstand mod solen og giver samtidig intensiv pleje. Cremerne er usynlige og fugtgivende samt lette at påføre og tilbyder total komfort.

Ansigtsplejen beskytter alle hudtyper mod solens UV-stråler. Der findes forskellige niveauer af beskyttelse, og de er nemme at bruge. Produkterne optages let af huden og efterlader den blød og beskyttet mod solens stråler. Det er nu muligt, at vælge mellem anti-shine-lotion, beskyttende cremer og lipstick, der giver en sund glød. Alle dine behov for UV-beskyttelse bliver opfyldt, så du kan være smuk og beskyttet.

Børns hud skal beskyttes bedst muligt, mod de skadelige virkninger af solens UVA- og UVB-stråler,da den er ekstremt. Vichy har derfor udviklet en solbeskyttelse til børn, der tilbyder et højt beskyttelsesniveau i en vandtæt formel. Produkterne er beriget med Vichy thermal spa water, som virker beroligende, styrkende og regenererende og udgør en blid og effektiv løsning til solbeskyttelse for børn. Produkterne er fremstillet som spray, lotion eller skum. Alle konsistenstyper føles behagelige på huden og er cremede og lette at påføre.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.