Vichy Minéral 89 Booster - 50 ml

Vichy Minéral 89 Booster fugtgivende serum ansigt - Med24.dk
164,00 -20%
Vejl. pris 205,00
(49) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Vichy & Vichy Slow Âge
Varenummer: 34449
Ofte købt sammen
Vichy Minéral 89 Booster - 50 ml
Vichy Slow Âge Day Cream - 50 ml
Vichy Slow Âge Eye Cream - 15 ml
Pris i alt
200,00

Produktbeskrivelse

Indhold
Anmeldelser

Vichy Minéral 89 er en styrkende og fugtgivende booster til din hud.

Minéral 89 fra Vichy er fremstillet af meget få ingredienser. Produktet indeholder blandt andet 89% af Vichy's thermalske kildevand og hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en vigtig del af huden, som tilfører cellerne fugt og spiller en vigtig rolle for at opretholde fugtigheden og forbedre hudens smidighed. Det thermalske kildevand og hyaluronsyre hjælper med til at styrke hudens egen barriere samt forbedre hudens kvalitet, så den er mere modstandsdygtig.

Produktet styrker huden og gør den mere modstandsdygtig over for eksterne påvirkninger.
Huden efterlades fugtet, opfrisket og med en sund glød.

Velegnet til:

- Alle hudtyper i alle aldre
- Hud med tendens til rødme og trist tone
- Hypoallergen og formuleret til sensitiv hud

Egenskaber:

  • Huden føles mere fyldig og opleves mere strålende
  • Huden føles mere glat og mere ensartet
  • Huden fugtes i 24 timer og barrierefunktionen styrkes for beskyttende effekt mod forureningspartikler

Vigtige ingredienser:

89% Vichy mineraliserende termalsk kildevand, rig på 15 mineraler, som booster hudens modstandskraft. Den virker balancerende ved at gendanne hudens pH-værdi, styrke hudens modstandskraft og fremskynde fornyelsen af huden.
Hyaluronsyre er en vigtig del af huden, som tilfører cellerne fugt og spiller en vigtig rolle for at opretholde fugtigheden og forbedre hudens smidighed.

Anvendelse:

Vichy Minéral 89 har en let gelé konsistens, der gør at den er nem at påføre nyrenset hud. Den forbereder huden til efterfølgende hudplejerutiner som dag- eller natcreme. Påfør ca. 2 dråber i ansigtet og brug cirkulære bevægelser for optimal optagelse af produktet gennem huden. Produktet er så mildt, at det også kan bruges omkring øjnene og munden.


Indhold: 50 ml

Aqua/Water, PEG/PPG/Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Glycerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Carbomer, Sodium Hyaluronate
Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Biosaccharide Gum-1

