Vichy Anti-age

Vichy Anti Age – Forebygger og behandler aldringstegn

Med Vichy anti-age creme er det muligt at opnå din ideelle anti age behandling ved hjælpe af en helt eksklusiv formel og pleje, der er i stand til at bekæmpe aldringstegn som rynker, fine linjer, pigmentpletter og ujævn hud! Vichy anti-age er tilpasset din hudtype uanset alder og livsstil.

Hos Med24.dk tilbyder vi endog alle 3 anti-age serier fra det anerkendte kvalitetsbrand; Vichy Slow Age, Vichy Liftactiv og Vichy Neovadiol. Uanset om du ønsker en nutidig eller fremtidig forbedret hudkvalitet, hvor fylde og glød vil få dig til at funkle som den klareste stjerne på himlen, vil Vichy altid være det førende valg! 

Anti age creme der virker

Vichys anti age hudplejeserier, virker opstrammende på huden og mindsker selv de dybeste rynker. De avancerede Vichy cremer bidrager både til at afhjælpe huden i ansigtet og på halsen. Med plejen vil du hurtigt opleve en sundere, yngre og blødere hud. Helt eksklusivt er hudplejeserien Vichy Neovadiol, som er en specieldesignet serie til kvinder i og efter overgangsalderen. 

Du kan finde de forskellige produkter fra anti-age serierne fra Vichy til alt fra sensitiv og tør hud til normal og kombineret hud. Om end du foretrækker at bekæmpe dine aldringstegn med en Vichy dagcreme, Vichy øjencreme eller Vichy serum, er det rette middel af finde i vores sortiment!

De største favoritter!
Vichy Liftactiv Supreme dagcreme. Denne helt unikke anti-age creme bekæmper alt fra fine linjer til dybe rynker, tab af hudens fasthed til overordnede træthedstegn! Huden vil indenfor kort tid have genvundet en flot glød og ungdommelige undertoner. 

Vichy Slow Age Dagcreme. Forsink din aldring med Vichy Slow Age, der med sin komplicerede og kvalitetsfyldte formel fugter huden, gør den elastisk, beskytter og efterlader den med sin smukkeste glød. 

Vichy Liftactiv Collagen Specialist. Med Vichy Liftactiv creme kan du kompensere for dit synlige tab af kollagen, som medfører rynker, ujævn hud samt pigmentforandringer. Cremen giver sågar et omgående resultat og er velegnet til selv den mest sensitive hud!

For den nutidige og fremtidige skønhed

Det verdenskendte og anerkendte brand Vichy er ikke det mindste i tvivl om, hvad det kræver af pleje og indhold for at opretholde den naturlige skønhed og en ungdommelig hud. De sjældne mineraler, der er gemt i anti-age serien er herfor også helt exceptionelle til at afhjælpe din hud.

Det er vigtigt at huske, at en næringsrig daglig pleje af kroppen samt ansigtet er vigtig for at undgå aldringstegn. Især omkring øjnene, hvor smilerynker især synes at opstå, er det vigtigt at tilføre fugt og smidig pleje, der kan hjælpe huden med at forblive opstrammet.

Du kan derfor med stor fordel tjekke hele Vichys sortiment her, og blive klog på kildens kraft, og hvorledes den kan afhjælpe dine hudproblemer både nu og for fremtiden.

Du kan købe Vichy anti age creme hos Med24.dk samt det fulde sortiment af Vichy produkter billigt, trygt og hurtigt! 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?