Serum

Går du og spekulerer på, hvad et serum er, hvorfor du skal bruge det, og hvilket serum der er bedst for dig? Bliv klogere på serum til ansigtet ved at læs mere her:

Hvad er serum? | Sådan anvender du serum | Det bedste serum til dig

402 Produkt(er)

Hvad er serum?

Kvinde drypper serum på sin finger Med24

Et serum et tyndt og koncentreret produkt til dit ansigt , som består af en masse aktive ingredienser, som fx C-vitamin og hyaluronsyre. Du anvender serummet på dit ansigt, hvor de aktive ingredienser trænger ind i huden og effektivt behandler, så du kan opleve optimale og fantastiske resultater. 

Sammenlignet med en ansigtscreme, arbejder et serum mere i dybden, da den tynde og koncentrerede formel nemmere kan trænge dybt ned i huden. Dog kan du ikke bruge et serum alene, da det ikke indeholder de sammen beskyttende fedtstoffer, som dine ansigtscremer gør. 

Hvorfor skal du bruge serum?

Et serum ser ikke ud af meget, men faktisk gemmer det koncentrerede produkt på helt fantastiske egenskaber. Går du og døjer med helt specifikke problemer, såsom pigmentfejl, uren hud, akne eller rynker, kan et serum være det bedste valg for din hud. 

Det går ind og booster huden samt afhjælpe de udfordringer, din hud kan have. Et serum virker så effektivt på huden, grundet dets koncentrerede formel. Denne kan bl.a. indeholde A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin og hyaluron, som er at finde i serum til uren hud, anti-aging serum mod rynker og fugtgivende serum til dig med tør hud.


Trin for trin - hvordan bruges et serum til ansigtet?

1) Ansigtet renses for bakterier og fedt, da disse danner en barriere, og gør det besværligt for serummet at trænge gennem huden. Vi anbefaler derudover, at du anvender en ansigtsskrub ca. 1 gang om ugen for at fjerne døde hudceller og mindske tilstoppede porer.

2) Påfør nu dit serum på huden. Kom et par dråber på hånden og fordel forsigtigt et fint lag af ansigtsserummet – der skal ikke meget til. Undgå området omkring øjnene, da det er sart og kun bør være tillagt produkter til øjnene.

3) Vent i 3-5 minutter, så serummet kan trænge dybt ind i huden. Da de aktive ingredienser effektivt behandler huden, vil du muligvis kunne opleve nogle prikkende fornemmelser.

4) Afslut med din foretrukne natcreme eller dagcreme, så du får dannet et beskyttende lag over dit serum. 

5) Hvor ofte du skal bruge et serum, afhænger af hvert enkelt produkt. Du kan læse mere om dette under produktteksten til de forskellige serummer.


Find det bedste serum til din hud

Der findes et serum til alle! Det gælder ikke blot alle hudtyper, men også personlige krav om brandets bæredygtighed, miljøbevidsthed, om de er allergivenlige og parfume fri, af den bedste kvalitet eller om produkterne er veganske.

  • Serum til normal, skadet og kombineret hud - Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme og Melisa Multivitamin Serum
  • Serum til tør og sensitiv hud - Vichy Mineral 89 Booster og Evolve Hyalurionic Serum
  • Serum til pigmentforandringer - Beaute Pacifique Defy damage Serum og Eucerin Anti-pigment Dual Serum
  • Anti-aging serum til rynker - Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe og Vichy Idéalia Serum
  • Serum til uren hud og akne - Dermalogica Skin hydrating booster og Ecooking Acne Serum
  • Vegansk serum - Ecooking Fugt Serum og Mellisa Anti-Age Serum
  • Allergivenligt serum - Pudderdåserne Alt i En Hyaluronsyre og Ecooking A-vitamin

Det bedste serum til din hud finder du ved at undersøge, hvilke hudproblemer du ønsker at behandle. Går du med tør og trist hud, der trænger til et boost, så er det et serum med hyaluronsyre og C-vitamin, du skal have fat i. Er det en anti-aging serum, du er ude efter, så prøv et serum med retinol, også kendt som A-vitamin, der bl.a. styrker hudens elasticitet og mindsker fine linjer.


Få rådgivning

Har du svært ved at blive klog på hvilket serum, der er det bedste for dig, og hvilke aktive ingredienser du bør kigge efter, så hiv endelig fat i en af vores materialister eller farmakonomer - eksperterne står altid klar til at give dig den bedste rådgivning!

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.