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Anne Therkildsen - 27-09-2018
Jeg har testet denne Mineral booster i samarbejde med Vichy og Buzzador. Jeg er blevet rigtig glad for at bruge Vichys mineral gel som er kølende og opfriskende at smøre på huden. Man mærker tydeligt at den giver fugt til huden uden at det fedter og den trænger hurtigt ind. Den er nem at smøre ud og er drøj i anvendelsen. Super lækkert produkt.
Af Janni Witek - 27-09-2018
Jeg har i samarbejde med Vichy og Buzzador fået lov til at teste dette produkt. Cremen er lækker og let i konsistensen! Den køler skønt og fugter så fint hele dagen, uden at fedte det mindste! Den kan virkelig anbefales 😊
Af Tiki - 26-09-2018
Jeg har i samarbejde med Vichy og Buzzador fået lov til at teste dette produkt. Jeg har glædet mig rigtig meget til at teste det, da jeg har hørt om den før og også læse om den. Jeg er meget overrasket over produktet - cremen er lækker og den holder huden fugtig i lang tid. Den klister ikke, er nem at påføre og så tører hurtigt ind. Den er nu blevet en del af min faste rutine om morgen :)
Af Mickie Christensen - 25-09-2018
I samarbejde med Vichy og Buzzador har jeg testet denne creme. Produktet er lækkert, og holder huden fugtig i lang tid. Den virker lidt fedtet i starten men dette forsvinder hurtigt. Cremen fungerer rigtig godt mod tør hud og emballagen er lækker. Eneste minus er den dufter en smule af silicone, hvorfor jeg ville have foretrukket en mere frisk duft af fx lemon eller noget, men det jo en smagssag :-)
Af Line Ørts - 22-09-2018
I samarbejde med Vichy og Buzzador, har jeg fået lov til at teste produktet. Jeg er vild med produktet. Konsistensen har altid været et must for mig, og denne er super blød og lækker. Produktet føles let på huden, og trækker hurtigt ind, hvilket også er et stort plus hos mig. Efter en lille uge har jeg oplevet en forbedring i form af mere glød og udstråling i min hud. Vichy Minéral 89 vil helt sikkert blive en del af min faste skønhedsrutine.
Af Aili Math-Reinhardt - 20-09-2018
I samarbejde med Buzzador og Vichy, har jeg fået lov til at teste dette produkt. Jeg glædede mig helt vildt meget til at modtage det og blev meget positivt overrasket, da jeg åbnede kassen. Flasken er SÅ flot og er overhovedet ikke én af de ting, man har lyst til at gemme væk i skabet. Derfor havde jeg også rigtig store forventninger, da jeg skulle prøve produktet. Jeg var vild med selve konsistensen og at det hverken klistrede eller blev ved med at sidde på huden i lang tid. Med to små børn, må det nogle gange gå lidt hurtigt, når man skal have renset huden og udføre “de daglige rutiner”, så det passede mig meget godt. Men efter jeg har testet produktet, har jeg ikke mærket den store effekt, ud over at det føles som om jeg gør noget godt for min hud og at det føles som en god del af rutinen. Derfor vil jeg blive ved med at bruge den og håber på at mærke en større effekt med tiden.
Af Asenef Marquez - 20-09-2018
I samarbejde med @vichynordic og Buzzador, har jeg testet dette produkt. Lækkert produkt, der giver en rigtig god blød hud - Jeg kunne mærke en forskel allerede efter 5 dage, hvor min hud føltes mere smidig og blød. Dejligt produkt... #mineral89 #wintheday @vichynordic
Af Karen Fjæreide - 20-09-2018
Har i samarbejde med vichy og Buzzador testet dette produkt. Det er meget nemt at påføre, har en fin konsistens der hverken er så flydende at det ikke kan håndteres, men hellere ikke så fast/tyk at ens hud føles "tilstoppet". Produktet føles let på huden, og trækker hurtigt ind, hvorefter man ikke mærker, man har produktet på huden. Jeg synes ikke jeg har set de store forandringer/forbedringer i min hud.
Af Sandie Nielsen - 19-09-2018
