Vichy Serum

Vichy serum til øjenvipper og ansigt

Boost din skønhed ved hjælp af Vichy serum, der med sine helt unikke og målrettede formler kan give det sidste skub mod din succes.

Hos Med24.dk finder du både Vichy øjenvippe serum samt Vichy serum og booster til ansigtet til helt eksklusive priser og gode tilbud! 

Derfor bør serum inddrages i din plejerutine

Med Vichy serum kan den høje koncentration af aktive ingredienser nære og berige dig med den målrettede ansigtspleje, du netop går og drømmer om.

Mens en vippe serum kan give dig de smukke, fyldige og lange vipper, der ikke er til at få øjnene væk fra, kan et serum til huden skabe de underværker du aldrig havde troet var mulige. De forskellige Vichy ansigtsserum imødekommer nemlig de enkelte behov din hud kræver for optimal succes og sundhed.  

Vichy booster

Blandt ansigtsserum kan du finde det middel, der kan afhjælpe din hud helt i dybden om end det gælder tør hud og hud i overgangsalderen eller forebyggelse af aldringstegn og trist hud.

Vichy har udviklet disse skånsomme boostere og serum til genopbyggelse, aktivering og optimering af hudens naturlige balance, så du hurtigt kan genvinde samt bevare den bløde, ensartede og smidige hud hele livet.

En af de største favoritter heriblandt er Vichy Mineral 89 Booster, som styrker og fugtgiver huden på højeste plan ved hjælp af termalsk kildevand og hyaluronsyre.

Anvendelse af Vichy serum
Husk dit serum altid bør påføres på afrenset hud. Hertil kan du anvende Vichy renseprodukter. Afslutningsvis bør du ligeledes anvende en natcreme eller dagcreme.  

Vichy vippe serum

Er du træt af øjenvipper, der knækker, er korte og tynde? Så bør du ikke holde dig tilbage med Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes and Lashes som både mindsker rynker og fine linjer omkring øjenomgivelserne, mens øjenvipperne styrkes, bliver fyldige og lange.

Når det gælder din skønhed, er kun det bedste serum, hvad du bør tilbydes – Vichy er herfor din håndsrækning.  

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?