Serum

Optimer din hudpleje ved brug af serum

Når først du har fundet den serum, der imødekommer dine behov, vil du opleve at serum slet ikke er til at undvære - Det kan nemlig skabe underværker for din hud, når alt kommer i balance.

Hvis du ønsker at opleve samt se en forskel på din hud, så lad os hjælpe dig på rette vej med vores helt fornemme og kvalitetsprægede udvalg af serummer, hvor den helt rette lægger og gemmer sig et sted på hylden til dig! 

Hvad er serum?

Serum er en tynd og oliefri gel, der anvendes i ansigtet, som trænger ind i huden og afhjælper nogle af de helt specifikke problemer, du kan opleve med din hud såsom pigmentfejl, urenheder og rynker. 

Serum er til og med en vigtig del af den daglige hudplejerutine, såfremt du ønsker at opleve optimale og fantastiske resultater. Dog kan Serum ikke anvendes alene, da det kun er målrettet specifikke hududfordringer og derfor ikke indeholder de fedtstoffer, der skal til for at beskytte huden. 

Sådan anvender du serum

1) Første step er, at huden i ansigtet skal renses for bakterier og fedt, da disse danner en barriere, der gør det besværligt for serummet at trænge gennem huden. Her kan du både anvende vand og en ren klud eller en rense tonic. Vi anbefaler derudover, at du anvender en skrub ca. 1 gang ugentligt for at fjerne døde hudceller, da disse kan være årsagen til lukkede porrer.

2) Efter at have renset ansigtet påføres dit serum. Kom et par enkelte dråber ud på hånden og fordel dette forsigtigt i hele ansigtet som et lille fint lag – der skal ikke meget til. Undgå dog området omkring øjnene, da det er sart og kun bør være tillagt produkter til øjnene.

3) Ved tredje step skal du blot nyde den gyldne ventetid på 3-5 minutter, hvor du lader serummet tage sin tid til at trænge dybt ind i huden, hvor det skal ind og virke med sine aktive ingredienser. Her kan nogle fornemme en lidt prikkende fornemmelse.

4) Til slut anvender du din foretrukne natcreme eller dagcreme, så du får dannet et beskyttende lag over dit serum. Serummet er desuden med til at trække disse længere ned i huden og gør deres ingredienser mere aktive, end de ellers ville være.

Serum har en hurtige og længerevarende effekt, da det trænger helt ind i epidermis (hudens lag). Du vil som følge opleve, at du skal anvende mindre ansigtscreme, når du anvender et serum. 

Find den serum der imødegår dine ønsker

Der findes et serum til alle! Det gælder ikke blot alle hudtyper, men også personlige krav om brandets bæredygtighed, miljøbevidsthed, om de er allergivenlige og parfumefri, af den bedste kvalitet eller om produkterne for eksempel er veganske.

Vi har skabt et mindre overblik her blandt de mest populære serummer indenfor nogle tilfældige kategorier: 

  • Veganske serummer: Ecooking Super Serum og Madara Cellular Repair
  • 100% økologisk serum: Green people Serum Zap samt Clear
  • Allergicertifierede serum: Faaborg Pharma Ultimate Face Serum og Ecooking Acne Serum
  • Serum mod tør og sensitiv hud: Vichy Mineral 89 Booster og La Roche-Posay Hyalu B5 Serum
  • Serum til normal, skadet og kombineret hud: Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme og Vichy Neovadiol Compensating Complex Serum
  • Serum til pigmentforandringer: Beaute Pacifique Defy damage Serum og Pharmaceris Lysende essens til mørke plamager
  • Serum til rynker og fine linjer: Fillerina Filler-kur Grad 3
  • Serum til urenheder: Ecooking A-vitramin og Dermalogica Skin hydrating booster

Du kan ved hjælp af vores inddeling af kategorier såsom hudtype og egenskaber finde frem til det serum, der opfylder dine krav og ønsker. Udvalget på Med24.dk er stort, og du er garanteret. at der i udvalget findes det sundeste og bedste valg for dig.

Det skal påpegesl at flere af de forskellige serummer gælder indenfor mange kategorier, da de afhjælpe på flere områder. Hvis du har svært ved at gøre dig klog på hvilket serum, der er det rette for dig, og hvilke aktive stoffer du bør kigge efter, så hiv endelig fat i en af vores eksperter!  

Med24.dk er ekspert i personlig pleje og skønhed!

Du kan trygt og sikkert vælge os som din faste leverandør af produkter indenfor personlig pleje – Vi er nemlig eksperter på området, har et personale, der altid står klar til at rådgive dig og så er vores udvalg stort og fyldt med de bedste priser, sundeste og mest kvalitetsbevidste valg.

Vores materialist Nina Træholt er bl.a. uddannet materialist, og har derfor stor erfaring indenfor hudpleje og kosmetik. Derudover kan vores farmøkonom Astrid Kristensen, der har personlig pleje som ekspertområdet, rådgive dig, såfremt du har behov for hjælp til at finde det helt rette produkt. Du kan fange dem begge på mail eller telefon. Mød desuden alle eksperterne her. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.