I samarbejde med Vichy og Buzzador har jeg testet denne Minéral 89. Fik for 1,5 år siden lige pludselig meget problematisk hud. Jeg har virkelig været igennem mange produkter og kun få har kunne holde det bare nogenlunde nede. Har i en periode prøvet at tilføje denne fugtgivende booster til min daglige hudplejerutiner. Min hud har ændret sig til det bedre, den er blevet mere fin i strukturen og det gode ved produktet er at den trænger rigtig hurtigt ind i huden. Dog har jeg problemer med at få min foundation til at lægge pænt ovenpå, hvis den bliver lagt for hurtigt efter Minéral 89. Jeg vil fortsat have Minéral 89 i min daglige rutiner og glæder mig til at se om de pæne resultater fortsætter.
Af Charlotte Andersen - 19-09-2018
Viche er en rigtig god energi booster. Den giver glød, synes endda den har mindste nogle af mine rynker (som jeg selvfølgelig ikke har) jeg var meget plaget af udslæt efter sommerens stabaser men det er næsten helt forsvundet og huden er igen i balance. Den frisker.
Af Sasja Henningsen - 19-09-2018
I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg testet dette produkt! Og lad mig bare sige jeg var skeptisk! Men efter 14 dages solferie er den jo uundværlig!!!! Simpelthen så lækker til at fugte min hud på ny!!
Af Miki Larsen - 17-09-2018
I samarbejde med Buzzado & Vichy har jeg haft denne vidunderlige mulighed for at test dette produkt fra Vichy. Produktet er med til at give fugt, glød samt en blødhed. Jeg har tit haft problemer med tørhed i t-zonen, men efter brug at dette vidunder produkt kan jeg nu se samt mærke forskel. Dette produkt kan stærkt anbefales også til mænd
Af Helena Lopes - 16-09-2018
I samarbejde med Buzzador & Vichy har jeg dette dejlige produkt, og jeg må sige, at jeg er super glad for det. Vichy var i forvejen en del af min daglige rutine, så det var nemt at vende mig til at bruge denne dagligt. Den fugter og beskytter huden, og jeg synes også, at den giver en pænere overflade. Man skal dog lige være opmærksom på hvilken slags foundation man bruger ovenpå, da jeg opdagede at ikke alle sad så godt ovenpå denne - men det vidner jo også bare om, hvor meget den faktisk beskytter huden. Dejligt produkt, som jeg vil blive ved med at bruge.
Af Melanie Bak - 16-09-2018
I samarbejde med Buzzador & Vichy har jeg nu testet denne skønhed med et fuldstændig fantastisk resultat. Jeg er vild med den store mængde mineraler den indeholder, og det faktum at den ikke er proppet op med en masse dårlige ingredienser. Den er naturlig og det mærkes virkelig på huden. Den giver en fantastisk fugtighed og er ikke fedet som så mange andre cremer. Min hud har virkelig reageret godt på produktet og jeg vil klart anbefale det til alle som ønsker en naturlig og fantastisk morgen og aften creme!
Af Kasper - 14-09-2018
I samarbejde med Vichy og Buzzador har jeg testet denne styrkende og fugtgivende booster. Jeg har fedtet hud, og var derfor spændt på, om den blot ville fedte endnu mere. Det gør den heldigvis ikke! Den trænger ikke fuldstændigt ind i huden, men ligger som et fint og tyndt lag. Dette giver en frisk glød, uden at se blank ud på min i forvejen fedtede hud. Det er dog også dette, som gør, at jeg trækker en stjerne fra. Hvis man har fedtet hud, bliver men ikke mindre fedtet. På den måde føles den fugtighedsgivende. I løbet af de to uger, hvor den er testet, har jeg dog ikke bemærket nogen synlig forskel. Jeg vil fortsætte med at benytte den - mest hvis jeg føler, at huden skal have en frisk glød, inden jeg tager afsted om morgenen.
Af Anne-Mette Højbjerg - 14-09-2018
