Pudderdåserne AHA Peeling - 50 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra Pudderdåserne
Varenummer: 40856

AHA-Peeling fra Pudderdåserne - til dig med tør, solskadet eller rynket hud

Denne peeling-serum fra Pudderdåserne virker eksfolierende på hudens overflade, således at de døde hudceller fjernes fra huden og du efterlades med et friskt og fornyet ansigt. 

Produktet er baseret på 7% AHA-frugtsyre, også kaldet glykolsyre, som er en mild eksfoliant. Døjer du med tør, skadet og aldrende hud kan det være en fordel for dig at bruge en peeling, idet produktet giver dig en fornyet vitalitet med en forbedret kollagenproduktion, et mere optimalt fugtniveau samt en mere jævn og strålende hud uden synlige linjer. 

AHA-frugtsyre har følgende egenskaber:

  • Øger kollagensyntesen for en mere elastisk og fast hud
  • Reucerer forekomst af linjer og rynker
  • Øger fugtniveauet og forbedrer hudens struktur
  • Fremmer hudens cellefornyelse for en frisk og ren hud
  • Giver en lysere teint med færre pigmentforandringer og uregelmæssigheder

Den effektive peeling kan både anvendes på krop og ansigt for en forbedret hud. Idet produktet arbejder kemisk i hudlagene, skal den ikke vaskes af, men i stedet blive siddende. En peeling kan være hård mod huden, så derfor er det vigtigt at prøve dig frem, for at tilpasse din hud det virksomme produkt. Peelingen indeholder ingen parfume. 

Anvendelse

Start med at bruge produktet én gang dagligt, for at se hvordan din hud reagerer. Huden kan godt blive rød og irriteret ved brug, fordi ingredienserne har en stærk virkning - dog kan den vende sig til produktet med tiden. Hvis du oplever, at du efter flere forsøg ikke tåler peelingen godt, kan du prøve Pudderdåsernes T-Zone Peeling i stedet. (dog kan de to produkter ikke kombineres) 

Skal du opholde dig i solen er det ekstra vigtigt at bruge solcreme efter peeling behandling, da produktet efterlader din hud ekstra sårbar. 

Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Aqua, Diethylhexyl Adipate, Glycolic Acid, Glycerin, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzoic acid, Dehydroacetic acid

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Pudderdåserne
Varenummer: 40856

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.