Vichy Deo til mænd

5 Produkt(er)

Dit rette valg - Vichy deodorant til mænd

Går du og mangler den helt rette og sofistikerede deodorant både af høj kvalitet og med en tiltrækkende maskulin duft?

Så går du aldrig galt i byen med Vichy deo til mænd! Med en Vichy Homme Antiperspirant Deo Roll-On vil du i løbet af få sekunder være beskyttet og velduftende over de næste mange timer. 

Vichy Homme Deo Roll-On

Vichy er et kvalitetsbrand uden lige - Derfor er det slet ikke tvivlsomt, at de ligeledes leverer den bedste deo til mænd, som både er en neutral deodorant, der ikke modstrider med hudens naturlige balance, samt en deodorant, der er i stand til at give den rette beskyttelse og maskuline duft, du fortjener vedligeholdt gennem hele dagen.

Vichy deo er udviklet i mineralfyldte og lækre ingredienser, som gør at denne roll on deo til mænd, er blevet et kæmpe to-go hit blandt dens mange forbrugere. Den er sågar udviklet i så effektive, men skånsomme ingredienser, at den er tilpasset selv den mest sensitive hud.

Påføring af Vichy Roll-On
For optimal beskyttelse anvendes din Vichy deodorant i tørre og rene armhuler. Herefter vil den modvirke svedlugt og regulerer perspirationen over tid. 

Maksimal beskyttelse

Vichy Homme deodorant indeholder blandt andet aluminiumsalt, som gør den særlig effektiv til dig, der lider af svedproblemer. Hertil komplimenteres den af det fantastiske Vichy kildevand og alkyl lactate, der mindsker bakterieudviklingen, beroliger og plejer huden.

Du kan finde den maksimale beskyttelse i 2 fantastiske modeller:
Vichy Homme Antiperspirant Deo Roll-On 72h: Med en unik formel bestående af ultra-absorberende mineraler kan du nu påføre en svedkontrollerende deodorant, der varer i op til hele 72 timer! Vichy Homme Deo nedsætter transpirationen og efterlader hverken hvide mærker eller en klistrende fornemmelse.  

Vichy Homme Antiperspirant Deo Roll-On 48h: Med denne helt fantastiske mande deodorant vil du opleve en svedkontrollerende effekt i op til 48 timer! Dens velovervejede indhold både beroliger og plejer huden, således den efterlades blød og beskyttet mod væske og svedlugte. 

Køb Vichy deo til mænd hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du de helt eksklusive deodoranter fra Vichy Homme serien til fantastiske priser. Du kan desuden finde resten af Vichy Homme serien her, som er en komplet serie, der er speciel designet til mænds hud og præferencer.

Alle seriens produkter plejer, fugter, beskytter og styrker huden dagen lang, og giver dig de øjeblikkelige resultater du fortjener. Vichy serien er til for alle hudtyper!

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.