I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg været så heldig at få lov til at teste denne "Minéral 89" og det har været en blandet oplevelse. Jeg har psoriasis og meget fedtet hud, så jeg har svært ved at finde produkter der kan samarbejde med de to ting. Og jeg var derfor spændt på at teste denne. Jo den giver fugt til huden, men den fungerer ikke super godt med den fedtede hud. Min psoriasis har det fint med den dog, så det er godt. Men jeg ville ønske at det faktisk var fugt min hud manglede så den fedtede fornemmelse ville blive mindre. Men jeg må se om jeg kan kombinere denne med et andet produkt der kan hjælpe mig med det. :) Det er ikke noget dårligt produkt, og jeg vil helt sikkert fortsætte med at bruge den - for huden skal jo bruge lang tid på at vænne sig til nye produkter. :D
Af Sarah Krog-Nielsen - 13-09-2018
I samarbejde med Buzzador & Vichy har jeg været så heldig at få lov til at teste Vichy minéral 89 i en periode og det er jeg extremt glad for - da dette produkt 100% skal forblive i min morgen/aften rutine. Produktet er let og gelé agtigt og trænger super hurtigt ind i huden, uden at fedte - den efterlader min hud silkeblød og ordentligt fugtet, jeg kan smøre min dag/nat creme på med det samme lige bagefter 👍🏽 om produktet har gjort nogen synlig forskel i min hud, er jeg ikke sikker på endnu, men det vil den måske på længere sigt. Jeg er i hvert fald stor fan af Vichy minéral 89 !
Af Henriette - 13-09-2018
I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg i en periode testet produktet. Det er et utroligt blødt og lækkert produkt, der nemt og hurtigt trænger igennem huden, så man hurtigt efter kan tage dagcreme/natcreme på. Generelt er jeg glad for den og den giver en fin fugt til den tørre hud.
Af Anna - 12-09-2018
Jeg har prøvet denne gel i et par uger nu. Den er meget let og vandig at påføre, og huden føles fugtet. Jeg kan dog ikke mærke en forskel generelt på huden, men skal måske prøve den i lidt længere tid, før der er resultater.
Af Mie Kristiansen - 11-09-2018
Jeg er vild med det hele. Selve designet er smukt, og så er konsistensen også bare virkelig lækker! Den giver min hud masser af fugt, og så er den ikke klistret (efter min smag hvert fald). Det er blevet en ny favorit, som jeg helt klart vil købe igen, når denne flaske er tom <3
Af christinna nielsen - 11-09-2018
Jeg har testet produktet i samarbejde med Buzzador og Vichy. Jeg har en travl hverdag med to små børn, så jeg synes det er super lækkert med et produkt som er let at påføre og som trænger hurtigt ind og ikke fedter huden. Jeg har altid haft meget tør hud i ansigtet, så det er meget tydeligt for mig at se at huden bliver fugtet godt igennem, og min hud er nu virkelig lækker og blød. Kan helt sikkert anbefales, og det er klart en rutine jeg vil holde fast i!
Af Nathalia Bryld Hansen - 10-09-2018
Jeg har i samarbejde med Vichy og Buzzador testet Vichy Mineral 89 i en uges tid og kan ærligt sige, at jeg allerede er vild med at have fået den ind i min morgen- og aftenrutine 🌸 Om det er fordi jeg bruger det ekstra tid på at massere den ind i min hud og huden på den måde bliver aktiveret, eller om det faktisk er fordi den får boostet min hud og gør den stærk og fugtig ved jeg ikke, men jeg ved at jeg er vild med effekten! Min hud på kinderne føles mindre tør og min hud i T-zonen og på hagen føles mindre fedtet 👌🏻 Når flasken en gang er tom, hvilket ikke kommer til at ske foreløbig, så har jeg allerede besluttet, at der skal købes en ny 😃
Af Nathanelle Svaleklev - 10-09-2018
I samarbete med Buzzador har jag under två veckor använt Vichy Mineral 89, morgon och kväll. Jag har upplevt mer lyster, mindre porer och en mer "mättad" hud. Ser fram emot att använda den i en längre period.
Af Marie-louise Ciljesø - 10-09-2018
