Raz Skincare Orange Face Peel - 100 g

1
1
1
1
1
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 47649

Raz Skincare Orange Face Peel - tidligere kaldt RazSpa

RazSpa har skiftet navn til Raz Skincare. Der er ikke sket ændringer med produktet, så du får stadig den samme lækre kvalitet som tidligere!

Raz Skincare Orange Face Peel er en dybdevirkende ansigtspeel, der har en behagelig duft af citrus. Ansigtspeelen er perfekt til dig, som døjer med tør og kedelig hud, der har brug for nyt liv. Peelens naturlige, organiske ingredienser bidrager til at rense og udglatte huden. Rørsukker, bergamotte, vitaminer og olier i peelen er med til at holde huden frisk, og fjerner samtidig de døde hudceller. Indholdet af AHA-frugtsyre gør, at når produktet opløses, eksfolieres huden nænsomt, hvilken giver en smuk glød og et friskt pust til huden.

Ansigtspeelen er nem at bruge og er velegnet til alle hudtyper - den er også behjælpelig til tør og sart hud, der trænger til en kærlig behandling.

Fordele

  • Indeholder organiske ingredienser
  • Fjerner døde hudceller fra ansigtet
  • Eksfolierende egenskaber
  • Renser huden i dybden
  • Udglatter huden og øger fastheden
  • Tilføjer en behagelig glød til huden

Anvendelse

Raz Skincare Orange Face Peel kan anvendes efter behov, men det anbefales at bruge produktet 2-3 gange ugentligt.

Det er en god ide at tage en teskefuld af produktet i hånden og overhælde med vand, for at produktet opløses inden brug. Inden påføring gøres huden varm og våd, hvorefter produktet forsigtigt masseres ind i ansigtet, på hals og på nakke. Produktet skylles af med lunkent vand, og huden duppes nænsomt tør med et håndklæde.


Indhold: 100 g.

Ingredienser:

Sukrose, Mandelolie (Prunus Amygdalus Dulcis Oil), Brassica Campetris Seed Oil, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Limonene, Tocopherol, Hydroxypinacolone Retinoate, Citrus Bermiga Peel Oil Expressed, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Zingiber Officialie Root Oil, Dimethyl Isosorbide, Phenoxyethanol, Parfume, Linalool, Citral

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 47649

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.