Vichy Øjencreme

Vichy øjencreme - For et ungt og frisk øjenområde

Huden omkring øjnene er tyndere, mere sart, mindre elastisk og derfor mere modtagelig overfor aldringstegn end resten af huden i ansigtet. Vichy har derfor udviklet en række helt unikke cremer, der effektivt, skånsomt og nænsomt plejer og forhindre alt fra hudirritation og mørke rander til de dybere rynker ved dit øjenområde. 

Pleje der dækker dine behov – nu og for fremtiden

En god øjencreme med særlige fugtgivende egenskaber er nødvendig for at undgå fine linjer, tørhed og rynker gennem hele livet. Som hovedregel bør du altid forebygge frem for at genopbygge – Det er derfor vigtigt passe og pleje din hud allerede i ungdommen, hvor du har muligheden for at forhindre “skaden”.

Som vi alle ved vil ingenting blive helt det samme, når skaden først er sket. Med Vichy anti-age cremer og øjencreme vil du dog hurtigt kunne forebygge og bekæmpe de tegn udefrakommende og indre påvirkninger kan frembringe på din hud. Cremerne forhindrer blandt andet huden i at miste collagen og elastin.

Kvalitet og effektivitet i topklasse
Vichy har udviklet nogle af de bedste øjencremer for både mænd og kvinder. Mange har ved brug af disse gjort det muligt at løbe fra sin alder. Ved hjælp af de helt rette midler har Vichy nemlig sikret øjencremer med vitaminer, mineraler samt andre sunde og vigtige bestanddele, der giver dit øjenområde det glatte, bløde og unge look, du ønsker at bevare! 

Køb Vichy Øjencreme hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du øjencremer fra det anerkendte og eksklusive brand Vichy til helt fænomenale priser og gode tilbud! Du kan i vores fulde sortiment blandt andet finde:

Vichy Liftactiv Supreme Eyes. Med sine avancerede og særlige ingredienser kan du med denne øjencreme opstramme huden omkring øjnene og modvirke mørke rande samt poser under øjnene. Vichy har sørget for at cremen virker beroligende samt fugtgivende omkring det sarte område.

Vichy Slow Age Eye Cream. Denne lækre anti-age øjencreme modvirker effektivt dine alderstegn omkring øjnene. Med dens kraftfulde og sunde ingredienser reduceres hævelse, udjævne hudtoner, rynker og det tørre øjenområder i løbet af kort tid, så du allerede nu og for fremtiden kan sikre den naturlige og evige skønhed.

Vichy Homme Hydra Mag C Creme. Det er ikke kun kvinder, der i løbet af årene vil kunne se fine linjer og smilerynker omkring øjnene - mænd er ligeledes udsat for alderstegn. Vichy Homme serien er derfor specielt udviklet til at dække mænds behov for hudpleje.

Denne fantastiske Vichy creme kan både anvendes i ansigtet samt ved øjnene og bekæmper eller forebygger alle træthedstegn, aldringstegn og bidrager samtidig med en nænsom fugtgivende pleje.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?