I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg i en periode testet “Vichy Mineral 89”, som jeg kun kan anbefale. Min hud hungrer efter fugt, og denne er så velegnet til dette formål. “Vichy Mineral 89” indeholder nemlig hyaluronsyre, som er ideel til tør hud. Konsistensen er lækker og let, og den fedter ikke, men trænger derimod hurtigt ind i huden og efterlader (i hvert fald min hud) fugtet og med naturlig glans. Det er uden tvivl et produkt, som jeg fortsat vil have i mit skab på badeværelset.
Af Malou - 10-09-2018
Virkelig lækkert produkt til min ellers sensitive hud! Produktet tørrer hurtigt ind, fedter ikke og så føles det lækkert på huden. Ens hus får fornyet energi og en lækker udstråling. Perfekt til efteråret. Jeg har testet produktet i samarbejde med @Vichy og @buzzador
Af Stine Aagaard - 10-09-2018
I samarbejde med Buzzador og @Vicky har jeg i en periode testet produktet. Produktet er nemt at anvende, fedter ikke og tørre meget hurtigt ind i huden. Jeg startede efter en uges solferie. Jeg har i perioden jeg har testet produktet kunne se forskel på min hud, den har fået mere glans og er ikke længere tør.
Af Laura Jensen - 10-09-2018
Jeg har i samarbejde med Buzzador og Vichy testet Vichy Minéral 89 i en periode, og er meget tilfreds med produktet. Det fugter uden at fedte huden ind, og det passer perfekt ind i min almindelige hudplejerutine. Med min meget allergiske, tørre og sensitive hud kan jeg varmt anbefale den her booster!
Af Naja Wawrzonek - 10-09-2018
I samarbejde med Buzzador og Vichy har jeg i en periode testet produktet. Produktet fedter ikke og tørrer meget hurtigt ind i huden. Jeg har i perioden jeg har testet produktet dog ikke set synlig forskel på min hud
Af Sabrine - 10-09-2018
Jeg har haft denne serum med på en rejse med mange og lange flyvninger mellem forskellige lande. Den passer perfekt i håndbagagen, og undervejs brugte jeg den til at tilføre fugt til min trætte og tørre rejse-hud. Jeg glæder mig til at bruge den hjemme i Danmark også.
Af Chriser - 10-09-2018
I samarbejde med Buzzador og @Vicky har jeg i en periode testet produktet. Produktet er nemt at anvende, fedter ikke og tørre meget hurtigt ind i huden. Jeg har i perioden jeg har testet produktet kunne se forskel på min hud, den har fået mere glans og er ikke længere tør. Dette er et produkt jeg gerne vil anbefale andre at købe, da det lever op til det det lover.
Af Anne Sofie Kongstad Poulsen - 09-09-2018
Optimal for min hud der plejede at fedte ret hurtigt. Denne booster virkelig ansigtet med fugt som den lover. Bruger den også til at holde bryn på plads og til at friske ansigtet op efter en lang dag på job
Af Kathrine Hansen - 09-09-2018
Ok. Selve opførelsen af dette serum er lækker, og det trænger hurtigt ind. Min sensitive hud har også tilladt mig at bruge den - bl.a. fordi den er uden perfume. Jeg har dog efter en uges brug endnu ikke set nogen synlig effekt - men det håber jeg der kommer.
Af Cecilie Doktor - 09-09-2018
Jeg har brugt denne booster hver dag i 11 dage nu, hvor jeg har påført den morgen og aften direkte efter min rens. Jeg har normalt fedtet/uren hud med tendens til tørhed, og jeg var derfor bekymret om produktet ville forværre min hud. Men det gjorde den ikke!! Den er simpelthen SÅ mild, og opfrisker mit ansigt på den der fede måde. Den trænger helt vildt hurtigt ind, og efterlader ikke huden sådan 'fedtet' eller med en følelse af, at man har påført boosteren. Jeg lagde også mærke til, at min hud er blevet betydelig blødere, og jeg har faktisk helt undladt min dagcreme i den her periode. Cremer kan godt føles 'tung' på ansigtet, så Vichys booster har virkelig været et frisk pust. Kan varmt anbefales!
Af Sofie Andersen - 08-09-2018
