Peeling

Rens din hud i dybden og fjern døde hudceller og affaldsstoffer fra huden med en peeling. Der findes må en kemisk peeling og en mekanisk peeling, der behandler huden på hver deres måde. Læs mere om peeling her! 

Hvad er peeling? | Kemisk peeling | Mekanisk peeling | Peeling - hvor ofte?Hvilken peeling skal du vælge?

66 Produkt(er)

Hvad er peeling?

Peeling er et hudplejeprodukt, der effektivt renser huden i dybden, hvilket fjerner døde hudceller og affaldsstoffer. Peeling produkternes virksomme ingredienser efterlader bl.a. også din hud frisk, ensartet, fugtet og med færre synlige rynker. Ved brug af peeling forbereder du din hud bedst muligt til at tage imod din creme, serum og andre produkter, som du dagligt påfører på huden. Der findes to forskellige former for peelings, en kemisk peeling og en mekanisk peeling, der på hver deres måde behandler huden.  

Kemisk peeling

Behandlingen af huden med en kemisk peeling har længe kunne fås hos kosmetologen, men først fornyeligt, er det blevet muligt for dig, at foretager en kemisk peeling hjemme. En kemisk peeling har ofte en creme- eller gelkonsistens og er formuleret med frugtsyrer og enzymer, der foretager peeling af ansigtet – helt uden at du skal gøre noget.  

Når du bruger den kemiske peeling, vil du måske opleve en prikkende fornemmelse, men det betyder bare at peelingen arbejder og virker. I starten kan huden også blive rød, fordi den ikke er vant til produkter med syre – brug derfor din syrepeeling inden sengetid, så huden kan få ro til at falde ned igen. Med regelmæssigt brug af din kemiske peeling på huden, vil den blive stærkere og dermed ikke reagere helt så voldsomt på peeling behandlingen. 

Der findes et hav af forskellige slags syrer, men i de kemisk peeling produkter, der er egnet til brug hjemme, vil du hovedsageligt støde på frygtsyre peeling og salicylsyre peeling. 


Mekanisk peeling

Den mekaniske peeling kender du måske også som en skrubbecreme. Den indeholder enten fine- eller grove korn, som du masserer på huden, og derved effektivt renser huden for døde hudceller og andet snavs. Du kan finde vores store udvalg af skrubbecremer og mekaniske peelings til ansigtet og kroppen her: 


Peeling – hvor ofte?

I forhold til hvor ofte du skal anvende din peeling på ansigtet, varierer det fra de forskellige peeling produkter. Du skal derfor altid læse på bagsiden af produkterne eller vores under produkttekster om, hvor ofte de skal bruges. Du kan nemlig både købe en kemiske peeling, der skal sidde på huden i 10 minutter, mens andre skal efterlades på huden natten over. Vær også opmærksom på, at en peeling-maske ofte kun skal bruges 1-2 gange om ugen. 

Samtidig skal du også være opmærksom på, hvordan din hud reagerer på peelingen. Som tidligere nævnt, skal din hud lige vænne sig til den kemiske behandling, og du bør derfor starte stille ud. Hvis du fx bruger T-Zone Peeling fra Pudderdåserne, der skal anvendes 1-2 gange dagligt, vil det være en god ide at lægge ud med blot, at bruge peelingen 1 gang hver anden dag.  


Peeling produkter – hvilken er bedst til dig?

Med vores stort udvalg af både kemiske peeling og mekaniske peeling, forstår vi godt, at det kan være svært at finde frem til, hvilken peeling der er bedst til dig. Derfor vil vi her præsentere dig for nogle af vores peeling produkter- måske én af disse peelings kan blive din nye favorit? 

Pudderdåserne t-zone peeling

Pudderdåserne.dk er én af Danmarks førende blogs indenfor skønhed, og de to kvinder bag bloggen har udviklet en produktserie med hudplejeprodukter baseret på aktive ingredienser. Én af deres mest populære produkter er T-zone Peeling, der er særligt god til dig med fedtet- og uren hud. Peelingen er en kemisk peeling, der er formuleret med salicylsyre, og på trods af navnet, så kan T-zone Peeling bruges i hele ansigtet. 

Argador AHA-Peeling

Hvis du er på jagt efter en kemisk peeling, der er baseret på frugtsyre, så er denne peeling fra Argador et godt valg for dig! Den milde og effektive peeling er formuleret med frugtsyreren AHA samt argan olie, der renser og udjævner huden. Argador AHA-Peeling kan derfor anbefales til dig, der ønsker et anti-aging produkt, eller som ønsker at reducere synlige ar. 

RazSpa Orange Face Peel

Er du mere til en mekanisk peeling, er denne peeling fra RazSpa måske noget for dig? RazSpa Orange Face Peel, der har en skøn duft af appelsin, kan bruges af alle hudtyper, men den er især velegnet til dig med tør og sart hud. Peelingen skal masseres ind i ansigtet, og den efterlader din hud frisk og ren. 


Få den bedste rådgivning!

Hos Med24.dk sidder vores eksperter klar til at hjælpe og rådgive dig. Så hvis du er usikker på, hvilken peeling der passer bedst til din hud, eller hvilke aktive ingredienser du skal gå efter, så tøv ikke med at kontakte vores materialister eller farmakonomer!  

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.