Jeg har testet Vichy Mineral 89 i en periode nu. Vichy Minéral 89 er god fugtende, som trænger hurtigt ind i huden når du påfører den. Personligt har jeg sensitiv hud, og tidligere døjet med akne - så at prøve nye produkter er altid spændende. Her har produktet virkelig givet positiv effekt - og ingen udslet fået! Synes min hud er blevet mere fugtet og for mig er der markant forskel fra når jeg bruger den om morgenen - da den giver et mere frisk look til resten af dagen. Konsistens er rar og jeg gør brug af to pump til hele ansigtet, samt øjenlågene. Designet er smukt - hvilket også er endnu et plus! Jeg kan ihvertfald ikke undvære min Vichy Minéral 89.
Af Tobias Hyldeborg - 08-09-2018
God fugtende gel, som dog mangler lidt freshness. Plejer at bruge et andet produkt, hvor den føles dejlig kold at påføre – det gør denne ikke, men det er naturligvis heller ikke meningen med produktet.
Af Bethina - 06-09-2018
Super lækker, og hurtig absorberende. Jeg synes virkelig jeg kan se en markant forskel på min hud, efter jeg er begyndt at bruge den.
Af Sandra Moshage - 06-09-2018
Gel der fugter uden at være fedtet. Trænger hurtigt ind og er god at bruge inden make-up. Virkelig drøj i brug.
Af Tara Bang - 06-09-2018
Den er super lækker og nem at bruge! Den fedter ikke som mange andre, og den trænger hurtig ind ! Den efterlader huden så dejlig blød og frisk!
Af Jane Kristensen - 05-09-2018
Super lækker gel til ansigtet. Fedter ikke og trænger hurtigt ind. Huden føles efterfølgende blød og frisk. :)
Af Alina mortensen - 05-09-2018
Nem at bruge, lækkert design, gør hvad den skal. kan virkelig mærke en forskel i huden efter allerede kort tids brug. fuldt ud tilfreds
Af Sanne Filholm - 05-09-2018
Vichy Mineral 89 er en gel med en rigtig dejlig konsistens, der virker kølende og opfriskende på huden. Et pumpetryk er nok til hele ansigtet og produktet er derfor meget drøj i brug. Gelen efterlader ikke huden fedtet, og det er derfor nemt at påføre efterfølgende dag-/natcreme. Eneste lille minus er, at huden kan føles stram efter brug, hvis der ikke påføres dag-/natcreme lige med det samme.
Af Priscilla Cecilie Crumme - 04-09-2018
Super lækker og let konsistens. Trænger ind i huden lynhurtigt og efterlades blød. Fedter ikke, og huden føles fantastisk 🙂
Af Sine Bjerregaard - 04-09-2018
Rigtig god konsistens, og føles godt og forfriskende fornemmelse efter den er masseret ind og fedter ikke. Huden føles "stærkere" og sundere efter et par ugers brug.
Af Rikke Holm - 04-09-2018
En rigtig dejlig gele, som man masserer ind i huden. Det er vigtigt at man får det helt masseret ind, for ellers bliver det lidt klistret, men gør man det, så er det et fantastisk dejligt underlag for cremer og makeup.
Af Carina Hille - 03-09-2018
Lækker og silkeblød konsistent. Huden får en masse fugt og bliver frisk og blød. Nem at smørre ud og meget drøj i brug. Blive brugt både morgen og aften.
Af Camilla Krohn - 03-09-2018
Den føles helt silke blød på huden, nem at smøre ud. Den giver super god fugt til huden og fedter ikke! Det bedste er at den er super drøj i brug.
Af Majbrit Johannesen - 03-09-2018
De første par gange synes jeg at den var lidt klistret på min hud men efter lidt tid blev det bedre, mere silke agtig konsistens og huden får en masse fugt, det kan mærkes selv efter kun 4 dage med brug. Jeg forsætter gladelig med at bruge den.
Af Louise Skærbæk - 03-09-2018
Kan varmt anbefale dette produkt. Den giver masser af fugt til tør hud. Bruger det hver morgen og aften efter jeg har renset min hud. Den fedter ikke, føles behagelig og afkølende på huden.
Af Mette Jensen - 07-11-2017
Jeg har lige købt denne og jeg har store forventninger til den. De steder jeg har spurgt efter den har de sagt at den super god hvis man har tør og sensitiv hud. Jeg er generel meget stor fan af Vichys produkter.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.